reinolen 178 Postitatud Oktoober 2, 2013 pilt räägib rohkem enda eest nicorex on saanud kõik enda käpa alla vist[attachment=0]klik.png[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Oktoober 2, 2013 Just eile käisin Klickis ja vaatasin, et vedelikud ja muu värk müügil jah. Uurisin siis müüjalt , et kuda siis nikotiini sisaldavate vedelikega lood. Vastuseks sain muidugi eitava vastuse. Kuna müüja tuttav, siis soovitasin tal asjast huvitundjatel enne ostu siinset foorumit külastada PS. Tallinki laevadel ka Nikorexi tooted müügis. See tõesti oma käpa alla päris palju haaranud. Klientidest kahju muidugi... päris kõrge hind nende malakatel ikka. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Oktoober 3, 2013 Ma pööritasin eile ühes Grossi poes "taevasuitsu" karpide (hindade) peale silmi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 3, 2013 Ma pööritasin eile ühes Grossi poes "taevasuitsu" karpide (hindade) peale silmi.ma ka mingi aeg tagasi vaatasin, midagi head seal ei paistnud Jaanuarist tõuseb veelgi. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Oktoober 3, 2013 Poolteist kuud tagasi ostsin viimase pakki suitsuja siiani pole isegi suitsuletti märganud. Mis puudutab nicorexi, siis odavam oleks tavasuitsu teha. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Oktoober 3, 2013 Jaanuarist tõuseb veelgi. Misasi? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Oktoober 3, 2013 Jaanuarist tõuseb veelgi. Misasi? Tubaka ja alkoholi aktsiis Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Veebruar 5, 2014 Ma pööritasin eile ühes Grossi poes "taevasuitsu" karpide (hindade) peale silmi.ma ka mingi aeg tagasi vaatasin, midagi head seal ei paistnud Jaanuarist tõuseb veelgi. Ma eeldan, et mõeldi Skysmoke komplekte, mitte "tavasuitsu".. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 5, 2014 Ikka tavasuits Share this post Link to post Share on other sites