xerox 1 Postitatud Aprill 10, 2014 Niisugune lugu, et 1x 18350 samamoodi pussutab ainult ( just laetud, 4 V) .Kui ostsin selle see aasta jaanuaris, kasutasin nii 1 kui 2 kaupa neid 800mAh ja oli OK. Et mingi kala Vamol tekkinud siiski. Kontakt oleks nagu ok, sest pilt püsib ees ilusti. Mul lühises siis kuskilt? Kui 2 akuga pinge topelt . -- 10 Apr 2014 16:04 -- Et mu hala siin teemas lõpetada siis kas leidub keegi pädevam isik , kes viitsiks vaadata mis jama sellega on. Loomulikult väike kompensatsioon vaeva eest. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 10, 2014 Kahte akut kasutades ongi topelt pinge. Kas Vamo puhul ei pidanud teda välja ja sisse lülitama vms kui vahetad kaks akut ühe vastu? Ma nagu oleks midagi sellist kuskilt juhendist lugenud, samas pole päris kindel kas see Vamo juhend oli (ma ise pole Vamot kasutanud). Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 10, 2014 kes viitsiks vaadata mis jama sellega on. Loomulikult väike kompensatsioon vaeva eest.Ma võin proovida uurida. Helista 5130611. Share this post Link to post Share on other sites