nonsmo2 0 Postitatud September 26, 2013 Olen näinud linna peal paljusi teismelisi esigareti mahvimas ning tuli möttesse küsimus et, kui kahjulik on nikotiinita vedelik teismelisele? Nikotiiniga ilmselt kahjustab natukene ja jäingi selle nikotiinivaba variandi peale mötlema. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 26, 2013 Arvan, et sama palju, nagu alkoholivaba õlle joomine. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud September 26, 2013 Parem kui need teismelised ei imeks midagi. Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud September 26, 2013 Parem kui need teismelised ei imeks midagi. peale pliiatsi koolipingis. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud September 26, 2013 Kunagi ei saa kindel olla, mis on sigareti sees, kas mõmmilimonaadimaitseline 0mg või nikotiiniga. Mida rohkem alaealiseid pastakat imeb, seda suurem on avalikuse vastasseis üldsuselt, sest kunagi ei saa kindel olla, mida tõmmatakse. Eriti just inimese poolt, kes pole tuttav asjaga ja lüüaks kõike ühe malli järgi. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 12, 2013 Miks peaks üks teismeline või kes iganes niisama nikovabat mahla popsima? Point ikka suitsust loobuda ja sel juhul enamik tahavad nikot ka. Kui keegi saab ilma hakkama, siis on tubli muidugi aga enamasti pigem mitte. Minu point siis, et mittesuitsetajal on mahla mõttetu isegi proovida. Lahe see ei ole ja paremaid maitseelamusi saab mujalt. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Oktoober 12, 2013 Ei tea jah kes neid ilma nikotiinita tirivad, mis on mõte parem üldse siis juba Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Oktoober 14, 2013 Senikuni pole leiutatud kurgulaksu tegija nikotiini asemele, ei näe ma küll mõttet tavalist mahla pruukida, kui sinna maale jõuan, siis pole enam ka mõttet tõmmata. Share this post Link to post Share on other sites