pff 1 Postitatud August 14, 2013 Äkki saaks selle vedelike suure testi asemel teha polli kus kohe näha kes mis vedelikku hindab? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 14, 2013 Kas probleemiks pole mitme valiku tegemine? Ma tahaks hetkel kõva 6-10 valikut teha Share this post Link to post Share on other sites
pff 1 Postitatud August 14, 2013 Kas probleemiks pole mitme valiku tegemine? Ma tahaks hetkel kõva 6-10 valikut teha tegelikult vist ei ole näiteks selle nädala poll mis tootja vedelikku eelistad ning valikud ning järgmine nädal mis maitset eelistad ning 10- popimad maitsed jneKindlasti saab ka mitmele ju head punktid anda... Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 14, 2013 Poolakatel on tehtud asjalik kataloog http://www.rankingliquidow.pl/ Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud August 14, 2013 Tõesti ajalik tabel, seal saad seda keerutada eri parameetrite järgi Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 14, 2013 Ma uurin äkki annab ka teha miskit sellist normaalse vaevaga. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud August 14, 2013 Sellist asja pole kuigi keeruline teha, aga mul pole kahjuks lihtsalt aega hetkel selle jaoks. Võibolla sügise poole... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites