Spezz 467 Postitatud Aprill 27, 2014 Tegin teema lukust lahti, pealkiri ilmselt vajaks küll parandamist.. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 27, 2014 Tegin teema lukust lahti, pealkiri ilmselt vajaks küll parandamist.. +2,7 Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 27, 2014 jookide ja vedelike omavahel sobitamine, vmidagi Share this post Link to post Share on other sites
Tammekas 0 Postitatud Aprill 27, 2014 Tegin teema lukust lahti, pealkiri ilmselt vajaks küll parandamist.. Mina saan sealt teate ''Sul ei ole õigusi selle foorumi lugemiseks'', kas need õigused tulevad postituste arvu pealt? Ennem olen ka kuskil selliste teemade otsa komistanud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 27, 2014 See teema peaks avalik olema -- 27 Apr 2014 17:55 -- Tundub, et ajutiselt maas...... ma ka ei näe seda Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 27, 2014 Paistab, et ufo on teema prügikasti saatnud Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 28, 2014 Paar päeva hoian foorumist eemale ja oi oi mis kõike siin toimub armsad olete Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 28, 2014 Paistab, et ufo on teema prügikasti saatnud Mis tast ikka hoida, algas vales kohas, jätkus läbuga. Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 30, 2014 Küsimus targematele.. Kus krt on mu tähekesed? Palju ma pean siin lobisema, et saada üks väike täheke? Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 30, 2014 50 posti peaks olema esimene staatus Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 30, 2014 Oh jummijammi.. siis mul veel pikk tee minna Ma teen mingi lambiläbu foorumi ja hakkan üksi spämmima seal.. ehk siis saan oma tähekese Võis siis lasen unemployeri oma konto alt sisse siia lobisema Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 30, 2014 Nüüd on siis teada mida unemployer taga ajas oma spämmiga. Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 30, 2014 Hahahaa.. vaevalt Tal on lihtsalt krooniline verbaalne kõhulahtisus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 30, 2014 Oh jummijammi.. siis mul veel pikk tee minna Ma teen mingi lambiläbu foorumi ja hakkan üksi spämmima seal.. ehk siis saan oma tähekese Võis siis lasen unemployeri oma konto alt sisse siia lobisema pole kasu spämmimisest, vabateema postitused ei tõsta postituste arvu Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 30, 2014 No siis läheb veel kauem aega mul selle tähekese saamisega, aga ma olen kannatlik tüdruk Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 30, 2014 esimene tuleb kiiresti, edasi venib Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Mai 1, 2014 Ja Raplas sajab lund ,elagu üks mai !!! Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 1, 2014 Sain kätte oma Russian 91% klooni, umbe rahul ja täna ärkan nina umbes ja kurk valus... iga puffiga on tunne nagu neelaks liivapaberit okastraadi kastmes...grrrr Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 1, 2014 Sain kätte oma Russian 91% klooni, umbe rahul ja täna ärkan nina umbes ja kurk valus... iga puffiga on tunne nagu neelaks liivapaberit okastraadi kastmes...grrrr Paugutasin eile Nemesise ja Igo L 0,4 oomise coiliga nüüda sama jama Ei teagi nüüd kas peaks takistust suurendama või niko koguse 6mg pealt veel madalamaks viima Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 1, 2014 Sain kätte oma Russian 91% klooni, umbe rahul ja täna ärkan nina umbes ja kurk valus... iga puffiga on tunne nagu neelaks liivapaberit okastraadi kastmes...grrrr Paugutasin eile Nemesise ja Igo L 0,4 oomise coiliga nüüda sama jama Ei teagi nüüd kas peaks takistust suurendama või niko koguse 6mg pealt veel madalamaks viima Sain nüüd coili 1,3 ohm eVicul. Lahjendan 80pg 20vg vee nüüd pooleks VG'ga äkki saab pehmem/lahjem. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 1, 2014 Sain kätte oma Russian 91% klooni, umbe rahul ja täna ärkan nina umbes ja kurk valus... iga puffiga on tunne nagu neelaks liivapaberit okastraadi kastmes...grrrr Paugutasin eile Nemesise ja Igo L 0,4 oomise coiliga nüüda sama jama Ei teagi nüüd kas peaks takistust suurendama või niko koguse 6mg pealt veel madalamaks viima Sain nüüd coili 1,3 ohm eVicul. Lahjendan 80pg 20vg vee nüüd pooleks VG'ga äkki saab pehmem/lahjem. Mida väiksem oom seda lahjem(niko vaesem) vedelik! Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 1, 2014 Sain kätte oma Russian 91% klooni, umbe rahul ja täna ärkan nina umbes ja kurk valus... iga puffiga on tunne nagu neelaks liivapaberit okastraadi kastmes...grrrr Paugutasin eile Nemesise ja Igo L 0,4 oomise coiliga nüüda sama jama Ei teagi nüüd kas peaks takistust suurendama või niko koguse 6mg pealt veel madalamaks viima Sain nüüd coili 1,3 ohm eVicul. Lahjendan 80pg 20vg vee nüüd pooleks VG'ga äkki saab pehmem/lahjem. Mida väiksem oom seda lahjem(niko vaesem) vedelik! No praegu läheb 18mg arbuus pooleks VG'ga 1,3 peale. Näis kas/mis saab. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 1, 2014 Peaks norm olema, ma 12mg vedelikku tirin 1,2 oomisega 15w juures Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 1, 2014 Sain kätte oma Russian 91% klooni, umbe rahul ja täna ärkan nina umbes ja kurk valus... iga puffiga on tunne nagu neelaks liivapaberit okastraadi kastmes...grrrr Paugutasin eile Nemesise ja Igo L 0,4 oomise coiliga nüüda sama jama Ei teagi nüüd kas peaks takistust suurendama või niko koguse 6mg pealt veel madalamaks viima Sain nüüd coili 1,3 ohm eVicul. Lahjendan 80pg 20vg vee nüüd pooleks VG'ga äkki saab pehmem/lahjem. Mida väiksem oom seda lahjem(niko vaesem) vedelik! No praegu läheb 18mg arbuus pooleks VG'ga 1,3 peale. Näis kas/mis saab. Li*s lekib ikka sealt õhuaugust kohati aga muus osas : Share this post Link to post Share on other sites