militar 107 Postitatud Juuli 7, 2014 Suvel ei mängi välja, kogu plönn läheb õllele Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Juuli 7, 2014 Sorry, kui vähe sai, aga kandsin konto tühjaks (niipalju kui oli jääk hetkel) krt, just enne seda sai just marcile hana eest kõik ära antud Proovin meeles hoida, et tulevikus ikka miskit juurde saaks Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Juuli 7, 2014 sai ka veidi funditud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 11, 2014 Panin omalt poolt ka pisikese annetuse teele Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud September 1, 2014 Teele pandud. Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud September 1, 2014 Panin ka mõned sendid teele. Loodan, et on abi Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 8, 2014 yeesus ja B6, aitähh Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud September 10, 2014 Sai ka pisu toetatud. 1 maarjos reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud September 10, 2014 Suvel ei mängi välja, kogu plönn läheb õllele kurat noor sügis juba käes, aga õlutit läheb ikka , veel ei mängi välja, ootame ehk suusailma Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 10, 2014 kurat noor sügis juba käes, aga õlutit läheb ikka , veel ei mängi välja, ootame ehk suusailma Mis sa parastad, asi on ju vabatahtlik ! Lisaks kust sa tead, et ta pole seda juba teinud? Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud September 10, 2014 Mis sa parastad, asi on ju vabatahtlik ! Lisaks kust sa tead, et ta pole seda juba teinud? ma ikka endast räägin rohkem, sorry kui sa pihta ei saanud Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud September 10, 2014 Lugesin ka et WTF tekst 1 brutal reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Oktoober 27, 2014 Aitähh comp! Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 8, 2014 Lasin ka palgapäva puhul pisku teele. Ufo, kuda üldse olukord on? Kas pead palju ise peale maksma foorumi elushoidmise eest? 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 9, 2014 Aastaks maksan ette kui arve tuleb nüüd! Tegelt ma arvangi et annetusi pole vaja enam, Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 10, 2014 Aastaks maksan ette kui arve tuleb nüüd! Tegelt ma arvangi et annetusi pole vaja enam, Et oled nagu haljale oksale jõudnud või nii vä? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 10, 2014 Ei ole aga imelik on annetusi võtta vastu. Eemaldasingi konto nri ka siit. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud November 10, 2014 Siin pole minu arust küll midagi imelikku ... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 10, 2014 +1, ja kui ufo lisaks jooksvatele kuludele midagi ka endale midagi saab, siis pole seal midagi imelikku kuna foorumi haldamisele kulub ka oma aega ja energiat. Paljud projektid elavad vaid annetustest ja ka nendes projektides saavad inimesed oma töö eest tasu. Tuntuim neist on vist wikipedia. 1 Kirp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 10, 2014 napoleon, täpselt nii. Minu poolt ka pisike kanne tehtud ja kui keegi tahab siis saab ufo kontonumbri mult PS kaudu PS. napoleon, Peleoni inimesed nautisid eile õhtul su veini ja kiitsid taevani Me naisega pole veel jõudnud korki maha võtta - äkki järgmisel nädalavahetusel leidub vabam hetk Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 10, 2014 Panin omalt poolt ka pisikese summa teele Share this post Link to post Share on other sites