jeesus188 438 Postitatud Detsember 18, 2013 Kes soovib, see saab märke kylge Isiklikult ei tunne selle järele vajadust Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 18, 2013 Jah saab märgi. Kõik peaaegu olemas. Tegelen asjaga paari h pärast kui kodus. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Detsember 18, 2013 rahabossi pilt? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 18, 2013 rahabossi pilt?peaaegu Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 18, 2013 Kirp, Zirkel. Märge profiilis olemas. Andke märku kes veel soovivad ? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Detsember 18, 2013 viska mulle ka siis. postituste arv on väike, peab kuidagi e-peeni kasvatama Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Detsember 18, 2013 Kirp, Zirkel. Märge profiilis olemas. Andke märku kes veel soovivad ? Ma alles mõtlen, kes ma olla tahan. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Detsember 19, 2013 Auraha ka [attachment=0]sponsor.png[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 19, 2013 Oh ma vaatan äkki saab profiili alla paigutada väikselt. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 19, 2013 Auraha ka [attachment=0]sponsor.png[/attachment] See on küll äss medal Nii ässa medali peaks saama ikka sott+ annetajad, nö. kuldsponsor, siis hakkab kopikapoistel häbi ja rebivad ehk rulli juurde. Noolega kopikate peale ilmuks foorumi toetaja teksti asemele kopikakoi Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Detsember 19, 2013 nii et ufo hakka ekselisse andmeid toppima, Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 20, 2013 kah väike (õlut)raha pisike märk võiks ju ka olla (kui suurt ei saa) Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Detsember 20, 2013 kah väike (õlut)raha pisike märk võiks ju ka olla (kui suurt ei saa) Tee üks postitus veel ja pisike märk tuleb iseenesest -- 20 Dets 2013 13:13 -- Kirp, Zirkel. Märge profiilis olemas. Andke märku kes veel soovivad ? Ma alles mõtlen, kes ma olla tahan.mõtlenMa jään tagasihoidlikuks ning soovin olla "Foorumi toestaja". Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud Detsember 20, 2013 Äkki paned mulle ka märgi külge. Kirjutan küll vähe, aga selle eest loen usinasti ja pööran jõudumööda kodukandi rahvast e-suitsu usku . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 20, 2013 Äkki paned mulle ka märgi külge. Kirjutan küll vähe, aga selle eest loen usinasti ja pööran jõudumööda kodukandi rahvast e-suitsu usku .mine käi kuuevarbalistel kylas ja kutsu nad foorumisse Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud Detsember 20, 2013 Usun, et neil on omad allikad kust infot ja rauda muretseda. Kutsumisel saab ilmselt keelebarjäär takistuseks.No minu arust see läti keel ikka üks koledus küll . Aga kodumaa pinnal teen ikka ergutustööd ja kutsun rahvast foorumisse. Ja nüüd . Ilusat nädalavahetust ! Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Detsember 27, 2013 Kirp, Zirkel. Märge profiilis olemas. Andke märku kes veel soovivad ? ...nagu kunagi mainisin siis head asja peab ikka toetama ....ja kui juba märgistamiseks läks, siis otsusta ise..,, Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 27, 2013 Kui foorum just kokku ei kuku lähipäevadel rahapuudusest, siis lükkan järgmise kande jaanuarisse Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 27, 2013 Kirp, Zirkel. Märge profiilis olemas. Andke märku kes veel soovivad ? ...nagu kunagi mainisin siis head asja peab ikka toetama ....ja kui juba märgistamiseks läks, siis otsusta ise..,, Ikka ise pead teada andma kahjuks pühade ajal igast tegemisi olnud ja pole aega olnud uurida kuidas teha multiple rank süsteemi et tärnid jääks alles. Kellel meeles pole siis 31 jaanuar on Meie foorumi esimene sünnipäev. Kell 15.04 paigaldasin foorumi ja esimesel õhtul oli juba paarkümmend kasutajat Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 27, 2013 Kellel meeles pole siis 31 jaanuar on Meie foorumi esimene sünnipäev. Kell 15.04 paigaldasin foorumi ja esimesel õhtul oli juba paarkümmend kasutajat ah et tuleb valmistuda veel suuremaks läbuks või Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 27, 2013 online läbu @ foorum.e-suits-eu, foorum suletakse 3 pyhade päevaks Kellel meeles pole siis 31 jaanuar on Meie foorumi esimene sünnipäev. Kell 15.04 paigaldasin foorumi ja esimesel õhtul oli juba paarkümmend kasutajat ah et tuleb valmistuda veel suuremaks läbuks või Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Detsember 27, 2013 Kuradi kiiresti on aeg ikka läinud Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Detsember 28, 2013 Ikka ise pead teada andma kahjuks pühade ajal igast tegemisi olnud ja pole aega olnud uurida kuidas teha multiple rank süsteemi et tärnid jääks alles. ....kui toimetused tehtud eks pista siis"pagunid peale" ....panen siis sünnipäevalapse jaoks pekitüki marinaadi ja taigna kerkima.... ... ah jaa muidugi "limpsid" ka külma Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Jaanuar 7, 2014 Lõppuks jõudsin ka sinnamaale, et panin oma tagasihoidliku annetuse teele. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 9, 2014 Pritsisin ka jälle nats foorumile Share this post Link to post Share on other sites