Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 10, 2014 Saadetud ka üks tagasihoidlik annetus. Head tööd teete, jätkake samas vaimus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 10, 2014 kuda olukord on, majandame ikka napilt ära või juba piletid bronnitud suusareisile hawaile ? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 11, 2014 Koguneb vaikselt lihtsalt. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 11, 2014 Ma ei lugenud esimesest postist välja, palju see igakuine kulutus on. Või peaksin seda kusagilt teemast otsima? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 11, 2014 Ma ei lugenud esimesest postist välja, palju see igakuine kulutus on. Või peaksin seda kusagilt teemast otsima? Ei ole palju. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 11, 2014 Kas multiple rankingust ka miskit kuulda? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 12, 2014 Loodan, et tuleb Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 12, 2014 mis asi see multiranking on ? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 12, 2014 mis asi see multiranking on ?Praegu kasutajanime all kas postituste tärnid või foorumi toetaja või admin vms. Siis oleks võimalik mitut süsteemi korraga kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 12, 2014 mis asi see multiranking on ?Praegu kasutajanime all kas postituste tärnid või foorumi toetaja või admin vms. Siis oleks võimalik mitut süsteemi korraga kasutada.ma tahaks sinna 5 risti saada, millest 2,5 oleks mustad Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 16, 2014 mis värk levia reklaamiga on Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 16, 2014 mis värk levia reklaamiga on Pakuti välja ,et ollakse valmis toetama foorumi elu kui kaoksid reklaamid väljaarvatud mis päises on. Esimeses postis kirjas kõik Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 16, 2014 aa, peaks süvenema ka, mida kirjutatakse Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 16, 2014 Toetajad: Spezz tripp jeesus188 Marc55 unxv Zirkel kivi3 Scuall kaivark Metallic jankii fronius masmre Kessu20 olkapolka kirp xiios kalvi T_MM_T jeesus188 KeeruPulk Maitsev Aur Kes puudu listist see ütleb! Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Jaanuar 16, 2014 Tegin ka väikese annetuse. Hea foorum, huvitavat lugemist palju ja igasugused head diilid ja ülevaated: just see, mis meil siin Eestimaal vaja. (PS: reklaam käis väga pinda telefoni peal) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 16, 2014 Tegin ka väikese annetuse. Hea foorum, huvitavat lugemist palju ja igasugused head diilid ja ülevaated: just see, mis meil siin Eestimaal vaja. (PS: reklaam käis väga pinda telefoni peal) kuidagi tuleb ju teenida kulusid tasa Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Jaanuar 17, 2014 Tahaks ka toetada, aga palju ei raatsi ja vähe ka kuidagi nadi kanda. Milline see enam-vähem keskmine suurusjärk on mille pärast tasub üldse panka sisse logida? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 17, 2014 Tahaks ka toetada, aga palju ei raatsi ja vähe ka kuidagi nadi kanda. Milline see enam-vähem keskmine suurusjärk on mille pärast tasub üldse panka sisse logida? Kõik on vabatahtlik ja südametunnistuse järgi. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Jaanuar 17, 2014 Kõik on vabatahtlik ja südametunnistuse järgi.Ega sa seda summa üle otsustamist nüüd mulle küll kergemaks ei teinud , aga miskit sai teele pandud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 17, 2014 Kõik on vabatahtlik ja südametunnistuse järgi.Ega sa seda summa üle otsustamist nüüd mulle küll kergemaks ei teinud , aga miskit sai teele pandud. Suured tänud sulle Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 17, 2014 Kõik on vabatahtlik ja südametunnistuse järgi.Ega sa seda summa üle otsustamist nüüd mulle küll kergemaks ei teinud , aga miskit sai teele pandud.jaga oma palk kolmega....yx osa endale, yx osa mulle ja yx foorumile Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 17, 2014 jeesusele, foorumile ülekandega, savikale sulas Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Jaanuar 17, 2014 Viisin nac taarat ära Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Jaanuar 17, 2014 olen saanud siit foorumist nii palju , et tundsin vajadust ka enda poolt teele panna väike toetus Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Jaanuar 24, 2014 väike süst tehtud, palun eepeeni! Sent from my Nexus 7 using Forum Fiend v1.1.5. Share this post Link to post Share on other sites