xiios 96 Postitatud Oktoober 13, 2013 Viimastel nädalatel selline tunne, et fasttechis eriline blingiplahvatus toimunud. Igast junnist seitse versiooni, üks nilbem kui teine. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Oktoober 14, 2013 Tiblad armastavad blinge asju. Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud Oktoober 18, 2013 Mõni Tallinna pood Vaporizerit müüb? Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Oktoober 18, 2013 Võibolla... ...aga seda sa kindlasti ei taha VAPORIZER Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 18, 2013 miks ikka strohher e-jännenõn on ja mina mitte, tahan ka alandatud saada Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Oktoober 19, 2013 ..... siis neile kes veel näinud pole: ...meenutab mõningates asutustes asjaajamist ja suhtumist......nokk kinni, saba lahti jne. Uskumatult järjekindel tegelane ja nagu näha viis see lõpuks sihile Share this post Link to post Share on other sites
ChLoNiCaL 0 Postitatud Oktoober 19, 2013 Kas keegi Kuressaares kah vedelike müügiga tegeleb? Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Oktoober 19, 2013 Pole kuulnud küll, et keegi sellist luksust meil pakuks. Smartpostist on saanud väga hea sõber Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Oktoober 20, 2013 Ega kellelgi pole Jõhvis pakkuda RY4 Mu lemmik hetkel. Sai liiga lahjendatud, nüüd maitset vähevõitu. Share this post Link to post Share on other sites
ChLoNiCaL 0 Postitatud Oktoober 20, 2013 Kui ma tõmbasin enne analoogi 0.3mg (Nikotiini sisaldus) siis mis kangusega vedelik mulle sobiks? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Oktoober 20, 2013 Enda kogemuse järgi, pakuks 18, see selline paras, et kustutab suitsunälja mõneks ajaks Muidu lahjemat jäädki tirima päev läbi. Share this post Link to post Share on other sites
ChLoNiCaL 0 Postitatud Oktoober 20, 2013 Enda kogemuse järgi, pakuks 18, see selline paras, et kustutab suitsunälja mõneks ajaks Muidu lahjemat jäädki tirima päev läbi.Momendil kasutan 12mg-st vedelikku. Analoogi pole enam teinud. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Oktoober 20, 2013 Ja vastus enda küsimusele Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Oktoober 20, 2013 Enda kogemuse järgi, pakuks 18, see selline paras, et kustutab suitsunälja mõneks ajaks Muidu lahjemat jäädki tirima päev läbi.Momendil kasutan 12mg-st vedelikku. Analoogi pole enam teinud. Ma tõmbasin ka suht lahjat. 12 oli vähe ja 18 palju . Keerasin ise kokku ca 15-16mg ja see oli minujaoks parim alustamise hetkel Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Oktoober 20, 2013 Kui on korralik suitsu isu siis ei aita ka 36mg Don't Try This at Home, Unless You're a Professional Share this post Link to post Share on other sites
Kessu20 0 Postitatud Oktoober 21, 2013 Kas keegi Kuressaares kah vedelike müügiga tegeleb? Tean kedagi, kes müüb Paul Saart aga hinnad on 5-6eur-i 10ml. Kui väga kitsas käes võin oma varudest midagi pakkuda (Dekang, Peleon, Hangsen). Võta ühistellimustest osa! Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Oktoober 21, 2013 Üle pikka aja lükkasin Evicu arvuti taha. Väike ajalugu: Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 22, 2013 Üle pikka aja lükkasin Evicu arvuti taha. Varsti unustad üldse tõmmata... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 22, 2013 Üle pikka aja lükkasin Evicu arvuti taha. Varsti unustad üldse tõmmata... ma olen evic'u olemasolu yldse unustanud, vedeleb kusagil kapis. Samas ei tähenda see, et ma enam ei tõmba -- 22 Okt 2013 10:26 -- Ai krt, valetasin, seljakotis on hoopis Vanadus....... Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 29, 2013 Pole just offtopic aga vaadake täna Vabariigi kodanikke ETVs kell 20:05. Saates 29. oktoobril Räägime suitsetamisest ja piirangutest, millega tervist hävitavat harjumust taanduma sundida üritatakse. Millega suitsetajate elu raskemaks teha kavatsetakse ja kuidas peaks suhtuma e-sigaretti? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 29, 2013 Pole just offtopic aga vaadake täna Vabariigi kodanikke ETVs kell 20:05. Jälgisin niipalju kui võimalik aga augud jäid paraku sisse. Sisulist arutelu teemal "nikotiiniga vedeliku müük ja tingimused" ei olnudki? Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 29, 2013 No seadusandjat kohal ei olnud ja iga tegelane rääkis oma vaatevinklist lähtuvalt. Arst - mitte midagi, mitte ennem pikaajalisi uuringuid Haridusmees - täiskasvanud tehku, mis tahavad, aga lastele kogu moos keelata Ajakirjanik - ei öelnud midagi E-mees - kõike ja kõigile. Ei tegelikult rääkis asjalikku juttu ja nõustus enamuses piirangutega, mis hõlmasid lapsi ja avalikke asutusi. Muidugi mahla tahab temagi saada ilusti kätte. Eks peab ikka ootama, kuni miski seadusandlus vastu võetakse. Arutluse tulemusi ennegi nähtud... Edit: Samas, mis siin oodata? Kallasin just protanki 6 mgst isesegatud maasika - mindi mahla täis, vamole värskelt laetud aku kõhtu ja popsin end kenasti magama. Ja ja, ma tean, et uni tuleb ärev ja mida kõike veel. Suva, mulle meeldib. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Oktoober 29, 2013 Kallasin just protanki 6 mgst isesegatud maasika - mindi mahla täis, vamole värskelt laetud aku kõhtu ja popsin Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud November 1, 2013 küll see nicorex ikka jõuab ikka igalepoole. vedeliku hind juba 9€ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 1, 2013 küll see nicorex ikka jõuab ikka igalepoole. vedeliku hind juba 9€ ennem kui reklaam keelatakse, tuleb viimased rahad kätte saada linki või suuremat pilti pole? Share this post Link to post Share on other sites