Spezz 467 Postitatud Aprill 23, 2014 Oeh, ärkasin kell 10:34 ja kiiruga tööle tormates jäi suits koju. Lauasahtlis vedelevatest romudest sai hetkel sellise kokku aga .. mnjah Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 23, 2014 Oeh, ärkasin kell 10:34 ja kiiruga tööle tormates jäi suits koju. Lauasahtlis vedelevatest romudest sai hetkel sellise kokku aga .. mnjah Haha vähemalt pole täitsa ilma. Miks nii hilja tööleminek? magasid sisse või hakkabki tööpäev sigahilja? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 23, 2014 Oeh, ärkasin kell 10:34 ja kiiruga tööle tormates jäi suits koju. Lauasahtlis vedelevatest romudest sai hetkel sellise kokku aga .. mnjah Vanarahvas on arvanud, et "millal kingsepal kinga või rätsepal riiet." Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 23, 2014 Krt. Üks telefon oli paranduses. Tegin korda, õhtul siis lülitasin sisse ja jätsin laadima. See otsustas 5 läbi natuke äratama hakata hommikul. Uni nagu noaga lõigatud Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 23, 2014 Oeh, ärkasin kell 10:34 ja kiiruga tööle tormates jäi suits koju. Lauasahtlis vedelevatest romudest sai hetkel sellise kokku aga .. mnjah Haha vähemalt pole täitsa ilma. Miks nii hilja tööleminek? magasid sisse või hakkabki tööpäev sigahilja? Magasin sisse jah kivi3, ega vanarahvas rumal olnud jah Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 23, 2014 Krt. Üks telefon oli paranduses. Tegin korda, õhtul siis lülitasin sisse ja jätsin laadima. See otsustas 5 läbi natuke äratama hakata hommikul. Uni nagu noaga lõigatud Vinguks ka veits, samamoodi une teemadel. Kodus kaks siiamit, emane lõikumata ja jooksuaeg...welcome to a very cute and very furry NIGHT OF THE LIVING HELL! Ugh... Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 23, 2014 Mine osta tablakad kassile ja asi ants, muidu jääbki oma perset hööruma! Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 23, 2014 Krt. Üks telefon oli paranduses. Tegin korda, õhtul siis lülitasin sisse ja jätsin laadima. See otsustas 5 läbi natuke äratama hakata hommikul. Uni nagu noaga lõigatud Vinguks ka veits, samamoodi une teemadel. Kodus kaks siiamit, emane lõikumata ja jooksuaeg...welcome to a very cute and very furry NIGHT OF THE LIVING HELL! Ugh... ma tean mida sa tunned Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 23, 2014 Krt. Üks telefon oli paranduses. Tegin korda, õhtul siis lülitasin sisse ja jätsin laadima. See otsustas 5 läbi natuke äratama hakata hommikul. Uni nagu noaga lõigatud Vinguks ka veits, samamoodi une teemadel. Kodus kaks siiamit, emane lõikumata ja jooksuaeg...welcome to a very cute and very furry NIGHT OF THE LIVING HELL! Ugh... kassist saab ka šašlõkki teha Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 23, 2014 Krt. Üks telefon oli paranduses. Tegin korda, õhtul siis lülitasin sisse ja jätsin laadima. See otsustas 5 läbi natuke äratama hakata hommikul. Uni nagu noaga lõigatud Vinguks ka veits, samamoodi une teemadel. Kodus kaks siiamit, emane lõikumata ja jooksuaeg...welcome to a very cute and very furry NIGHT OF THE LIVING HELL! Ugh... kassist saab ka šašlõkki teha On peast läbi käinud...korduvalt. Aga moor muutub üsna valjuhäälseks selliste mõtete peale. Olla liiga "nummi" vms. Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 23, 2014 Soh... Moor? julged sõnad, teades, et naine sama foorumit loeb . Ja siiamid on ikka parajalt inetud elukad Omal kodus sama probleem... olen kappi lukustand teist, teise tuppa pannud jne, e paar aastat käis närvidele, enam ei pane tähelegi Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 23, 2014 Heal naisel ikka mitu nime, moor on üks neist Ja kiisubeebid on meil tõesti nunnud, isegi siis, kui üks koguaeg kräunub ja hõõrub Sent from my D5503 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 23, 2014 lootsin verd näha Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 23, 2014 kiisubeebidvarajane suguelu Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 23, 2014 Ei ole mingit varajast suguelu, nad meil eluaegses tsölibaadis Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 24, 2014 Saan vamo tagasi saata Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Aprill 24, 2014 Tra see paskpost võib sitale sõita, iga fcking kord mingi jama Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Aprill 24, 2014 Tra see paskpost võib sitale sõita, iga fcking kord mingi jamaSoomes? Mul toimib kõik ideaalselt myyrmäe kandis. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 25, 2014 Mingi 5 pakki pendivad hiinas! Ikka pole ära saadetud. Saadame eesti oma ,,kukurusnikud,, järgi? Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 25, 2014 Mingi 5 pakki pendivad hiinas! Ikka pole ära saadetud. Saadame eesti oma ,,kukurusnikud,, järgi? Oleks mõistlik, mul ka 4 pakki, sõbral ka 1 pakk.... pea 2 nädalat juba... Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 26, 2014 http://foorum.e-suits.eu/mis-jookidedega-millised-maitsed-t1498.html Wtf teema? Vabandust ebasyndsa keele päras, aga kamoon! Normaalne teema oli ju. Minu meelest täiesti mõistlik algatus jagada kogemusi, et mis toidud-joogid millise auruga kokku käivad või mitte. Näiteks mul on üks mälestus, et Liqua Kirssi, mis mulle väga muljet ei avaldanud (no käis kah), sai kord tiritud samaaegselt mingi aloe vera mahla joomisega (roheline kandiline pudel -- ei mäleta, kumb neist kahest erinevast, mida siinmail müüakse), ja sain ootamatult mingi eriti hurmavalt hõrgu maitsepaugu osaliseks. Ahhetasin ja ohhetasin. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 27, 2014 Plät see joogi/söögi/maitse teema lukus nüüd Kamoon jeesus ... cyberbully Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 27, 2014 Mul pole õigusi sulgeda/avada teemasi Edit: Vahel kyll tahaks seda teha Täna siis viimane puhkusepäev, homme peab banaania poole lendama hakkama Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 27, 2014 http://foorum.e-suits.eu/mis-jookidedega-millised-maitsed-t1498.html Wtf teema? Vabandust ebasyndsa keele päras, aga kamoon! Normaalne teema oli ju. Minu meelest täiesti mõistlik algatus jagada kogemusi, et mis toidud-joogid millise auruga kokku käivad või mitte. Näiteks mul on üks mälestus, et Liqua Kirssi, mis mulle väga muljet ei avaldanud (no käis kah), sai kord tiritud samaaegselt mingi aloe vera mahla joomisega (roheline kandiline pudel -- ei mäleta, kumb neist kahest erinevast, mida siinmail müüakse), ja sain ootamatult mingi eriti hurmavalt hõrgu maitsepaugu osaliseks. Ahhetasin ja ohhetasin. Ma ei saa ka aru kus mis probleem... kõik ju +18 siin. Ja see e-aur on tänu oma maitsete teemale rohkem kui lihtsalt nikotiini vajaduse rahuldaja. Share this post Link to post Share on other sites