Hans 3 Postitatud September 27, 2013 parempoolne annab sellel pildil peaaegu julia robertsi mõõdu välja. kui peale võtta siis isegi peaeagu päris. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 27, 2013 parempoolne annab sellel pildil peaaegu julia robertsi mõõdu välja. kui peale võtta siis isegi peaeagu päris.liiga palju peab viina jooma, et tast julia välja võluda, ennem lõpetad morgis Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud September 27, 2013 Maksast hakkab kahju Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud September 27, 2013 Pole vist siiani kaineks saanud http://www.tv3play.ee/play/325042?fb_ac ... map=%5B%5D Share this post Link to post Share on other sites
Kolumatz 0 Postitatud September 27, 2013 Sellest saab absurdihuumori klassika,kindel värk. Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud September 27, 2013 Panin peale 2 minutit kinni, jään veel lollimaks. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud September 27, 2013 Panin peale 2 minutit kinni, jään veel lollimaks. mul tekkis kahtlus, et nende neiupõlve nimi oli Oksmaa Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 27, 2013 Tõeliselt on ikka viinakurat selle õe vähemalt oma võimusesse saanud...peab mingid kurjade vaimude välja ajajad kutsuma või miskit...tra ma lihtsalt ei või...IRW IRW Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud September 27, 2013 Appike küll, mina ei suutnud kagh üle 2 minuti vaadata, see naine ju seal kah auru all. Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud September 28, 2013 Lollil on palju jõudu, aurul on palju jõudu. Kui aga loll auru all on... katastroof Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud September 28, 2013 Liviko tuleb varsti turule tootega ,,Sõnajalavesi,, Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud September 28, 2013 Liviko tuleb varsti turule tootega ,,Sõnajalavesi,, Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 karta on Share this post Link to post Share on other sites