chevy 8 Postitatud August 3, 2013 https://www.riigiteataja.ee/aktilisa/00 ... 820962.gif Vot seda ei teadnudki, hea link Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 3, 2013 Poleks probleemi, jagame välja teise ja kolmanda koha Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 3, 2013 Poleks probleemi, jagame välja teise ja kolmanda koha Seal peaks lihtsalt rohkem auhindu olema Spezzile annaks tiitli E-Diiler Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2013 aasta lõpp suht shit aeg väljas peab soe olema, vabas õhus Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 3, 2013 mingiaeg oli kuskil juttu mingist kokkutulekust . kuidas sellega on ? Tegitegi kokkutuleku ära... mind ei kutsunudki Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 3, 2013 mingiaeg oli kuskil juttu mingist kokkutulekust . kuidas sellega on ? Tegitegi kokkutuleku ära... mind ei kutsunudki Kokkutulek oli ära jamh Grupipilt: Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud August 6, 2013 Sain oma junni lõpuks kätte Ma mõtlesin, et ta natuke väiksem on Hetkel surfan juutubis, et asjast natuke aimu saada, vamo kasutusjuhendit pole ju Kui aega saan, kirjutan ühe informatiivse jutu vattide-voltide-oomide teemal, elektriku seisukohast vaadatuna Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud August 6, 2013 Sain oma junni lõpuks kätte Ma mõtlesin, et ta natuke väiksem on Hetkel surfan juutubis, et asjast natuke aimu saada, vamo kasutusjuhendit pole ju Kui aega saan, kirjutan ühe informatiivse jutu vattide-voltide-oomide teemal, elektriku seisukohast vaadatuna Ohho, jääme ootama. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 6, 2013 sa mõtlesid, et päris inimene? Püha jeesus küll Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 6, 2013 sa mõtlesid, et päris inimene? Püha jeesus küll ei ole midagi ma nii pyha Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 6, 2013 ei ole midagi ma nii pyha Kas lubad, et ei solvu, kui ma midagi ütlen? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 6, 2013 ei ole midagi ma nii pyha Kas lubad, et ei solvu, kui ma midagi ütlen? ytle ytle kaua ma ootama pean Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud August 7, 2013 AJALOOLINE HETK: EESTLANE SAI HAKKAMA TELEPORTEERUMISEGA! http://avanejad.weebly.com/2/post/2013/ ... map=%5B%5D Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 7, 2013 AJALOOLINE HETK: EESTLANE SAI HAKKAMA TELEPORTEERUMISEGA! http://avanejad.weebly.com/2/post/2013/ ... map=%5B%5D Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud August 7, 2013 Eile sai paar õlli võetud ja täna on nii sitt olla, nagu oleks 200 õlli ära joonud Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 7, 2013 Õllel pole sellega mingit pistmist - paha kala Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud August 7, 2013 Võib ka õllel sellega pistmist olla.....kui suured õlled olid Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 7, 2013 Teadlased on kindlaks teinud, et pohmell pidi kõige rängem hommikul kell 10 olema, lõunaks juba teine tunne Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 7, 2013 ei ole midagi ma nii pyha Kas lubad, et ei solvu, kui ma midagi ütlen? ytle ytle kaua ma ootama pean Ah läks tuju ära. Modereerivad siin liiga usinasti. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 7, 2013 Eile sai paar õlli võetud ja täna on nii sitt olla, nagu oleks 200 õlli ära joonud eile sai 5 0,5l longerit ja pudel viina võetud, klik ok palavusega mul pohmat pole suht kunagi Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 7, 2013 24/7 auru all Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 7, 2013 eile sai 5 0,5l longerit ja pudel viina võetud, klik ok Päris hästi paugutad, respekt. Ma sain päeva jooksul muruniitmise kõrvale ainult 2L longeriga hakkama Viin on longeri kõrval nagu nitro autospordis - tõmbab vilinal käima Aga vajuta liiga palju ja lõpetad hunnikus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 7, 2013 24/7 auru all kui jooma ei peaks ja pohma kunagi ei tuleks, siis minugi pärast 24/7/365 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 7, 2013 ei ole midagi ma nii pyha Kas lubad, et ei solvu, kui ma midagi ütlen? ytle ytle kaua ma ootama pean Ah läks tuju ära. Modereerivad siin liiga usinasti. Tõstsin teie vestluse siia vaid. Üritaks teemad hoida teemakohased Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud August 7, 2013 Tere Tundub, et foorum on nüüd enamvähem korda saanud ja valmis kasutajatele ning postitustele :grin::grin: Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites