Spezz 467 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ületatud ka siin. Ma vist käisin millalgi 97ndal viimati juuksuris Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 26, 2014 Mul kaks sõbrannat juuksurid, neil käin aeg ajalt külas. Pügalas ise asja eest vast 1 või 2 aastat tagasi käisin pügamas. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 26, 2014 Kehvikud rsk. Juuksurile kahju pappi kõhida aga matsutavad provaritega Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ma ei saa juuksurisse minna, jään seal sekundiga magama. Niisiis tõmban aegajalt ise juukselõikusmasinaga siledaks. Või žiletiga. Kumb enne kätte juhtub Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ma ei saa juuksurisse minna, jään seal sekundiga magama. Niisiis tõmban aegajalt ise juukselõikusmasinaga siledaks. Või žiletiga. Kumb enne kätte juhtub Et sõltub nagu vibrast või Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ületatud ka siin. Ma vist käisin millalgi 97ndal viimati juuksuris Mul oli viimati 99 sinna asja nagu paljudel siin kes naise võtnud . Kodus ja tööl masinad olemas Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2014 las ma siis täpsustan teile ullikestele pole 6 ja pool kuud juukseid lõiganud/kärpinud Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ma ei saa juuksurisse minna, jään seal sekundiga magama. Niisiis tõmban aegajalt ise juukselõikusmasinaga siledaks. Või žiletiga. Kumb enne kätte juhtub Et sõltub nagu vibrast või Ikka sellest, et kumb parajasti haardeulatusse jääb Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 26, 2014 Spezz muutis skypes enda profiili pilti kunagi. Ei tundnud äragi. Eelmine oli pikalt selline rohkem karvasema olekuga tüüp seal Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 26, 2014 Mhmh, eks ta umbes pooleaastase tsükliga käib. Igapäevased kliendid saavad tiba ehmuda kui järjekordne uus inimene tuleb kaupa kätte ulatama Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 27, 2014 Mhmh, eks ta umbes pooleaastase tsükliga käib. Igapäevased kliendid saavad tiba ehmuda kui järjekordne uus inimene tuleb kaupa kätte ulatama seda nimetatakse maskeeringuks Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Märts 1, 2014 Täna hommikul trenni tehes tõmbasin seljalihase nii ära, et ei saa liigutada ka enam, kurat küll noh. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Märts 1, 2014 Trenn ja ültse sport on kuradist!koige rohkem traumasid tuleb sealt. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 1, 2014 Mul ka spordiga oma suhe - tühja kõhuga ei jõua ja täis kõhuga pole tervislik Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Märts 1, 2014 Mul ka spordiga oma suhe - tühja kõhuga ei jõua ja täis kõhuga pole tervislik Mul ka mõõdukalt söömisega taoline suhe Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 2, 2014 pea valutab, seda ei juhtu just tihti Share this post Link to post Share on other sites
xerox 1 Postitatud Märts 2, 2014 Lumi tuli maha, oli just plaan ratas välja tuua. Selle lõgaga ei taha eriti Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 2, 2014 Lumi tuli maha, oli just plaan ratas välja tuua. Selle lõgaga ei taha eritimis lumi, mõtlen siin raideri käivitamise peale, et muru niita Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Märts 2, 2014 Õhtuks on maa jälle must, dont worry and vape! Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 3, 2014 türr kus kestab sel fasttechil see värk.. ikka pakivad väikest russiani :/ Share this post Link to post Share on other sites
agris_a 1 Postitatud Märts 3, 2014 türr kus kestab sel fasttechil see värk.. ikka pakivad väikest russiani :/sama jama Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 3, 2014 türr kus kestab sel fasttechil see värk.. ikka pakivad väikest russiani :/sama jama Kuna videodes ja paljudes muudes kohtades räägitakse FT'st siis neil on asi tõenäliselt üle pea lihtsalt kasvanud. Share this post Link to post Share on other sites
agris_a 1 Postitatud Märts 4, 2014 Loodame, et suudavad kasvad vastavalt nõudlusele. Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Märts 4, 2014 SKYsmoke Drift team https://www.facebook.com/skysmokedriftteam Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 4, 2014 SKYsmoke Drift team https://www.facebook.com/skysmokedriftteam See on nagu ikka pigem postiivne ju? Toetavad kedagi midagi Share this post Link to post Share on other sites