militar 107 Postitatud Aprill 2, 2014 ,!,, külmale ilmale. Laps natu tatine ja eriti välja ei kipu, seega kammin foorumit, sest hetkel multikad huvitavamad kui vanamees. Läheks igavusest keerama coile ja proovima erinevaid vedelike dripperis aga ei viitsi. Laisk olen. laki juu, ma tahaks ilgelt magada Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 2, 2014 Aga kesse keelab, pane uks lukku ja lebosse. Silt välja, et ,,mediteerin,, Tööülesanded aga delegeeri alluvatele. Ärkad ülesse näeb Tapa välja Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Aprill 2, 2014 Julm valik ikka USAs, modid, rba'd, rda'd, vedelikud. Vape shopid ka iga nurga peal. Euroopas ikka väga nigel valik. E: http://www.v3tronix.com/products/v3-2-vape-mod fck kui kena Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Aprill 3, 2014 ... ufo, kui viitsid pane mulle need tühjad viisnurgad tagasi ..naine palus... ..mul pidavat olema selle "foorumi toetaja märgiga", parem "kott suurem kui vasak" . e. kus kohast ma sellise ebavõrdse toetamise märgi sain?????? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 3, 2014 Tavaline kubemesong noh. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 3, 2014 Kui ufo mulle esimest korda yldse näitas, et milline märk tuleb, ytlesin talle kohe, et see on näeb välja kui paistes kotiga riist . Imestasin juba ammu, et miks keegi pole komminud seda Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 3, 2014 Toetajatel võiks olla rank, aga tärnide asemel mündid. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 3, 2014 Keskmise toetatava summa jagu või? Võiks profiili all olla mōni valik, mida kuvada. Kas tärnid, tähed või aurupilved. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 3, 2014 Homme mõtlen midagi paremat välja Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 4, 2014 Kiire käik panide juurde. Laupäeva lõunaks tagasi, krt ei viitsi minna, hea kui toidupoodigi jõuan Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Aprill 4, 2014 Kiire käik panide juurde. Laupäeva lõunaks tagasi, krt ei viitsi minna, hea kui toidupoodigi jõuan ...ZUREK-i jõuad ehk ikka proovida Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Aprill 4, 2014 Kayfun istub smartpostis, paari kilomeetri kaugusel aga järgi jõuan alles esmaspäeval Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Aprill 5, 2014 Norra piiril võeti õllekastist 9x0,33 purki ära ja tehti 50 euri trahvi Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 6, 2014 Tõesti w? Vaikus??? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 6, 2014 Pühapäev, eile läks vist kõigil vähe käest ära Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud Aprill 6, 2014 Evic suri maha....kurat Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 6, 2014 Evic suri maha....kuratRIP Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 6, 2014 Kaastunne kaotuse pärast aga nüüd siis Ja topcap müüki. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 6, 2014 Evic suri maha....kuratMillesse suri? Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud Aprill 6, 2014 sai korraks 12v asemel 24 ja oli olemas. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 6, 2014 Mees, sa oled oma eVicu mõrvanud! Aga puhtsüdamlik ülestunnistus kergendab karistust. Räägi nüüd nendest voltidest lähemalt. Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud Aprill 6, 2014 töötan tõstuki peal ja seal saab nii 12v kui 24v ja torkasin laadima pannes valesse auku keegi võiks hea hinnaga asendust pakkuda. Share this post Link to post Share on other sites