napoleon 345 Postitatud Juuni 4, 2015 Kui kasutate sama e-maili ja salasõna ka mujal, siis tuleb see salasõna ka muudes kohtades ära vahetada. Ja seda soovitust peaks võtma tõsiselt, kui kliendibaas pihta pannakse siis tõenäoliselt mitte selleks et see välja printida ja kodus tapeedina kasutada vaid pigem ikka eesmärgiga neid andmeid kuritarvitada. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 23, 2015 Tavaline jaani ilm Eestis Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuni 23, 2015 Jumala ok jaani-ilm ju korra lasi vihma-pausi ka.... Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 23, 2015 Eh ega ma ei kurda... nendin fakti aint. Vastavalt ilmale peab olema lihtsalt söök, jook ja riided ja siis asi toimib. PS. head Jaani kõigile. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuni 23, 2015 Alati saab toas vahtida. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuni 23, 2015 Ega me suhkrust ei ole Pole see vihmake ka probleem... 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 23, 2015 Ega me suhkrust ei ole Pole see vihmake ka probleem... +10 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 24, 2015 mul lae all ei saja, nii et head lage Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 24, 2015 Mul ka ei saja... aga lage pole ja kõik vaatavad olematut kujteldvat lage Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Juuni 25, 2015 Kehv nädal oli eelmine: R.I.P istick 50w (põlema ei läinud, aga pilti enam ette ei võta ja kõik) ja Squape R klaasi tulid mõrad. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Juuni 25, 2015 Kust pärit istick? Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Juuni 25, 2015 Kohalikust kaubandusvõrgust ja originaal. Pea 4 kuud kestis, vaatasin korra sisse ka, aga kõik näib ok olema, ilmselt läks siis kiip. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 8, 2015 huhhhh Scuall'i avatari peal on kärbes ... ma konkreetselt 5seki üritasin seda kärbest oma monitori pealt ära saada Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 8, 2015 kleeplindiga vist pandud, mul liigub kaasa 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Juuli 12, 2015 Sain järjekordsest kombost lahti, siiski mitte külla tulnud ema käe läbi...Peale raskemat sorti tööpäeva lasin bussis silma looja (ca 30 minutiline sõit), luuki lahti tehes terendas sisuliselt minu sihtpunkt. Hüppasin välja ja mõtlesin alevi vahel pilvi pahvida kuid kiire kobamine taskutes ja kanistris ei andnud tulemusi. Töölt ka ei leidnud.Seega ajalooline reliikvia, üks esimestest DNA40 kiibiga masinatest Maarjamaa pinnal, Spezzi projekt, on teadmata kadunud... Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Juuli 12, 2015 Kaastunne. Sent from my GT-I9195 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Juuli 12, 2015 Jama jah kui nii läheb. Varu ikka olemas? Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Juuli 12, 2015 Nemesis koos Magmaga on hetkel käigus. Kõik käed ligased, nagu vanasti Aga noh, oligi liiga kauaks kätte jäänud. Kuna Subtangi poole on veel lademetes üle siis tuleb vist Subox ligi võtta esialgu... 1 rahulik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Juuli 12, 2015 Eks vahest vaja käed ligaseks teha,et liiga mugavaks ei muutuks 😈 Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud August 3, 2015 Kurdan,et vastikud ilmad on tulemas Share this post Link to post Share on other sites
Napsitrall Totu 12 Postitatud August 4, 2015 1 langevarju hüppe ja parem jalg puruks. Tekki alla auratada palatis on imelik aga muud moodi ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud August 4, 2015 Ai. Maandusite valesti? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 4, 2015 Ai. Maandusite valesti? Unustas langevarju lennukisse 2 rohe and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Napsitrall Totu 12 Postitatud August 4, 2015 Ai. Maandusite valesti? Maandumisel üks jalg sattus teisest ette. Sellest piisas et murdu saada. Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud August 4, 2015 Maandumisel üks jalg sattus teisest ette. Sellest piisas et murdu saada. Kas hüppasid Black Hawk kopteri pealt ? Share this post Link to post Share on other sites