Metallic 4 Postitatud Detsember 17, 2013 Mul on päris mitu kohe neid... Mis ma võitsin nüüd? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Kõige rohkemate VTR-ide omanik Eestis, tiitel on sinu Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Detsember 17, 2013 Mul on päris mitu kohe neid... Mis ma võitsin nüüd? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Kõige rohkemate VTR-ide omanik Eestis, tiitel on sinu Hea teada, aga mis ma selle teadmisega peale hakkan? Ei tegelt ma lihtsalt vaatasin et kõik siin annavad teada kas ja millal neil on, mõtlesin et äkki pean ka seda tegema... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 17, 2013 Minul ei ole Aga võrdus peab olema, nii et ootan tasuta üllatust smartposti Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Puff, ja mul ka enam pole Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 17, 2013 Kui jagamiseks läheb siis minuga ärge arvestage, mina ei taha. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Detsember 17, 2013 Kui jagamiseks läheb siis minuga ärge arvestage, mina ei taha. Nu ega pekstes parem ei ole Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 17, 2013 daipohh kui saadate, saadan tagasi Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud Detsember 17, 2013 VTR on väga hea riist Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 17, 2013 eVic, eVic easy head; iTaste VTR, SVD; Vamo V2 SS; eGo VV X-Powersa ennast just tagasi ei hoia Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Detsember 17, 2013 VTR on väga hea riistMulle ka meeldib, reaalses elus on väiksem ja ilusam kui piltidel tundus. Mulle meeldib see kandiline kuju ja see et ta madal on ka koos clearoga. Ainult üks viga on, see on krdi (vabandust) raske. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud Detsember 17, 2013 VTR on väga hea riistMulle ka meeldib, reaalses elus on väiksem ja ilusam kui piltidel tundus. Mulle meeldib see kandiline kuju ja see et ta madal on ka koos clearoga. Ainult üks viga on, see on krdi (vabandust) raske. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Kuju on sobiv talvisel ajal jopetaskusse panemiseks. Päästik võiks olla tibake kõrgemal. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 8, 2014 Sain ka kätte . Vägev aparaat on. Saab mõnusalt püksitasku pista. Pole vaja karta et midagi ära murdub või katki läheb. Ainus viga on see et ta nii raske on. Menüü on ka väga lihtne. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 11, 2014 Küsimus siis selline kas see masin teistel kasutajatel ka vaikset pirinat teeb kui veipida? Või olen praagi otsa sattunud. Vahetasin ka cleorosi kuid ikka vajutades säriseb või piriseb. Vahetasin ka akusi. Midagi ei aidanud. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Aprill 11, 2014 Küsimus siis selline kas see masin teistel kasutajatel ka vaikset pirinat teeb kui veipida? Või olen praagi otsa sattunud. Vahetasin ka cleorosi kuid ikka vajutades säriseb või piriseb. Vahetasin ka akusi. Midagi ei aidanud. Mul Innokini SVD piriseb algusest peale(pool aastat) Siiani pole midagi juhtunud Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 11, 2014 Ok. Ma juba kartsin et pean tagasi saatma. Share this post Link to post Share on other sites
Tammekas 0 Postitatud Aprill 11, 2014 Mul VTR ka vaikselt piriseb, aga ei ole sellest midagi Tegelikult ei olnud seda ennem isegi tähele pannud, coili särin oluliselt tugevam sellest pirinast. Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Aprill 11, 2014 Mingi heli käib ka mul läbi aga ei häri ning tundub aparaadile omane Share this post Link to post Share on other sites