jeesus188 438 Postitatud Detsember 18, 2014 Kui muud moodi ei saa, siis hoia kopsus natuke aega ja asi klaar Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 18, 2014 Autokabiin ju "eravaldus" , järgmisel korral saada üle t..ra see jobu. seal kus juures iga nurg peal sildid väljas et ka kabiinis suitsetamine ja lahtise tule tegemine keelatud Kui muud moodi ei saa, siis hoia kopsus natuke aega ja asi klaar tean seda kuid, kuid lihtsalt ei mõelnud selle peale. sa oleks näinud ühe serblase nägu Serbia tollis, kui vaikselt popsutasin , hoidsin kopsus ning meelitasin ninast auru välja . vana käis "kogemata" mu ümber 10 tiiru Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 20, 2014 Vingun bänneri üle foorumis. Suhteliselt vastuoluline foormui poliitikaga promoda ,,soodsaimat,, sellise hinnaga, samas kes maksa, tellib ka muusika 1 Lohh reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 20, 2014 kus sa seda üldse näed? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 20, 2014 Foorumi ülaosas on. Mina ka by default ei näe, aga kui teise browseriga sisse logimata vaatasin, siis on näha. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 20, 2014 logimata on normaalne reklaami näha, eeldatavasti guugli oma. reklaame saab välistada, aga see vist uhvo valdkond, et keelab mingi reklaami me leppisime juba ammu kokku, et regatud reklaame ei näe ( mis on normaalne) Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 20, 2014 Ja. Aga kui reklaamitakse 8 jevriseid mahlasid.... Eriti veel sõnaga ,, soodsaim,, Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Detsember 25, 2014 Mingi till võitis kõik selle ära. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Detsember 25, 2014 Phil Busardo jõululoos. Oleks siis võinud 3-5 pakki teha või midagi. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Jaanuar 7, 2015 Hana 30 ja SquapeR läksid jalutama enda kodunt... Arvatavasti külas käinud ema (!) lasi fuuki. Idaruumi meediast sisendatakse et e-sigarett veeldab ajud ära. Tsiteerides klassikuid- ema, anna padruneid... 2 Scuall and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Jaanuar 8, 2015 ema ? Ma saaks aru et ämm, aga ema .... Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 8, 2015 Hana 30 ja SquapeR läksid jalutama enda kodunt... Arvatavasti külas käinud ema (!) lasi fuuki. Idaruumi meediast sisendatakse et e-sigarett veeldab ajud ära. Tsiteerides klassikuid- ema, anna padruneid... WTF? : Share this post Link to post Share on other sites
qwebar 1 Postitatud Jaanuar 8, 2015 Hana 30 klooni 510 ühendus paneb jubedalt näkku, kas keegi oskaks seda vahetada ? Kui telliksin uue 510 ühenduse kuskilt kas siis keegi oleks nõus aitama ? Ise väga tinutamist ei jaga :/ Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 20, 2015 mingi firma kasutab telefonimüügi teenust ja proovib sedakaudu e-sigarette müüa suht alatu värk Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 20, 2015 Huvitav miks ühelgi mobiilioperaatoril sellist lisateenust pole, mis kõik teadaolevad telefonimüüjate numbrid blokeeriks või vähemalt lisaks sissetuleva kõne puhul numbrile mingi tunnuse, mille peale rahulikult punast võiks vajutada. Alles nädal tagasi helistas mingi p*samüüja mu naisele. Naine üritas muidugi viisakas olla ja ütles "tänan ei soovi", siis järgnes jutt et saab ka järelmaksuga, ikka vastas "tänan, järelmaksuga ka hetkel ei soovi" ja järgnes hulk muud möla. Ühesõnaga alati kui p*samüüja jutus pausi tegi, sai ta viisakas vormis eitava vastuse, aga see kõne kestis ikka oma tubli 10 minutit. Natuke rohkem aega tagasi üritas Elisa mulle 4G paketti pähe määrida. Kui vastasin, et tean küll mis asi see 4G on ja miks see tore on, aga kõnealune sim kaart on mul tahvlis ja tahvel 4G-d ei tunnista, siis see teda ei heidutanud ja vatras ikka kuidas 4G levib ikka paremini ja on parema kiirusega. Kui neljandat korda olin öelnud, et mul pole sellest 4G-st halligi kasu kui seade ise 4G-d ei oska, siis üritas veel uut tahvlit pähe määrida ja jättis lõpuks rahule. WTF - üritan inimestega võimalusel viisakas olla, aga tundub et telefonimüüjad kohe naudivad inimeste tüütamist ja teevad kõik võimaliku, et neid ebaviisakate sõnadega pimedasse kohta saadetaks. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 20, 2015 Helistas mingi uuringu läbiviija. Ütlesin, et pole huvitatud osalema. Tal oli veel üks küsimus - kas ma olen suitsetaja. Mina vastu, et ei, juba kaks aastat e-sigareti peal. Siis kaotas tema huvi ja teatas, et tal on päris suitsetajat vaja. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 20, 2015 Moe pärast oleks ju võinud küsida, kas kasutad kapslitega või padrunitega e-sigaretti Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 20, 2015 neil sõltub palk müügi pealt. tavaliselt on väikses linnas vms kohas, kus töökohti napib. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 20, 2015 Saan aru, aga kas on mõtet kulutada 10-15 minutit inimese peale, kellega on juba esimesest lausest selge, et 99% tõenäosusega kaubaks ei lähe. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Jaanuar 20, 2015 Saan aru, aga kas on mõtet kulutada 10-15 minutit inimese peale, kellega on juba esimesest lausest selge, et 99% tõenäosusega kaubaks ei lähe.Järelikult õnnestub enamus siiski ümber veenda... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 20, 2015 Napoleon, su naine tegi vaid ühe vea.......tänan, ei soovi.......... ja siis tuleb toru ära panna Töötab alati 1 spinna reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 20, 2015 jeesus188, tõenäoliselt pole see sulle üllatuseks, et naiste mõttemaailm on mõnevõrra teistsugune. See on samamoodi nagu poes käimisega - kui mul pole midagi vaja pole, siis ma ei lähe poodi. Kui mul on vaja ühte konkreetset toodet, siis lähen otse õige riiuli juurde, võtan toote ja lähen kassasse. Aga mida naised teevad? Eks selle telefonimüüjaga ole natuke sama teema, et mis siis et 99% tõenäosusega midagi osta ei kavatse, aga ikka on vaja kuulata mis tal pakkuda on ja pärast kurta, et tüütavad Share this post Link to post Share on other sites
Toose 1 Postitatud Jaanuar 28, 2015 Kuradi sigelei andis otsad.Pole küll väga aktiivselt veipinud viimasel ajal aga ma ei tunne end veel valmis täiesti suitsuvaba olema.Homme võtan rais alahti ja leian lahenduse. Vahepea panen rahakoti lukud valmis boxmodi jaoks. Share this post Link to post Share on other sites