e-kodanik 295 Postitatud Mai 26, 2014 Pohmakas ei tähenda, et viina järgi haisesin ja see oli lõunal, kell 14.00 Hambaauk tuikab, kopp ees juba vere sylitamisest Keeda kummeliteed, loputa sellega suud, siis võta üks parajalt suur vatipall, kasta tee sisse ja suhu hambaauku ning lõuad kinni. Poole tunni pärast paned uue ja niikaua uuesti kui vatt puhtaks jääb. Selle aja peale peaks valu ka ära kaduma. 1 xiios reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 26, 2014 Käisin ise tartus tarkusehammast välja tõmbamas suvel. Alul anti mind nn. praktikandi kätte (päris kena tütarlaps oli ) aga see ei saanud hakkama. Siis tuli tagantruumist aga ,,baba Maria,, välja. Nädal aega kael valutas pärast, tunne, et rebib pea otsast Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 26, 2014 Hambaauk ei tuika enam, Pea tuikab, lõug nats kange, viskasin yhe apydan600mg kõhtu, eks varsti hakkab mõjuma Aga ausalt öeldes valmistusin hullemaks. 2 tk on veel, aga neid ma vabatahtlikult eemaldada kyll ei lase. Väljas pole, aga horisontaalselt lamavad.eks kui valu hakkavad tegema, siis tuleb lasta eemaldada. Hinnad on väga "meeldivad". See poisike oli veel odav, 65€. Need ylejäänud 2 lähevad ca 150€ per hammas, vähemalt hinnakirjas jäi silma selline summa. Kuigi neid ehk õnnestub võibolla ka tasuta saada, haigekassa maksab. Aga see pole tänase päeva teema Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Mai 26, 2014 Hambaauk ei tuika enam, Pea tuikab, lõug nats kange, viskasin yhe apydan600mg kõhtu, eks varsti hakkab mõjuma Aga ausalt öeldes valmistusin hullemaks. 2 tk on veel, aga neid ma vabatahtlikult eemaldada kyll ei lase. Väljas pole, aga horisontaalselt lamavad.eks kui valu hakkavad tegema, siis tuleb lasta eemaldada. Hinnad on väga "meeldivad". See poisike oli veel odav, 65€. Need ylejäänud 2 lähevad ca 150€ per hammas, vähemalt hinnakirjas jäi silma selline summa. Kuigi neid ehk õnnestub võibolla ka tasuta saada, haigekassa maksab. Aga see pole tänase päeva teema Kaitsevägi peaks ju omadele hambad tasuta korda tegema? Kui ma nüüd muidugi õieti olen aru saanud, et sa selles valdkonnas oled. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 26, 2014 militarist on kaitseväes.. jeebus müüb sofasid Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 26, 2014 militarist on kaitseväes.. jeebus müüb sofasid B-) Sent from my LT18i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Mai 26, 2014 militarist on kaitseväes.. jeebus müüb sofasid selge, mul pilt järelikult väheke sassi läinud siis Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 26, 2014 Kui asi nõuab erakorralist sekkumist, siis tehakse 5 jevroga korda. Aga kui enda lõbuks profülaktika jaoks tahad kikust lahti saada, siis pleki. Vingun kah. Pea hakkab valutama :S Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Mai 27, 2014 vingun, et Tartus pole teist nädalat 12mg VPG baasi kusagilt saada... niivõrd ära harjunud 12-ga, et 18mg-ne põletas maitsemeeled, ja nüüd jälle ei tunne maitset vedelikel Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Mai 27, 2014 vingun, et Tartus pole teist nädalat 12mg VPG baasi kusagilt saada... niivõrd ära harjunud 12-ga, et 18mg-ne põletas maitsemeeled, ja nüüd jälle ei tunne maitset vedelikel Miks sa ei sega, VPG 0mg on ju vabalt... Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 27, 2014 Ma oleks ka pakkunud, et lahjenda... Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Mai 27, 2014 Nüüd jah lahjendan, kahjuks kohe ei karganud pähe ja valasin mahlad 18mg-ga valmis. Arvasin, et mis seal siis ikka hullu, varem ju pikalt 18-ne peal olnud. Aga noh jah, mis teha, kui kohe ei laksa õiged asjad pähe... Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 27, 2014 Kanthal .50 on ni jäme, et kaifar liteplus kruvid ei hoia kinni Niu-niu-nääxnääxnääx Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 28, 2014 Mul on suus päevad, veritsen juba kolmandat päeva Tyr, eile lõunal lõppesid päevad ära. Täna käisin hommikul hambaarsti juurest läbi, pani mulle mingi tampooni esmaspäeval peale targa hamba eemaldamist, ise veel ytles, et tavaliselt ylemistele ei pane. No täna siis võttis selle ära, krd kinni oli ja loomulikult tõmbas haava laht. No fakk, oli vaja seda sinna toppida Ma vist kilo verd välja sylitanud ja alla neelanud. Shital pole veel läinud, aga värvus saab huvitav olema 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 28, 2014 Eks ta must nagu murjam ole. Vaat, et siis peldikus ei karjata, et ,,Moi ittu, ma vist sünnitasin neegri ,, Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 28, 2014 Õhtul lähed magama, voodis külili olles popsutad .. kisub kõrbekaks. Vaatad - vedelik otsas. Hommikul unustad ja teed kena 10-sekundilise mahvi kuni kõlevad puuvillaebemed kurgus. Kui õhtul otsas siis kalla juurde, on hommikul hooleta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 28, 2014 Õhtul lähed magama, voodis külili olles popsutad .. kisub kõrbekaks. Vaatad - vedelik otsas. Hommikul unustad ja teed kena 10-sekundilise mahvi kuni kõlevad puuvillaebemed kurgus. Kui õhtul otsas siis kalla juurde, on hommikul hooleta ära joo voodis! ma jätan kallikese alati vannituppa, et hommikui teda nautida Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 28, 2014 Ma sätin hommikuti RDA. Korralikult käivitab. Tuleb tõdeda küll, et viimaselajal väga ei tahagi enam nii kanget laksu. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 29, 2014 Ei saa jutukasse sisse... Oops! Something went wrong! [#CSTART-0]There was an error connecting with the chat room. Please notify an administrator. Need Help? Our help documentation Contact the community administrator Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 29, 2014 Ju sind bänniti ära! Parem hilja kui mitte kunagi! 2 brutal and WHISTLER reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 29, 2014 Ju sind bänniti ära! Parem hilja kui mitte kunagi! Irw paksu auru, e-popsarid sent from Mars using eVic Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Mai 30, 2014 Maitsestajad jõudsid kohale, hakkasin mixima, fck üks maitse on kahesilma vahele jäänud Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Mai 31, 2014 Lasin eile õhtul purjuspeaga oma xtar 30A akud õhtale -.- t*ra Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 31, 2014 Ellu äratada ei kannata? Share this post Link to post Share on other sites