hazar 8 Postitatud November 9, 2013 Krt mida ma mõtlesin 10 min tagasi "teeks kaerahelbe putru". Nüüd üritan süüa, nii maitsetu, ei suuda! Share this post Link to post Share on other sites
asing 0 Postitatud November 9, 2013 ketsupit ja majoneesi või moosi 2/3 peale ja maitset jüll Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud November 9, 2013 Küüslaugu pulbrit. Vingun, et ei saa ajas tagasi minna ja valida teist teed Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud November 9, 2013 Vinguks ka siis vähe. Sai täna Prantsusmaal Nanteses vähe ringi kolatud ja suureks üllatuseks nägin tänaval suht arvestatavat arvu inimesi e-sigaretti tõmbamas. Mõtlesin siis, et nu kui on tõmbajaid, siis peab ju kuskil mahla ka müügil olema. Ning juba esimeses r-kioski moodi uberikus oligi kohe eraldi lett mahladega, nikotiini sisaldus alates 6 mg - 16 mg. Nuh, rõõm oli suur, saab midagi uut ka proovitud. 4 euri oli 10 ml ja ostsin siis 7 pdl. Nüüd laevas kirungi, et nu kui ikka ise ei sega, siis pole väga lootust ka, et midagi normaalset saab. Mahla tegijateks on e-arome ja happy vapoteur. PG/VG suhe 70/30. Kõik on ilusad korralikud pudelid, nagu olema peavad. Aga no maitsed... blue mist näiteks on midagi päris vastikut, punased marjad nagu odekolonn, magus maasikas on tegelikult maitsetu maasikas. Ainus, mille sain oma jaoks talutavaks oli RY4 ja jäise mindi segu, see on tõmmatav. Aga jah, 20 € saatsin rentslisse Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 9, 2013 Terve päev jamasin telefoniga (kui mitte arvestada torutöid köögis), lõpuks sain miski beta staadiumis ROMi peale ja toimima. Kusagil võiks miskit stabiilset acro s'le ka olla Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud November 10, 2013 Kas keegi siinses klubis WOT`i ka pelab? Täna on täiesti haige ebaõnn. Kõik kohad neid väärastunud "siemka" ajudeta enesetapjaid täis! Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud November 10, 2013 Tegin heaga paaripäevase pausi, ei kannata debiilikutega rauda taguda päevast päeva. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 10, 2013 kell oli 9.02, sain 4 aasta parima isadepäeva kingituse , 14.38 tehti mu parimast päevast põrgu. jätan ropendamata järgmised 20 sõna, sest siin puudub modimine. aga võtame ELAGU FAKING ISSID perses päev yhesõnaga Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud November 10, 2013 Terve päev jamasin telefoniga (kui mitte arvestada torutöid köögis), lõpuks sain miski beta staadiumis ROMi peale ja toimima. Kusagil võiks miskit stabiilset acro s'le ka olla free xperia project(pmst cyanogenmod) pole stabiilne?siiamaani pole mul nende ROM'dega erilisi probleeme olnud... Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud November 11, 2013 Jälle pidin keskmise varba küünt lõikama, miskipärast kasvab see 2x kiiremini kui teised varba küüned. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 11, 2013 Terve päev jamasin telefoniga (kui mitte arvestada torutöid köögis), lõpuks sain miski beta staadiumis ROMi peale ja toimima. Kusagil võiks miskit stabiilset acro s'le ka olla free xperia project(pmst cyanogenmod) pole stabiilne?siiamaani pole mul nende ROM'dega erilisi probleeme olnud... CM 10 on küll, aga seal pole raadiot ja mingid bugid olid ka alles (android 4.1) Mul praegu 4.3 ja ka cm, aosp baasil tehtud. Nüüdseks paar päeva käinud ja suht stabiilne, akut hoiab hästi, raadiot ka pole. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud November 11, 2013 Und öösel ei tulnud, mingi paar tundi und ja nyyd 12h tööl. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 11, 2013 Täna ärkasin vara, pool seitse on vara minu jaoks....krt naine jäi hommikul rongist maha ja pidin ta Jänedale elektrika peale viima Üks ving on veel- puhkuse viimane nädal algas Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 11, 2013 Täna ärkasin vara, pool seitse on vara minu jaoks....krt naine jäi hommikul rongist maha ja pidin ta Jänedale elektrika peale viima Üks ving on veel- puhkuse viimane nädal algas sa ajad oma puhkusega mulle masenduse peale Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 11, 2013 Täna ärkasin vara, pool seitse on vara minu jaoks....krt naine jäi hommikul rongist maha ja pidin ta Jänedale elektrika peale viima Üks ving on veel- puhkuse viimane nädal algas sa ajad oma puhkusega mulle masenduse peale Ära vingu, ega 45-te päeva pole lihtne ära puhata. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 11, 2013 Ega jah, mul oli see aasta 14p, vaene sina Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud November 11, 2013 Eroti veel kui käia tööl nädal-nädal, siis ei oska puhkust ära jaotadagi. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud November 11, 2013 Ma puhkan aastas 6 kuud Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 11, 2013 Ma puhkan aastas 6 kuud 8h tööl jas siis 16h puhkust, nii tuleb isegi rohkem kui 6 kuud aastas Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud November 11, 2013 6 näd. tööl, 6 näd kodus. Tööl jah 8h tööpäev ja 16 h vaba, Vahel muidugi ületunnid ka, aga see eraldi maksuga. Peab rahul olema Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud November 11, 2013 tööl 2 päeva + 2 ööd tööl (12t vahetus) ja siis 4 päeva vaba - see teeb ka siis 6 kuud või + korraline puhkus(28p) + lisa puhkus(7p) homme tööle, rsk Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud November 11, 2013 Tahaks ka puhkust! Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud November 11, 2013 Tahaks ka puhkust! +1 Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 11, 2013 Imelikud inimesed- nädalavahetus ju just lõppes Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 11, 2013 Ma käin 6 päeva nädalas tööl, mis asi see nädalavahetus on? 80% juhtudest kui panen tina, olen hommikul joobes tööl Samas laupäeviti ei viitsi alati võtta, võtan iis kui soov on Tahan ka puhkust Share this post Link to post Share on other sites