tarmo1959 1 Postitatud August 22, 2013 Selline karbike tulekul. http://www.innokin.com/itaste-vtr.html Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud August 22, 2013 Jep, mul endal isegi huvi selle vastu. Septembris peaks müügile tulema... On keegi veel huvitatud või ei arva eesti inimesed sellistest kandilistest asjadest midagi? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud August 22, 2013 mulle ka meeldib ,kuid hind??? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 22, 2013 Hm, kas sellesse mahub 2x 18650 element sisse? Päris ahvatlev oleks sel juhul Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud August 22, 2013 Jep, mul endal isegi huvi selle vastu. Septembris peaks müügile tulema... On keegi veel huvitatud või ei arva eesti inimesed sellistest kandilistest asjadest midagi? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Ma võtaks küll, kui ta SVD-st palju kallim pole Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 22, 2013 1x18650 aku ainult Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 22, 2013 Mnjah, siis ei paku põnevust. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 22, 2013 Siit peaks kõige kiiremini kätte saama (hinda veel ei ole) Innokin global online distributor: http://www.fairy-gift.com/itaste-vtr-p-35.html (use the discount code Fairy10 to get 10% off plus free shipping worldwide) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2013 mis selle looma mõte on? ma ausalt ei saa aru Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 22, 2013 Mõte on see, et e-suits ei pea ümmargune olema Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2013 Mõte on see, et e-suits ei pea ümmargune olema siis on halb mõte, lapik on mul teise asja jaoks Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 22, 2013 lapik on mul teise asja jaoks +5 Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 22, 2013 Kui mõõdud oleksid veidi väiksemad (analoogi pakk) ja poleks ohtu huulikut ära murda, saaks seda suht mugavalt taskusse panna - siis oleks pointi oluliselt rohkem. Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud August 22, 2013 Kui mõõdud oleksid veidi väiksemad (analoogi pakk) ja poleks ohtu huulikut ära murda, saaks seda suht mugavalt taskusse panna - siis oleks pointi oluliselt rohkem.Väga suur ta vist ei olegi. Kui pilti vaadata, kus ta ilmselt iClear30-ga, siis karbi kõrgus on umbes 2 paagi kõrgust. Huulik teeb muidugi pikemaks. Share this post Link to post Share on other sites
Ahti Mänd 17 Postitatud August 22, 2013 Mõõtusid pole kahjuks antud, kuid tundub, et parajalt pisike, et talvisel ajal vabalt põuetaskus hoida. Nii et kui väga kallis pole, siis teoreetiliselt olen huvitatud. Tõsi, enne võimalikku ostmist tahaks korras peos hoida, et tunda, kuidas istub. Nii on raske öelda, kui mugav või ebamugav ta on. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 22, 2013 Kui mõõdud oleksid veidi väiksemad (analoogi pakk) ja poleks ohtu huulikut ära murda, saaks seda suht mugavalt taskusse panna - siis oleks pointi oluliselt rohkem.Väga suur ta vist ei olegi. Kui pilti vaadata, kus ta ilmselt iClear30-ga, siis karbi kõrgus on umbes 2 paagi kõrgust. Huulik teeb muidugi pikemaks.Nojah - iClear30 paak 4,5 cm, analoogi pakk9x6x2,5 cm, vist tulebki sinna kanti Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 23, 2013 Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 23, 2013 Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab "So I shrink my vamo" lausus nagu muuseas popsar, kes selle peale esimesena tuli. Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud August 23, 2013 Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab Sellest on militaarversioon ka: http://www.simply-mods-creations.be/121788575 Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 26, 2013 VTR pea 400g. Telliskivi ei viitsi kaasas vedada Share this post Link to post Share on other sites
silver 0 Postitatud Detsember 1, 2013 Välja näeb päris omapärane, siiski väga praktiline ei tundu ning endale ei ihalda sellist vidinat. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 17, 2013 Kui DHL alt ei vea siis üks VTR isend saabub meile lattu ehk jõuludeks (lisaks veel muud nodi ka ) Selline kompleksus: 1x iTaste VTR 1x iClear 30S Dual coil Clearomizers with stainless steel rotatable drip tip 1x Adapter cone 1x Luxury box Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Mul sahtlis ka 1 olemas Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Detsember 17, 2013 Mul on päris mitu kohe neid... Mis ma võitsin nüüd? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Mul on päris mitu kohe neid... Mis ma võitsin nüüd? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Jep, sinu võit Share this post Link to post Share on other sites