madis35 0 Postitatud August 5, 2013 mis arvate nendest,kas on originaal vedelik. http://www.okidoki.ee/item/2542889/ Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 5, 2013 liqua ei pidavat 50ml pudelitesse tegema. Share this post Link to post Share on other sites
madis35 0 Postitatud August 5, 2013 sai ostetud ja maitset küll mingit pole Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 5, 2013 sai ostetud ja maitset küll mingit pole näita pudeli pilti, karbist ka kui seda yldse on Share this post Link to post Share on other sites
madis35 0 Postitatud August 5, 2013 karbi peal kirjas,et tehtud hiinas,hong kongis.pilti hetkel teha ei saa kahjuks. -- 05 Aug 2013 21:21 -- http://www.okidoki.ee/item/2481567/ samad karbid,ja sellelt kasutajalt ostsin. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 5, 2013 Tegelikult see piraat-e-vedelike asi pole üldse naljakas. Ükspäev loeme, et ... Share this post Link to post Share on other sites
madis35 0 Postitatud August 5, 2013 Ega ei ole jah najakas.Mõned mahvid tegin ja ikka jube asi oli.Eks teinekord olen targem.Kus teie ostate eestist oma nikotiiniga vedelikke,et oleks vähemalt kvaliteetne asi ja hind ka väga kirves poleks. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud August 5, 2013 Selles mõttes jah, mina ei usaldaks ka igasuguseid oki-dokisid jne. just vedelike puhul, raud hea küll, aga vedelikke Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 5, 2013 Ma tahtsin reaalset pilti pudelist ilma pealmise korgita, eest ja tagant Äkki viitsid pildistada Share this post Link to post Share on other sites
madis35 0 Postitatud August 6, 2013 kas otse siia annab ka pilti lisada, Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 6, 2013 kas otse siia annab ka pilti lisada,ikka saab. vajutad kõigepealt UUSVASTUS nuppu ja siis alt poolt leiad tabi "lae manus ülesse". Teine võimalus on kasutada upload.e-suits.eu Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud August 6, 2013 Annab ikka Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Zann0 0 Postitatud August 6, 2013 Ise käisin sama asja läbi. Siin saad ise oma vedeliku prügiks diagnoosida http://www.goritchy.com/fake-liqua ! Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 6, 2013 Ise käisin sama asja läbi. Siin saad ise oma vedeliku prügiks diagnoosida http://www.goritchy.com/fake-liqua ! Lisaks veel - triipkood on originaalil 3 hambaga, keskel ja kummaski otsas, st number oleks nagu koodi sees - võltsingul on triipkood sirge alaservaga ristkülik - tekst karbi allservas "for ALL E-smoking..." on karbi põhitoonis - võltsingul must/tumehall Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 6, 2013 juba esimesel pilgul võltsing - kangus pole kunagi karbile trükitud Share this post Link to post Share on other sites
madis35 0 Postitatud August 6, 2013 triipkood on kolme hambaga küll.kas sellise odava hinnaga(10 eur,50ml)on üldse võimalik normaalset ja originaaal vedelikku saada. -- 06 Aug 2013 11:32 -- ok.tänud.olen targem nüüd ja see solk lendab prügikasti Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 6, 2013 triipkood on kolme hambaga küll.kas sellise odava hinnaga(10 eur,50ml)on üldse võimalik normaalset ja originaaal vedelikku saada. Liqua on ainult 10 ja 30ml kiletatud pudelites, tagasildil iseloomulik reljeefne kolmnurk (pimekiri). Liitrites müüakse ainult täitekapslite tootjatele Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 6, 2013 võltsing mis võltsing. tänud piltide eest. ehk nyyd keegi enne ostu näeb ka, milline pudel ja karp ei tohi välja näha saab kyll, fasttech.com aga sealt tellimine enda vastutusel. hetkel yhistellimus jääb ära siinses keskonnas (edasi lykatud ehk) kui kuningas puhkuselt tuleb, kyll tal ka mõned head uudised ehk varuks Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 6, 2013 Tegelt tuleks teha eraldi teema kuhu võltsingute pildid kokku koguda, mul oleks ka mõned lisada Off-Topic : Müügi-teemas originaali pakkumine olemas. Tuli 1 päeva jooksul tellimus ära teha ja sellepärast poleks olnud aega ühistellimist orgunnida Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 6, 2013 Tegelt tuleks teha eraldi teema kuhu võltsingute pildid kokku koguda, mul oleks ka mõned lisada Off-Topic : Müügi-teemas originaali pakkumine olemas. Tuli 1 päeva jooksul tellimus ära teha ja sellepärast poleks olnud aega ühistellimist orgunnida see hea idee, pilte ma mõtlen eks teine kord tellime uuesti, pole hullu Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 15, 2013 Poolakate vuffel http://marmari.com.pl/p/1526/346/olejek ... quidy.html Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud August 15, 2013 kurb aga tõsi ,tõsi aga kurb tuleb välja et minu esimene ja mitte väga meeldiv kogemus Liquaga on võltsing . pimetate kiri puudub , For all blabla bla karbi alumises osas on mustana . karp ise tundub norm trükitud ja isegi lamineeritud . Küsiks sellist asja veel karbil on ingliskeelne jutt ja ka veel tsehhikeelne on se ok ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 15, 2013 mul on inglise ja hispaania, aga see viimane oleneb vist turust kuhu see suunatud peaks olema. Osadel on teise keele peale poolakate jutt kleebitud (see kohustuslik värk, nagu eestiski) kui eestist ostad, siis peaks seal eesti keel olema kasvõi kleepsuna Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud September 28, 2013 Õiget lobakohta ülesse ei leidnud, kuid ehk sobib ka siia. Niisiis, mõnda aega enam tavalist suitsu pole teinud ja hakkab tagasi tulema maitsete tundmine. Kunas sai ostetud ostast 30ml mentooliga ja hiljem tumedat shokolaadi ning RY4, siis algul oli väga hea, maitse meeldiv ja mõnud, kuid nüüd paar viimast päeva on tekkinud nagu kirbe keemiamaitse juurde, Mentoolil rohkem, teistel jällegi vähem. Et kas asi võib olla: . sitt vedelik . tunnetan paremini maitseid vmi. - kuna tunnen maitset paremini, siis ei sobigi digitaalne mulle? Sõbrad, kes poolekohaga digitaliseerusid ei osanud öelda mingit vahet. Kasutan clearot EGO tüüpi aku otsas. Sai isegi uus clearo ostetud nixorex handymanist, kui sama jama. Kirbe keemia maitse, segatud kõrbeva metalli maitsega. See vist kõige lähedam iseloomustusele. Share this post Link to post Share on other sites