serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 Ostsin Spezzilt umbes kuu tagasi selle stardikomplekti. Alguses töötas kõik ilusasti ja siis hakkas akudega jama. Et laen nad täis ja vastu peavad need akud umbes paar tundi maksimaalselt. Sai need algsed akud väljavahetatud. Uutega siis on nii, et see esialgne tehaselaadimine pidas mõlemal päeva vastu aga peale seda iga laadimisega seesama jama, mis eelnevatel akudel. Et laevad ennast täis ja peavad vastu paar tundi. Akulaadija on ka välja vahetatud, olen laadinud nii seinast kui ka erinevate arvutite usb kaudu, tulemus ikka sama. Kõik kontaktikohad saavad igapäevaselt rookimist (clearod, akud ja laadijad). Mis ma tegema peaks? Off-topicuna: Spezz on superabivalmis olnud aga ei taha teist vaesekest igapäevaselt piinata, mõtlesin siin küsida. Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud Juuli 26, 2013 Mis clearod muidu? Äkki liiga madala takistusega? Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 1clear 16 ja ce4 v3. mõlema coilid on 1,8 ohm märgistusega. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuli 26, 2013 Paar tundi on igast asendist ja suva takistusega vähe. Äkki on kogu partii vigane...? Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 vot ma selle partii kohta ei tea, sest esimesed komplektis olnud akud olid ego-t kirjadega, asendusakud on bydtech kirjadega...väga nukker on igastahes Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuli 26, 2013 Siis ei lae ikka korralikult täis, kui on erinevad akud, see oleks ikka jummala bad luck, kui erinevate tootjate akud ja paari kaupa pekkis on. Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 peaks siis veel ühe laadija hankima? laadija tuli iseenesest läheb küll roheliseks ehk peaks nagu täis laetud olema? Share this post Link to post Share on other sites
Smokie 0 Postitatud Juuli 26, 2013 Kas akud on reguleeritava voldiga? Kui jah siis mis volti kasutad? Kui lased 4 voldiga siis nii ongi, et peale 2-3 tunni intensiivset tõmbamist on aku tühi. Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 ei ole reguleeritavad, täitsa tavalised. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuli 26, 2013 Vaata palju laadija väljund on. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuli 26, 2013 Palju laadija peal output kirjas on? Äkki on sul 510 laadija, see ei suudagi egot täis laadida. Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 seinakonnektori pealkirjas: output dc.5v=500mA, usb laadija peal kirjas: output DC 4,2 V 420 mA Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 26, 2013 Laadija on igatahes õige Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 igavene jama, päev otsa kordamööda pean neid laadima, et paar tundi saaks aurutada. tavasuitsusid ka ei taha. ei teagi, mida teha enam Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuli 26, 2013 igavene jama, päev otsa kordamööda pean neid laadima, et paar tundi saaks aurutada. tavasuitsusid ka ei taha. ei teagi, mida teha enam Mina tean, proovi teist laadijat! Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 mul ongi kaks samasugust usb laadijat, nendega terve korteri usb aukudele (3 erinevat arvutit) ja seinakontaktidele tiiru peale teinud, ei muuda midagi :/ Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 26, 2013 Variant, et süüdi hoopis clearo, mis tugevama keeramisega painutab aku klemmi püsivalt alla. Sellest ka, et kõik akud ühesuguse veaga - laadija ei saa normaalset kontakti... Proovi aku klemmi tõsta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 26, 2013 Mul oli koolis kyll fyysika suht 2, aga vahet nagu ei tohiks olla klemmi surves. Kui x survel laeb laadija y astmeni, siis peab ka x survel laadima lõpuni Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuli 26, 2013 Minu kogemus ego stardikaga oli selline, et peale esimest nädalat loobusin akusi ühendamast kuhugi arvuti vms. järgi. Ei laadinud täis ennast kunagi korralikult. Edasi kasutasin ainult 220 särakat ja mure lahenes. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 26, 2013 Üks võimalus oleks muidugi võtta 1300mAh vision spinner aku. Share this post Link to post Share on other sites
Viidu Viies 0 Postitatud Juuli 26, 2013 Proovi kohe teist korda yle laadida,mul ka yhel 1100-el see viga,et 20min laeb roheliseks aga siis tõmban korraks välja ja kohe tagasi,alles siis hakkab põhilaadimisega pihta! Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 seda centerpin asja olen juba proovinud, ei muutnud midagi. a see vision spinner aku on muidu töökindlam? Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Juuli 26, 2013 mul vision spinner 1300 otsas vision vt 1,8 oomi ja poolteist päeva peab raudpolt vastu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 26, 2013 minu tõmbamise juures......kulus ego akut päevas 2 tk, aga samas ma ikka kasutasin seda suht tihti (4-5ml päevas) Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 mul vision spinner 1300 otsas vision vt 1,8 oomi ja poolteist päeva peab raudpolt vastuk6lab asja moodi. see tehaselaadimine pidas samapalju umbes vastu -- 26 Jul 2013 20:48 -- huvi pärast küsiks, kas keegi Tallinnas neid juppe kuidagi testida/mõõta saaks? v6in multimeetri kaasa võtta. milleski peab asi olema ju Share this post Link to post Share on other sites