e-kodanik 295 Postitatud August 22, 2014 KRA - Kaitseressursside Amet? Ajateenistusest kõrvalehiilimise eest? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 22, 2014 KRA - Kaitseressursside Amet? Ajateenistusest kõrvalehiilimise eest? Ma ei tea asjast midagi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2014 Varsti foorum maas ja uhvole käed raudas, saab tapale külla minna Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 22, 2014 Paar last ja parandamatu sûdamehaigus (või lampjalad) aitavad kindlasti Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2014 Vana uhvo on? Yhest vast peaks piisama Või mängigu pedikut, neid vist ei võeta alla Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 22, 2014 Uhvol piisaks foorumi ettenäitamisest ja selgitusest, et ta seda tasuta üleval peab -vabastus ja tasuta ravi on kindel! Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 22, 2014 Vana uhvo on? Yhest vast peaks piisama Või mängigu pedikut, neid vist ei võeta alla 26 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2014 26 täna/homme linna peale viinerit liigutama, yhest piisab Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud August 22, 2014 A mina olin keevitasin ühe selle Foorumi asutajaga koos ühel objektil rääkis, et ta pole midagi enam tõmmanud kasu vist e- suitsule Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2014 A mina olin keevitasin ühe selle Foorumi asutajaga koos ühel objektil rääkis, et ta pole midagi enam tõmmanud kasu vist e- suitsule mida ma just lugesin......ja kohe mitu korda, ikka kohale ei jõudnud Nädalavahetus algas? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 22, 2014 +1, mitte midagi ei saanud aru Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 22, 2014 yhe selle foorumi asutajaga keevitas objektil, kes oli tänu e-suitsule suitsetamise maha jätnud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 22, 2014 Kuidas sa selle ära arvasid ? Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud August 22, 2014 Kuidas sa selle ära arvasid ? Google translate Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 22, 2014 Estonian to Estonian.... see oleks uus tase Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 23, 2014 tundus loogiline Share this post Link to post Share on other sites
spinna 1 Postitatud August 23, 2014 Location Tampere oli kasuks? Share this post Link to post Share on other sites
radist87 1 Postitatud August 23, 2014 Evic koos Nautilusega kukkus mudasesse tiiki Evic jäi ellu, sest jõudsin kohe käe järele sirutada ja välja tõmmata. Aku miinuspoolel oli paar tilka vett, aga pea paistis kuiv. Nautiluse tõmbas coilini sopavett täis. Seda ei olnud paar päeva aega puhastada ja pidin niikaua Iclear30s-i tõmbama mingi vana vedelikuga. See mekkis suht hea, aga enam ei mäleta, mis ma sinna sisse kallasin Kogu selles jamas süüdistan pükstetootjaid. Taskud on nii väikesed, et ei mahu ruskias kätt sisse panema. Evic mahub taskusse, aga Nautiluse tour ripub taskust väljas. Nii kui kükitad on taskust kadunud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 23, 2014 Osta normaalsed püksid Mul vaid delta on taskust väljas(tasku madalaim ots), s70 suure akuga ilusti taskus Share this post Link to post Share on other sites
radist87 1 Postitatud August 23, 2014 Tavaliselt kannan selliseid, et Nexus 7 tahvel mahub täismahus igasse taskusse. Need õnnetud olid mingid ujumispüksid, millel taskud raskekujuliselt vale kuju ja suurusega. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 25, 2014 Sinine esmaspäev, hea et tööl magama ei jäänud, kaugel polnud sellest, pole siiani. Foorum ka surnud, tea kas kõik sinises? Ilm ka jummala perses Yhesõnaga mõttetu päev täna Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud August 25, 2014 Sinine esmaspäev, hea et tööl magama ei jäänud, kaugel polnud sellest, pole siiani. Foorum ka surnud, tea kas kõik sinises? Ilm ka jummala perses Yhesõnaga mõttetu päev täna +1 Õige jutt.... Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud August 25, 2014 Mul oli kah tööl nulli ring. Ei saanud ühe Datsuni krundi alla ja läks X5e esi uks veidi aia taha ja boonuseks saadeti mind koos paarimehega Viimsi "komandeeringusse" peremehe ja paarimehe haltuuraprojekti lappima. Kuna ma olen ainuke kolmest mehest kellel värvipüss käes püsib siis jäi lõpuks kaatri värviparandused minu teha.Ülim oli muidugi tund ja natuke peale sealt tagasi Veerenni uulitsasse sõita, terve linn umbes, šofööri Mercedes kippus ka keema minema. Aga tänu usinatele kätele sain enda projekti katuse värvitud. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 26, 2014 Mul oli kah tööl nulli ring. Ei saanud ühe Datsuni krundi alla ja läks X5e esi uks veidi aia taha ja boonuseks saadeti mind koos paarimehega Viimsi "komandeeringusse" peremehe ja paarimehe haltuuraprojekti lappima. Kuna ma olen ainuke kolmest mehest kellel värvipüss käes püsib siis jäi lõpuks kaatri värviparandused minu teha. Ülim oli muidugi tund ja natuke peale sealt tagasi Veerenni uulitsasse sõita, terve linn umbes, šofööri Mercedes kippus ka keema minema. Aga tänu usinatele kätele sain enda projekti katuse värvitud. no midagi ei saa aru... vb veel unine, et seda teksti lugeda Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud August 26, 2014 Äkki veel värvikaifi all? Share this post Link to post Share on other sites