reinolen 178 Postitatud Mai 9, 2014 No mul on küll nutune seis, saatsin pangakonto väljavõte, et ma olen maksnud saatmise eest tagasi ja värki, kuid nad vastasid: Sorry about this. We need either tracking number nor slip of the return receipt as proof to the warehouse department for check. Thanks for your understanding in this issue. Tsekk on ammu juba kuskil prügikastis ja saatsin ilma trackinguta kuna NAD TAHTSID KÕIGE ODAVAMAT VARIANTI! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 9, 2014 seda ma räägingi, et ilma trackinguta saatmine võrdub mitte saatmisega ega nad lollid ole, neile see kasulik Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 9, 2014 jah, ise nutsid seal, et kõige odavama variandiga saadaks neile, saadan ja siis ka kuradi hädaldavad ja nüüd olen mina oma krdi asjadest ka ilma Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 10, 2014 jah, ise nutsid seal, et kõige odavama variandiga saadaks neile, saadan ja siis ka kuradi hädaldavad ja nüüd olen mina oma krdi asjadest ka ilma Oot kuhu sa saatsid? FT? Kui sinna ja ilma tähitud siis võid ainult ennast piitsutada. Nemad ju saadavad ka ainult tähituna Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 10, 2014 FT jah, no krt ma ütlen Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 10, 2014 FT ei puutu asjasse. Ükskõik kuhu ilma trackinguta saatmine on nagu asjade ärakinkimine paraku Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 10, 2014 Seljuhul siis pahasti aga mis teha aga sain pildi sellest bännist kus ma nn alaealine Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 10, 2014 Fakk, hommikul metsa ja alles 22.05 saan uuesti linade vahele Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 10, 2014 Fakk, hommikul metsa ja alles 22.05 saan uuesti linade vahele Off-Topic : Edukat tormi! Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 10, 2014 Austria võitis Möh mille? miks milleks? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 10, 2014 Tilliga naine võitis eurovisiooni, Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 10, 2014 Tilliga naine võitis eurovisiooni, Vaesel ajal on tilliga naine ka mees. Tõstamaa. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 11, 2014 Fakk, hommikul metsa ja alles 22.05 saan uuesti linade vahele Ma liitun homme hommikul, 23. koju... Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 11, 2014 Fakk, hommikul metsa ja alles 22.05 saan uuesti linade vahele Ma liitun homme hommikul, 23. koju... Mu ülesanne tänavu vaenupooli lahutada ja tänu sellele saan kohe peale ENDEX`it minema. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 11, 2014 Fakk, hommikul metsa ja alles 22.05 saan uuesti linade vahele Ma liitun homme hommikul, 23. koju... Mu ülesanne tänavu vaenupooli lahutada ja tänu sellele saan kohe peale ENDEX`it minema. ScP autojuht... Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 11, 2014 Fakk, hommikul metsa ja alles 22.05 saan uuesti linade vahele Ma liitun homme hommikul, 23. koju... Mu ülesanne tänavu vaenupooli lahutada ja tänu sellele saan kohe peale ENDEX`it minema. Haha ... tissid ja õlu! Tõõtab iga tüli korral. Saad veel kiiremini minema Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 11, 2014 ootan ja ootan kutset kuid miskit Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 11, 2014 Muaaah Jätan see aasta vahele. Aga soovin lakkamatut vihma, külma ilma ja pakkideks vaid rastioone, maksakastmega. Eks siis alles koju tulles saate rõõmu tunda kollastest pakkidest, mida postiljon toob. Ja ärge muretsege, leidub kindlasti ka keegi, kes hoolitseb teie unarusse jäetud naiste eest Aga lõhkepakett persse ja vill varba otsa! Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Mai 11, 2014 Muaaah Jätan see aasta vahele. Aga soovin lakkamatut vihma, külma ilma ja pakkideks vaid rastioone, maksakastmega. Eks siis alles koju tulles saate rõõmu tunda kollastest pakkidest, mida postiljon toob. Ja ärge muretsege, leidub kindlasti ka keegi, kes hoolitseb teie unarusse jäetud naiste eest Aga lõhkepakett persse ja vill varba otsa! +1 Väga hästi öeldud! Jätan ise ka sellel aastal vahele. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 11, 2014 Muaaah Jätan see aasta vahele. Aga soovin lakkamatut vihma, külma ilma ja pakkideks vaid rastioone, maksakastmega. Eks siis alles koju tulles saate rõõmu tunda kollastest pakkidest, mida postiljon toob. Ja ärge muretsege, leidub kindlasti ka keegi, kes hoolitseb teie unarusse jäetud naiste eest Aga lõhkepakett persse ja vill varba otsa! Mulle täitsa meeldib se maksakaste... Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 11, 2014 Ka mull meeldib maksakaste ....aga mitte see. Isegi koerad ei söönud seda! Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 11, 2014 Ka mull meeldib maksakaste ....aga mitte see. Isegi koerad ei söönud seda! keffa partii? mul läks kül alla aga ma söön enamvähem kõike mis ette antakse... Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 11, 2014 krt, ma ka ei saa aru, miks inimesed vinguvad KV pakutud toitude üle, väga head toidud on ju Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 11, 2014 jutt käib ratsiooni maksakastmest, plekkpurgis. pole ilmtingimata kõigi lemmik Share this post Link to post Share on other sites