tiitus 5 Postitatud Detsember 18, 2013 Lumesaju siin saad ise ära keelata või lubada, kui tuju on, Juhtpaneel --> Foorumi valikud --> Muuda üldseadeid --> Langev lumi foorumis Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 18, 2013 mingit manti sajab alla...võtke ära, ei taha talve...loodus on ka suve poolt - keegi ei taha talve... ucp.php?i=174 abiks Share this post Link to post Share on other sites
duud 0 Postitatud Detsember 18, 2013 jaa ma mõistan seda aga miks igalpool koguaeg lumi ja lumi...päike ja päike peaks olema. samas päike ei tohiks olla üle 25C siis läheb palavaks... ...no rahus jonnida ka ei lasta, kohe pakutakse lahendusi... Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Detsember 19, 2013 14.now tegin tellimuse. 1 neist oli preorder, pidid saatma 1 dets. kõik korraga. Postikulu 44.99 taala ja ikka ei saada ühe väikese ja kerge pakiga hakkama. Nagu ma aru saan saadetakse Kanadast tagasi LA'sse ? Pakk pole e-suitsuga seotud. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Detsember 19, 2013 Ma kunagi nii 7 aastat tagasi tellisin Kanadast mingi käekella ja nagu aru sain siis sealt sai tellida ainult TNT-ga. Tuli nii 2 nädalat pakk eesti ja pidin veel minema tollilattu järele ja selle jama deklareerima. Peale seda olen nagu üritanud Kanadat vältida aga ehk nüüdseks asjad paranenud. Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Detsember 19, 2013 Õaaaaahh, saatsin sinna poodi kirja, vaatab mis räägivad. Tahaks juba lifesize Mel'i kätte saada Eelviimane ato hakkas ka nüüd "kärssatama". Võtsin viimase ette, need s**** haisevad juba enne kasutusele võtmist. Ühel oli all 1 õhuauk, teistel jälle 2. 1 auguga töötas, kuni panin laetud aku külge. Homme ka eesti pakk kohale ei tule siis suht kehvad lood. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Detsember 20, 2013 Soomest oodatav kraam pole ka seitsmendal arvestataval tööpäeval veel kohal. Nõme lugu, väga nõme. Aga eks siit tuleb õppida. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 20, 2013 Krt DHL suutis Hiinast kolme päevaga paki siia tuua ja mind polnud kodus( telefoni olin ka koju jätnud), Nüüd pean esmaspäeva ootama Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 20, 2013 Mäs asja sa sealt DHL-ga tellisid ka Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Detsember 20, 2013 Eile viidi kiirabiga haiglasse ja eemaldati sapipõis, nüüd haiglas. Miks kurat minuga siuke asi pidi juhtuma. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 20, 2013 Mis põiega juhtus? Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Detsember 20, 2013 Sapikivid, valu läks nii suureks, et ei saanud peaaegu hingatagi. Kuna ma allergiline enamuste valuvaigistite vastu siis tuli kiirelt op teha. Jõulud ja aastavahetuse veedan voodis nüüd. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 20, 2013 Sa pole vist suurem asi õllesõber. Mul kunagi naabrimees käis ka opil, arst oli öelnud, et ölut te kindlasti ei joo, öllejoojatel sapikive ei pidavat tekkima. Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud Detsember 20, 2013 tuleb luristada jah, siis pole kive ega kedagist. Vaevalt esooru-l terve sapipõis pännu pandi, vast ikka kivid sealt seest. Mul naisel ka kunagi eemaldati sapi kivid, aga OP tehti kuidagi ainult läbi paari väikse augu kõhu kaudu, päris lõhki ei lõigatud ja pärast anti kotiga kivid kodu kaasa. esooru-le aga kiiret paranemist. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 20, 2013 Saabki nüüd teine, üksinda kodus ja die hardi maratoni nautida aurutades Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Edit- kirjavigad Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Detsember 20, 2013 tuleb luristada jah, siis pole kive ega kedagist. Vaevalt esooru-l terve sapipõis pännu pandi, vast ikka kivid sealt seest. Mul naisel ka kunagi eemaldati sapi kivid, aga OP tehti kuidagi ainult läbi paari väikse augu kõhu kaudu, päris lõhki ei lõigatud ja pärast anti kotiga kivid kodu kaasa. esooru-le aga kiiret paranemist. Mul kahjuks eemaldati terve sapipõis, kuna oli tugevalt põletikku täis, hetkel kõhulihased nii valusad, et ei saa liigutada ka Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud Detsember 20, 2013 No jah, mis ma siis ikka oskan kosta, endal ptüi-ptüi-ptüi kõik mehhanismid sees veel alles ja kurta pole nagu millegi üle. Aga mo jutt ei sobi kokku selle teemaga, pole nagu millegi üle nutta ega vinguda. A, sulle hääd paranemist esooru, eks ma võta siis soo eest Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud Detsember 20, 2013 A, sulle hääd paranemist esooru, eks ma võta siis soo eest Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 20, 2013 Magasin e-suitsetaja esimese juubeli maha Palju õnne mulle Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 22, 2013 joodikud rsk Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 22, 2013 Mhmh, anna andeks Share this post Link to post Share on other sites