agris_a 1 Postitatud Veebruar 20, 2014 Kahjuks küll. Imelik, et venemaa ise ka nii vaikne veel sellel teemal. Aga ilmselt neile sobib selline asjade käik. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 20, 2014 Kahjuks küll. Imelik, et venemaa ise ka nii vaikne veel sellel teemal. Aga ilmselt neile sobib selline asjade käik.putja saatis nukukese ukrainasse.....aeg näitab, kas läks ukraina viina jooma, tagant rohkem utsitama või rahustama Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Veebruar 21, 2014 Naine pillas itaste koos vivi stv-ga maha ja ei öelnud mulle midagi. Ma õhtul rõõmsalt täitsin ära, et hommikul hea kohe lauapealt haarata ja tööle minna. Mis te arvate kas hommikuks oli seal veel vedelikku sees? Pidin raisk kassi käpad ka puhtaks pesema, viimne kui tilk oli välja jooksnud ja kass oli muidugi lauapeal asja tsekkimas käinud. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 21, 2014 Kass elus? Mingi peni kuskil degusteeris ka vedelikku ja andis saba. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 21, 2014 kassid ei seedi e-vedeliku maitset ega lõhna, nii auru kui vedeliku vormis. Testitud. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Veebruar 21, 2014 Hetkel veel on elus. Leino väide ei pea paika, mul kass küll täiega naudib kui ma kookost pahvin. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Veebruar 21, 2014 Minu enda kass, ei seedi ühtegi kemikaali, aga sõbra kass, kohe nõuab e-suitsu, kui külla lähen. Esimen asi kohe, et tee auru. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 21, 2014 Eesti laul isegi teist korda jutti on masendus ruudus. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 21, 2014 Eesti laul isegi teist korda jutti on masendus ruudus.us mind, juba esimest korda Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 21, 2014 Ma üritasin eelmine kord ka vaadata, aga lõppes ikka umbjoobes. Täna ei paista parem. Prolly parim osa oli see klounide osa üldse....saadaks võimalusel nemad kuhu iganes... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 21, 2014 nurmsalu saadaks, vähemalt ilus näolapp olemas, poogen see laul, kuigi tänase põhjal oli sitast valikust parim sitt Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 24, 2014 Ilvese säuts on täna eriliselt pikk(jõudsin vahepeal isegi magama jääda ja und näha ) Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 24, 2014 militar, kas olid paraadil ja magasid rivis ? Ja palju õnne ka, aastake ilma suitsuta Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 24, 2014 Õnneks olen 14 aastat pääsenus sest üritusest ja teistele kodus diivanil lesides kaasatundnud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2014 post29300.html#p29300 Eaimene tõsiselt perse läinud ost ebayst 1 päev töötas korralikult. Nyyd uuendab välisilma heal juhul korra päevas, uuesti paaritasin faking 3 tundi, tempi näitab paar c rohkem kui on. Täna hommikul oli väljas suisa +70c Tyr, aru saa, kas andur pekkis või aparaat ise. Andurit osta pole eraldi mõtet, maksab sama palju kui kogu komplekt ise. Loodan, et spezz oma töötab normaalselt, tal samasugune tulemas Eks tuleb uus tellida, ei viitsi myyjaga jamama vist hakata. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 26, 2014 Võta parem manuaal-mobiilne ilmajaam[attachment=0]Mobiilne eesel-ilmajaam.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ving 2 Lapsel tuulerõuged Eile oli kahtlaselt paar täppi, mis kadusid. Täna siis helistati lasteaiast. Ving 3 Plaan oli 23p pärast puhkama minna, jääb ära Nyyd asjad, mis päeva päikseliseks teevad, seotud eelnevatega: Lapsel on lõpuks tuulerõuged, mõtlesin juba neid kuulutuse kaudu otsima hakata Reis lükkus aprilli, minust olenemata põhjustel. Hea, et pileteid ära ei ostnud Täna siis pygalasse, pole sinna 6 ja pool kuud jõudnud Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 26, 2014 pole ka mingine poole aasta jagu pügalas käind, räigelt ajab närvi see pahmakas juba.. õnneks varsti tiir eestis ja saab normaalses pügalas ära käidud Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Veebruar 26, 2014 Täna siis pygalasse, pole sinna 6 ja pool kuud jõudnud Metsjeesus Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 26, 2014 ma näen välja nagu "maikel knait" Peaks kah pügalat külastama. Kaugele minna kah, 200 meetrit. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ma ei viitsi seal käia, raiskab aega, aga juuksed rsk häirivad juba tõsiselt, silma juba tahavad ronida. Varsti on cm jälle peas Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Veebruar 26, 2014 Täna siis pygalasse, pole sinna 6 ja pool kuud jõudnud Ma käisin viimati juuksuris enne enda pulmi, 2008. aastal siis Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 26, 2014 Käisin viimati juuksuris aastal 2004¡. Tehke järgi. Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 26, 2014 Käisin viimati juuksuris aastal 2004¡. Tehke järgi. , Tehtud ja ületatud Share this post Link to post Share on other sites