jeesus188 438 Postitatud August 4, 2014 ei pea lisa maksma, kui paberpostimees käib ju? Kus ma paroolid saab? Mingit viidet kyll pole. Virumaa teataja kodukal kohe info olemas ja saab tasuta lugeda Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 4, 2014 Kus ma paroolid saab? Mingit viidet kyll pole. Virumaa teataja kodukal kohe info olemas ja saab tasuta lugeda http://pluss.postimees.ee/index.php?r=702&act=9®is=3 suht läbi ussiemmi käib see värk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 4, 2014 see link viskab avalehele Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 4, 2014 lähed postimees+ -> ettehyppavast aknast võtad "Tellin aktiveerimise" Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 4, 2014 ma olen pime Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 5, 2014 ei tea kas nutta või naerda, nimelt panin eile 4 magnetit nemesise sisse, täna lendas power nupp minema ja 2 magnetit puruks ja see väike metallist jupp, mis ei lase 2l yhendusel liikuda kadus linnulennu kaugusele ja ylesse ei leidnud, lükkasin puu killu vahele. Sain siis täna õhtul nimbus rda sisse korraliku coili sisse, mis töötas, panin 9mg sisse ja tõmbasin, ajas köhima jq kopsudes imelik tunne, 0st ansis tõmmata, kuid enamvähem sama 0.61 oomi näitab oomi meeter takistuseks.l, kayfaril 1.3 oomine ja 9mg sees ja kõik okei Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 6, 2014 http://pluss.postimees.ee/index.php?r=702&act=9®is=3 suht läbi ussiemmi käib see värk no otsisin, puurisin, uurisin. Viskas kopa ette ja helistasin neile. Jah oh yllatust, postimees on ainuke leht vist eestis, kes paberlehe tellijale ei anna tasuta ligipääsu digitaalsele versioonile. Eraklient peab maksma.........."tore" leht siis Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud August 7, 2014 suutsin aqua +mutri ära kaotada - enam õues coili ei tee Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud August 8, 2014 Nautkene solvunud smartposti peale. 2 korda kui tellin midagi tuleb mulle sms et teie pakk hilineb kuigi naine tellis samal ajal tartust eraisiku käest paki ja sai eile kätte. Masendav on see et ma pean 5-st ära sõitma pikemaks ja tahaks oma piibu jubinad kätte saada. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 9, 2014 istun EMOs, käisin rummus ujumas ja tõmbasin jala vastu teravat kivinurka ära, õmblema Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud August 9, 2014 Hah kolmas inimene täna keda tean. Sõber ja ta sõbranna pool partyl täna mõlemad tõmbasid jala lõhki. Täpsemalt varba ja niiet ujus verd.. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud August 10, 2014 Hana klooni keermed lõpetasid töölepingu eile öösel. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 10, 2014 Hana klooni keermed lõpetasid töölepingu eile öösel. MIllised? Need, mis kaant kinni hoiavad või 510? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 11, 2014 tööl krdi turvajalanõud hõõruvad õmblusi rsk, peab ökovatti vahele toppima Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud August 11, 2014 MIllised? Need, mis kaant kinni hoiavad või 510? 510 Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud August 11, 2014 Suutsin evicul klemmi tõstes vist midagi katki teha, kiri ees, et atomizer short vms. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud August 11, 2014 Suutsin evicul klemmi tõstes vist midagi katki teha, kiri ees, et atomizer short vms. Mitte katki vaid otseühenduse teha ja nüüd midagi teemasse - kurat, talv on käes, vähemalt tundub nii Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 11, 2014 Suvi lõppes täna Alates homsest närused 18-23c......... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 11, 2014 18-23 on täiesti ok temperatuur suvel, ootasin ammu millal see kuumus otsa saab. Krt, viimase 30 päeva elektriarve tuleb mul vist suurem kui talvel(ostsin portatiivse konditsioneeri) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 12, 2014 Ventilaator on selleks leiutatud Naine kasutas seda, ma nautisin soojust Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 12, 2014 mdea kus külm on, siiani palav ja midagi pole hingata Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 12, 2014 Kui 18c on palav, siis oleks paras aeg lapimaale kolida Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 12, 2014 ei aita, eelmine talv oli seal enamjaolt samasugune nagu eestis. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 22, 2014 kra tegi 50 euri trahvi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2014 Kes see kra on ja miks sulle trahvi tehti? Share this post Link to post Share on other sites