e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 28, 2013 Ettevalmistatav seaduseelnõu e-sigarettide kohta tahab anda ühiskonnale selge signaali, et need ei ole süütud mänguasjad, ütles sotsiaalminister Taavi Rõivas. ERR video http://uudised.err.ee/index.php?0&popup=video&id=59820 Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Oktoober 28, 2013 See lause on ju päris paljulubav, et inimestele jääb oma valiku vabadus, kas nad soovivad seda kasutada või ei. Kuidagi leebem üldse see suhtumine, kui siiamaani olen kuulnud. Tuleb loota parimat. Muidugi parim oli see lause, et kas keegi lubaks mul siin lauataga oma e-sigareti lõpuni tõmmata Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 28, 2013 No paagi tühjaks, ta tahtis öelda. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 28, 2013 See lause on ju päris paljulubav, et inimestele jääb oma valiku vabadus, kas nad soovivad seda kasutada või ei. Kuidagi leebem üldse see suhtumine, kui siiamaani olen kuulnud. Tuleb loota parimat. Muidugi parim oli see lause, et kas keegi lubaks mul siin lauataga oma e-sigareti lõpuni tõmmata leebuses on syydi EU. nende algne plaan läks pellerist alla, kui nad hakkasid vastuvooli ujuma Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Oktoober 28, 2013 Ega Rõivas ei valda ikka päris seda teemat, mõned asjad on talle siiski selgeks tehtud, areng on tuntav Share this post Link to post Share on other sites
Arthem 9 Postitatud Oktoober 29, 2013 Kõige olulisem asi jääb aga ikka kuidagi varju, nimelt see, et ravimimaffia nimetab endiselt e-vedelikke ravimiteks ja nende arusaamade järgi ei tohigi Eestis üle 4 mg nikotiinisisaldusega e vedelikke müüa ega tarvitada. Kust see asi üldse tulnud on, et e suits ravim on? Kas on toimunud mingid ravimiuuringud? Keda või mida raviti ja kas on üldse sellist haigust, mida e vedelikuga ravida saab? Mingi eriti haige olukord ja sellest nagu keegi ei räägi... peale ravimiameti ja apteekide liidu saamameeste muidugi. Kas ongi nii, et ravimiliidu tegelinskid on riik riigis ja võtavad vastu just selliseid otsuseid, mis neile kasulikud on ja seejärel tegutsevad karistamatult oma reidide ja muu taolise jamaga? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Oktoober 29, 2013 Kust see asi üldse tulnud on, et e suits ravim on? Kas on toimunud mingid ravimiuuringud? Ravimiameti seisukoht http://sam.ee/nikotiini-sisaldus-elektr ... garettidesLootus jääb, et sotsiilministeeriumi poolt väljatöötatav regulatsioon selle käsitluse muudab. Lootus sureb viimasena! Share this post Link to post Share on other sites