unemployer 102 Postitatud Juuni 5, 2014 Arvuti tagant laeb nii kaua...ükskord oli sama situatsioon, jõudsin tal ikka pildi kotti tõmmata. Telefoni adapterit ka ei ole täna kaasas rsk Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 5, 2014 Ei ole yhtegi usb kaablit kontoris, wtf? Ma ka aru ei saa . Evicuga ju just hea, pistad juhtme külge ja võid akud unustada. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 5, 2014 Ma ei sa kontoris laua taga teha -.- Kõrged väliskülalised peavad narkariks pärast, seda veel vaja. Neid siin triivib ka koguaeg. Pean ikka eemal käima kuskil. Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Juuni 5, 2014 Ma ei sa kontoris laua taga teha -.- Kõrged väliskülalised peavad narkariks pärast, seda veel vaja. Neid siin triivib ka koguaeg. Pean ikka eemal käima kuskil. Võtad suitsunurka mingisuguse läptopi kaasa, saad lõpmatult kimuda 1 WHISTLER reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 5, 2014 See suitsunurga idee pole hea. Pärast lähed istud oma lauataha tagasi ja tunned, et kuskilt tuleb väga rõve hais.Ma tükiaega mõtlesin, et keegi on mulle prügikasti oksendanud, aga siis sain aru, et haisen mina Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Juuni 6, 2014 Microsoft ajab sitta keema. Lõpetasin selle automaatse Gold kasutaja uuendamise eelmine kuu, see kuu läks ikkagi raha maha ja kulda ka ei saanud. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 6, 2014 Krt http://spezz.ee/et/clearod/177-kayfun-lite-kloon.html kayfunil on täitekruvi keermed maha tulnud suht lühikese ajaga :S Uut vaatama hakkma.... Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Juuni 6, 2014 Krt http://spezz.ee/et/clearod/177-kayfun-lite-kloon.html kayfunil on täitekruvi keermed maha tulnud suht lühikese ajaga :S Uut vaatama hakkma.... Mul juhtus täpselt sama asi täna, aga lahendus tuli sellele5 minutiga ja tirisin samamoodi edasi. Nimelt võtsin selle oroginaal 2,3 kruvi sealt ära keerasin uue keerme 2,5 sisse ja asetasin uue 2,5 kruvi asemele ja parem täita kui ennem kusjuures täitekruvi tuleb nüüd paremini välja ka . Ps. Mul sama Spezzi kayfunn 1 Keeru Pulk reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 12, 2014 Saan aru, et kuu aega pole suitsu teind ja organism ajab jama välja ja kerge pubekas peal jälle aga NAHHUI sellel punnil oli vaja nina SISSE tekkida? Kätte ei saa raisk, ei ulata, valutab nagu täitsaraisk ja üks sõõre rõõmsalt paistes. Tere hommikust no -.- Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 12, 2014 Kusjuures, mul vahelduva eduga on siiani nii ühel kui teisel pool lõhed. See võib olla ka sellest, et läbi nina välja lased/lasen tossu Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 12, 2014 Ma peegli ees näen seda värdjat seal! Aga siga istub krdi täpselt sellises kohas kuhu näpuga ei mahu toimetama :D:D Ebanormaalsed probleemid selle auruga ikka ma ei või xD Still better then smoking tho. 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 12, 2014 ETV krt muidugi täna õhtul MMi avatseremooniat üle ei kanna. Õnneks olemas HD pildiga Yle TV2 Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 12, 2014 Ma peegli ees näen seda värdjat seal! Aga siga istub krdi täpselt sellises kohas kuhu näpuga ei mahu toimetama :D:D Ebanormaalsed probleemid selle auruga ikka ma ei või xD Still better then smoking tho. Sul jootekolbi pole? Paned stepslisse ja sutsaki. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 12, 2014 Siit peaks ka livena nägema http://www.youtube.com/watch?v=X94T0yX0F8c Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 12, 2014 Ei no ei ole võimalik raisk. Hetkel kui pall lahti löödi, lõi jumala selgest taevast kolm korda välku mu maja ette, ning elekter läks ära. V..ttu, ma olen seda algust terve igaviku oodanud ja nüüd pidin mängu läbi mingi kuradi nutika lukuaugu piiluma. Hea vähemalt, et Brasiilia kõik 4 väravat lõi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 12, 2014 Mnjaa, aeg minna ja küünal panna Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 13, 2014 Türr ma juba sassis ja squape lekib Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 13, 2014 Õnneks ennetasin seda ja protank sai kaasa võetud oma vati coiliga Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 14, 2014 vingun, et yhe kasutaja kasutajanimi on EMTA iga kord vaatan, et maksu ja tolliamet on liitunud meie meeldiva seltskonnaga 3 kalvi, unemployer and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Juuni 14, 2014 Haha Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 14, 2014 vingun, et yhe kasutaja kasutajanimi on EMTA iga kord vaatan, et maksu ja tolliamet on liitunud meie meeldiva seltskonnaga Sa ei ole ainuke Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuni 14, 2014 vingun, et yhe kasutaja kasutajanimi on EMTA iga kord vaatan, et maksu ja tolliamet on liitunud meie meeldiva seltskonnaga ah sellepärast mul vahel seljakarvad püsti end ajavadki Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 14, 2014 Teretulemast klubisse Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 14, 2014 Mida te värisete, ammu teada, et Maksuamet monitoorib netikauplejaid. Maksu- ja Tolliamet (MTA) tuletab meelde, et saadud tulu peavad deklareerima ja sellelt ettenähtud maksud tasuma ka internetiportaalides ja Facebook’is kaupu müüvad eraisikud. Siinkohal tervitused foorumi adminnile kindlameelsuse eest müügikuulutuste kustutamise ja muutmise keelustamisel Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 14, 2014 Ma ei näe probleemi, kõik maksud on makstud Süda küll tilgub verd kohati kui vaatan, kuidas seda maksuraha kasutatakse Share this post Link to post Share on other sites