Ahti Mänd 17 Postitatud September 21, 2013 Nüüd on võimalik anda oma allkiri nikotiiniga e-vedelike seaduslikuks müügiks Eestis http://petitsioon.ee/e-sigareti-nikotii ... asse-muuki Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 21, 2013 Tänud. Toetatud. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud September 21, 2013 minupoolne toetus ka antud Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 21, 2013 Väärt algatus, hääl antud. Adminn võiks nüüd kõigile foorumi liikmetele laiali saata üleskutse petitsiooni toetamiseks. Tuhatkond toetushäält paari päevaga oleks igati heaks alguseks Share this post Link to post Share on other sites
Kessu20 0 Postitatud September 21, 2013 Hääl antud. Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud September 21, 2013 Toetasin siis ka. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 21, 2013 Antud minulgi toetus Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 21, 2013 Minu hääl ka antud, kuigi meil eestis sellest kindlasti kasu pole, aga üritada võib alati. Saab näha vähemalt kui palju on huvilisi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 21, 2013 Väärt algatus, hääl antud. Adminn võiks nüüd kõigile foorumi liikmetele laiali saata üleskutse petitsiooni toetamiseks. Tuhatkond toetushäält paari päevaga oleks igati heaks alguseks anti ka hääl savisaare piixu saatmiseks, läks nagu alati -- 22 Sept 2013 02:21 -- pole näinud yhtegi petitsiooni, mis on asjaette läinud aga ma olen in vist Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 22, 2013 pole näinud yhtegi petitsiooni, mis on asjaette läinud Hiiumaa tuulepargi vastased lõid arendaja tagasi - 2009.a koguti paari kuuga ligi 8000 Hiiumaa tuulepargi rajamise vastast protestiallkirja, mis aitas kriipsu peale tõmmata Euroopa ühe suurema tuulegeneraatorite pargi rajamisele Hiiumaa rannikumerre ning Käina, Pühalepa ja Emmaste valda. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud September 22, 2013 Minu toetus kah olemas, aga võttes meie valitsejate suhtumist, siis saadetakse mind kindlasti seemneid ja seeni sööma. Share this post Link to post Share on other sites
Arthem 9 Postitatud September 22, 2013 Pole varem kunagi nendes petitsioonides osalenud, aga seekord ärkas minus kodanik koos oma sõnaõigusega. Kuigi jah, igasugustel rõivastel ja muudel loomadel on minu sõnaõigusest ilmselgelt poogen... Share this post Link to post Share on other sites
Hr Kauno 0 Postitatud September 22, 2013 Toetatud ja reklaamisin seda linki, et häälte arv tõuseks. Kutsun üles jagama toda facebookis ja mujalki. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 22, 2013 ja kuhu on kadunud mobiil ID andsin ka siis allkirja Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 22, 2013 Nicorex on Nicorex, nemad baasidega ei kauple, seega võib 36 mg baas nende poolest apteeki kolida. Aga parem pool muna kui tühi koor. Allkiri antud! Share this post Link to post Share on other sites
agris_a 1 Postitatud September 22, 2013 Vähemalt üritatakse asja paremaks teha Allkiri antud. Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud September 23, 2013 Allkiri antud. Share this post Link to post Share on other sites