Spezz 467 Postitatud Oktoober 7, 2013 Iga kuu lisandub tuhandeid uusi e-sigarettide pruukijaid. Vaatamata tarbijate suurele poolehoiule on ravimiameti ja sotsiaalministeeriumi ametnikud valinud e-sigarettide osas meelepärase «keelame ära!»-tee. Loe edasi: http://www.postimees.ee/2329524/e-sigar ... -rekordeid Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 7, 2013 tüüpiline, miks ma üldse ei imesta Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Oktoober 8, 2013 Spezz palju sul sele aasta käive on juba ? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 8, 2013 Spezz palju sul sele aasta käive on juba ? Viisakas inimene oma nina võõrasse rahakotti ei topi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 8, 2013 Ei ole ligilähedalegi artiklis toodud numbritele Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 8, 2013 See keelame ära tehti eu-s täna suht sõelapõhjaks. Vanker pandi liikuma Kuna eestlased on eu kummardajad nr 1, siis vaevalt nad hakkavad eu vastu kohtusse tulevikus minema -- 08 Okt 2013 16:51 -- Ja sorige enda sahtlites, mitte teiste omas Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 8, 2013 No käibe võib ikka avalikustada. Siin teame ju kõik, et Spezz meid ei nööri. Mul on tegelikult suva, palju see käive on, aga rahakotis sobramiseks seda nimetada vast liiga julm. Loodame, et Spezzi ja kõigi teiste eestlastest nikoärikate tegevus aina laieneb. Eesmärk võiks olla " Eesti tubakavabaks 2020. aastaks " PS! Nikoärikaks ei tembelda kedagi nikotiiniga äritsemise tõttu. Soetatavaid seadmeid kasutan vähemalt mina nikotiini organismi toimetamiseks. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Oktoober 8, 2013 Arvestades, kui kiiresti Spezz tellimuse postitas, siis rikka firma moodi küll pole, kellel kliente jalaga segada (tegelt supper teenindus ) Aga asja kah: Eestlased tuimad nagu kurgid See eest nats lõuna poole, oleks vist teise arutluse tulemusena mõned autod vist küll põlema pandud. Et üks kahest. Kuna E-värk levib meeletult, siis keeratakse tervis sellega täiega sinnasamusesse või inimkond võidab tänu sellele elueas kui ka kvaliteedis. Tubakakunnid värisevad vist juba Leitaks nüüd ka altenatiiv kütusele ja odav elektritootmine, siis võiks öelda, et elame imelisel ajal Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 8, 2013 Ma üritan hoida joont, et kui raha on laekunud ja kapi tühjendamise aeg pole veel möödas siis homseni ei venita. Kena kuulda, et inimesed rahul on Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 8, 2013 Ma üritan hoida joont, et kui raha on laekunud ja kapi tühjendamise aeg pole veel möödas siis homseni ei venita. Kena kuulda, et inimesed rahul on saada mulle ka paar kullakangi, adret ju tead mul ka synnipäev...kohe Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 8, 2013 Ma üritan hoida joont, et kui raha on laekunud ja kapi tühjendamise aeg pole veel möödas siis homseni ei venita. Kena kuulda, et inimesed rahul on saada mulle ka paar kullakangi, adret ju tead mul ka synnipäev...kohe Ma ei näe, et kullakangide raha oleks laekunud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 8, 2013 Ma üritan hoida joont, et kui raha on laekunud ja kapi tühjendamise aeg pole veel möödas siis homseni ei venita. Kena kuulda, et inimesed rahul on saada mulle ka paar kullakangi, adret ju tead mul ka synnipäev...kohe Ma ei näe, et kullakangide raha oleks laekunud parandan sind, ikka mulle saadad Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Oktoober 9, 2013 vaadates hindu Spezz palju sul sele aasta käive on juba ? Viisakas inimene oma nina võõrasse rahakotti ei topi vaadates hindu millega Spezz müüb saab igaüks aru et mingit üüratut kasumit (selleküsimine oleks olnud rahakotis sobramine ) ta ju ei teeni . Pole ka kuulnud negatiivseid komentaare . ,Spezz-ile võiks vabalt anda Eesti Punase Risti teenetemärgi(http://www.president.ee/et/vabariik/tee ... gid=119003) Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Oktoober 9, 2013 Kui see business Spezz-ile peaks igapäevast leiba lauale tooma, siis ma ei usu hästi, et need sahtli hinnad sellised oleks Kuna see aga lisahobi, siis on ju iga lisa sent tore asi, mis tasku kukub Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Oktoober 9, 2013 Eile käisin spezzi juures mandi järel ja ta võttis mu tellitud kauba sellisest autost. Olevat ostnud coilide müügist saadud raha eest. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Oktoober 9, 2013 Keerutab ise põlveotsas coile kokku, emeksist saadud trafode traadist ja treib clearosid ning pressib peedist VG´vd. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 9, 2013 Keerutab ise põlveotsas coile kokku, emeksist saadud trafode traadist ja treib clearosid ning pressib peedist VG´vd. ... ja valmistub valimisteks http://www.valimind.eu/ready/47655bbd21 ... d54c758ddc Edit: (Kui seal video kohe ei käivitu, siis aknal parem hiireklõps ja play) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 9, 2013 Eile käisin spezzi juures mandi järel ja ta võttis mu tellitud kauba sellisest autost. Olevat ostnud coilide müügist saadud raha eest. tulnud siis yles, see oli minu auto, käisin kylas Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Oktoober 9, 2013 Eile käisin spezzi juures mandi järel ja ta võttis mu tellitud kauba sellisest autost. Olevat ostnud coilide müügist saadud raha eest. tulnud siis yles, see oli minu auto, käisin kylas Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Oktoober 9, 2013 Oi kurja, jälle Spezz poosetab minu autoga . Pidi ju ainult pesulasse viima ja siis kohe tagasi tooma... Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Oktoober 9, 2013 kuna mul on kombeks teiste rahakotti vaadata siis kes soovib ka . Tehtud siis salaja esikukapist , teadagi kelle Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 9, 2013 kuna mul on kombeks teiste rahakotti vaadata siis kes soovib ka . Tehtud siis salaja esikukapist , teadagi kelle kui sa seda pilti just aasta+ tagasi ei teinud, siis äääääää, valetad http://www.beat102103.com/beat-breakfas ... -of-money/ Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 9, 2013 Oeh, koomikud Nagu Marc55 ütles, suures osas tegemist hobiga Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 9, 2013 Oeh, koomikud Nagu Marc55 ütles, suures osas tegemist hobiga Vaata, et su hobist ei saa midagi sellist nagu "kallilt sisse, odavalt välja, peaasi et raha liigub" Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 9, 2013 Jajah, vaat milline käive Share this post Link to post Share on other sites