Leino 20 Postitatud August 3, 2013 Ehk siis, kui paljud on tänu sinule hakanud e-suitsu tarvitama? Küsitlust ei hakka tegema, spezzi vastus ei mahuks skaalale ära Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 3, 2013 7 ja nendest 2 panevad analoogi vaheldumisi e-pläruga Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 3, 2013 Hetkeseisuga on neid 5. neist 2 panevad analoogi vaheldumisi e-suitsuga Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud August 3, 2013 Ühe inimese, aga see ka pooleldi. Teeb analooge ja e-suitsu vaheldumisi. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 3, 2013 Kaks, kolmanda töötlemine pooleli Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 3, 2013 Kolmel on eGod käes. Edasine nende teha, sest igapäevaselt ei suhtle. Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2013 1 on kindlasti, teine vb , kolmas on pyhapäeva e-suitsetaja Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud August 3, 2013 paar tükki nii kogemata, ei kipu peale suruma Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud August 4, 2013 kolm, kaks on kindlalt digi peal,üks vaheldumisi analoogidega Share this post Link to post Share on other sites
Aston 3 Postitatud August 11, 2013 Siiani 11 inimest. Share this post Link to post Share on other sites
minisvami 0 Postitatud September 4, 2013 Kuus kokku, neist viis kolleegid. edit: üks neist läks just täna ego-pulgalt VamoV2 ja iClear30 üle, JaZzi käest võttis. Hea eeskuju nakkab. Share this post Link to post Share on other sites
pff 1 Postitatud September 4, 2013 6. Ka oma vanemad kes olid eluaeg ahelsuitsetajad Peaks vihiku võtma ja kõik kirja panema siis tore vaadata kunagi mitu hinge päästetud sai. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 5, 2013 Teema oma kogumis kõlab nagu ususekti koosolek Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud September 11, 2013 6 siis praegu Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 20, 2013 Loodetavasti saan õemehe näol ka põhjuse "taevaväravast" läbi jalutada. Nimelt ärisin talle soodsatel tingimustel sahtlis passiva 1100mAh ego kaika, millele keerasin otsa T3e. Spezzi käest saadud RY4 läks samuti kaasa. Ei saanud seda enda puuviljadega harjunud maitsemeeltega sobima. Ülejäänud suitsetavad tuttavad kutsuvad mu Vamot ja muud varustust hellitavalt "pointless crap". Eks suhtumine muutub kopsuvähiga haiglavoodis Eurosporti vaadates mind maratonivõitjana nähes. Share this post Link to post Share on other sites
Ax 0 Postitatud Oktoober 24, 2013 Neli. Kaks neist edukalt.Üks 50/50 ja üks loobus mingil põhjusel. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Oktoober 24, 2013 Ka neli, üks 50-50. Samuti kaks pühapäeva suitsetajat Share this post Link to post Share on other sites
villu 0 Postitatud November 1, 2013 korterikaaslane üritab ka vaikselt minna E peale üle, samuti 2 sõpra veel, nii et praeguse seisuga on kolm inimest convertimisel. Share this post Link to post Share on other sites
kristjanm 0 Postitatud November 7, 2013 6 inimest ja 1 nendest tirib vahest pläru ka Share this post Link to post Share on other sites
Marita 0 Postitatud Märts 25, 2014 ühte üritasin, tal oli vaja oma peaga see skysmoke 87 eurine komplekt osta ning kuna varem tõmbas mentoolsuitsu, siis võttis ka mentoolvedeliku, ei saanud tema selle asjaga sina peale. väitis, et rinnust hakkab pitsitama ja süda puperdab ja et see ple ikka see ja talle ikka ei maitse jne. Lõpux oli nii kaugel, et tavasuits ka enam ei maitsenud, siis oli nii õnnetu, et mida ta nüüd siis tõmbama peab. Viskaski nurka ja teeb tavalist ning aegajalt kirub, et nii palju raha raiskas. ühe pöörasin vist ikka ära, ei tea täpsemalt,kuna enam ei suhtle. paljud, kellele olen soovitanud, väidavad, et see on mõttetu ja palju kahjulikum ja et sellest saab palju rohkem nikotiini kui tavasuitsust jne, ei kujuta ette kust nad oma infot saavad. samas tean paljusid, kes tunnistavad, et neil on see aparaat kodus olemas küll, aga ikka teevad tavalist suitsu, selle kohta arvan ma, et puhas tahtejõuetus, natuke iseloomu peab ikka alguses olema mõned teevad paralleelselt mõlemat. üldiselt olen loobunud selgitustööd tegemast, sest kõigil on mingi kummaline arvamus välja kujunenud ja ma lihtsalt ei viitsi enam. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 26, 2014 ühte üritasin, tal oli vaja oma peaga see skysmoke 87 eurine komplekt osta ning kuna varem tõmbas mentoolsuitsu, siis võttis ka mentoolvedeliku, ei saanud tema selle asjaga sina peale. väitis, et rinnust hakkab pitsitama ja süda puperdab ja et see ple ikka see ja talle ikka ei maitse jne. Lõpux oli nii kaugel, et tavasuits ka enam ei maitsenud, siis oli nii õnnetu, et mida ta nüüd siis tõmbama peab. Viskaski nurka ja teeb tavalist ning aegajalt kirub, et nii palju raha raiskas. ühe pöörasin vist ikka ära, ei tea täpsemalt,kuna enam ei suhtle. paljud, kellele olen soovitanud, väidavad, et see on mõttetu ja palju kahjulikum ja et sellest saab palju rohkem nikotiini kui tavasuitsust jne, ei kujuta ette kust nad oma infot saavad. samas tean paljusid, kes tunnistavad, et neil on see aparaat kodus olemas küll, aga ikka teevad tavalist suitsu, selle kohta arvan ma, et puhas tahtejõuetus, natuke iseloomu peab ikka alguses olema mõned teevad paralleelselt mõlemat. üldiselt olen loobunud selgitustööd tegemast, sest kõigil on mingi kummaline arvamus välja kujunenud ja ma lihtsalt ei viitsi enam. Enamus alustab eesti poodides müüdavate väga vana tehnikaga mis on paras s*** ja selle pärast ei saadigi lahti ja ... enamusele ei sobi. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 26, 2014 Sain veel yhe ymber keeratud. Marita, talle tuli väike üledoos arvatavasti.. paku talle korralikku pulka ja vedelikku ning las proovigu uuesti. Share this post Link to post Share on other sites
enrix 0 Postitatud Märts 26, 2014 6 inimest: 3 teevad vahepeal joogisena tavalist Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 26, 2014 Üx ahelsuitsetajast sõber hakkab ka vist pöörduma, saatsin spezz poodi ja lasin evic osta . Eks homme hakkan seletama. Irooniline, ta kunagi müüs e-sigarette, sel heal sital ajal, kus nad ei kõlvanud kusagile Siis oligi esimene kokkupuude mul nendega, yenti vms hunjaa Share this post Link to post Share on other sites