walc 276 Postitatud Jaanuar 28, 2015 Kuradi sigelei andis otsad. Pole küll väga aktiivselt veipinud viimasel ajal aga ma ei tunne end veel valmis täiesti suitsuvaba olema. Homme võtan rais alahti ja leian lahenduse. Vahepea panen rahakoti lukud valmis boxmodi jaoks. Kui rahakott vastu peab, siis soeta mõni orikas DNA40 versioon. Ma kloone ei julge julgustada...sest ilmselt kvaliteet võib erineda totaalselt müüjast. Or soeta kiip spezzilt ja minuteada ta pakkus ka karpi, kuhu see mahutada or ta viimane oksjon, kus oma vana rauda müüb. Usun, et asi hinda väärt. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 28, 2015 müüb ju komplektset hetkel http://e-suits.eu/topic/3345-m-zna30-mod-18650-toruga/?p=50396 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2015 walci mahl otsas Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 1, 2015 walci mahl otsas Kuidas nii, neid peab alati ikka varuga olema Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2015 Kuidas nii, neid peab alati ikka varuga olema ma piilusin rahakotti, seal walci ei paistnud 1 maarjos reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 4, 2015 Krt haigus hakkab ligi tulema. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Veebruar 4, 2015 Krt haigus hakkab ligi tulema. Sama siin... Lapsed olid/on haiged, ja nüüd endal ka siuke "dum-dum" olla... Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 5, 2015 ma põdesin ligi 2 nädalat, 39 kopkatega palavik ja nohu, köha. pole elusees nii haige olnud. üks tuttav sai tüsistused sama haigusega (viirus), nüüd on haiglas, jalad alt kadunud. närvikahjustus vist. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Veebruar 5, 2015 ma pole veel viirust saanud...sügisel sain vaksiini tööandja kulul Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Veebruar 5, 2015 ma pole veel viirust saanud...sügisel sain vaksiini tööandja kulul Räägitakse et selle aasta vaktsiin ei pidavat aitama selle gripitüve vastu Ma kah muidu vaktsineeritud .... Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Veebruar 5, 2015 Visake üks küüslauguküüs päevas hinge alla ja võite oma viirused ning vaksiinid ära unustada. Kui tõbi juba kallal, siis pole suurt abei enam, kuid ennetades saab haigustest kõrvale hiilida. Proovige järgi kui ei usu. 1 maarjos reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 5, 2015 Ma olen ka seda küüslaugu usku natuke ja muidugi maitseb ka Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 5, 2015 Korralik pits viina aitab ka kuid ka sellega ei tohi hiljaks jääda. Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Veebruar 5, 2015 Mis kell siis oleks õige võtta ? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 5, 2015 Peale sümptomite tekkimist esimesel võimalusel. Profülaktika mõttes võib ka varem Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 5, 2015 Natuke peale kaheksat. Tegelt kohe kui tunne on kuidagi räbal, võta üks lõuatäis, nii pool liitrit on paras. 2 Jaan and Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Veebruar 6, 2015 Küüslauk töötab jah, iga päev paar küünt näku kui naine/lapsed/töökaaslased/sõbrad selle ära kannatavad Ma ise panen leivapeale, maitseb. Viinaga olen paar korda saanud ennast veel korda aga seal peab seda õiget momenti tabama. Pool liitrit vast juba joomine Lapik piisab... 1 militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2015 Pool liitrit vast juba joomine Lapik piisab.. 0,7l on joomine olgem faktidega täpsed 2 militar and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Veebruar 6, 2015 no kurat. 0.2 on ravi, 0.5 on lõbus õhtu ja 0.7 olgu siis joomine! 3 e-smoker, vandura and militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 6, 2015 0.1l - demo 0.25l - trial version 0.5l - personal edition 0.7l - professional edition 1.0l - network edition 1.75l - for small business3l - enterprise 5l - corporate edition Pudel puskarit - home edition Hommikune peaparandus - Recovery tool Sakusment - plugin coca-cola, fanta jne - trojans 9 napoleon, kasper, jeesus188 and 6 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Veebruar 6, 2015 0.1l - demo 0.25l - trial version 0.5l - personal edition 0.7l - professional edition 1.0l - network edition 1.75l - for small business 3l - enterprise 5l - corporate edition Pudel puskarit - home edition Hommikune peaparandus - Recovery tool Sakusment - plugin coca-cola, fanta jne - trojans +1 Share this post Link to post Share on other sites
spinna 1 Postitatud Veebruar 6, 2015 Umbes 20 aastat tagasi puidufirmas tööl olles salaviinaga sellised lood, 1liiter vähe, 2 palju.Öise vahetuse lõppedes oli 4 liitrist Mihhali lahendatud 7 mehe peale, töö ka tehtud. Kõigil käed ja jalad küljes.Olid ajad, täna seda ei kordaks! Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Veebruar 10, 2015 No omnival on ikka väga kiire kirja saatmine, neljapäeval pandi posti ja siiani pole kohale jõudnud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 11, 2015 Oi oi, mingi imelik asi kallal. Alumine pool ei pea üldse, lisaks palavik ja räme kondivalu. Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Veebruar 11, 2015 Oi oi, mingi imelik asi kallal. Alumine pool ei pea üldse, lisaks palavik ja räme kondivalu. Ka mul oli eile samad nähtused, täna pole midagi viga Share this post Link to post Share on other sites