Napsitrall Totu 12 Postitatud August 5, 2015 Kas hüppasid Black Hawk kopteri pealt ?Õnneks või kahjuks mitte.Raplas vene desantväe D6 langevarjuga 800 meetri pealt. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 5, 2015 Õnneks või kahjuks mitte. Raplas vene desantväe D6 langevarjuga 800 meetri pealt. Njah, ma sain sama varustusega kunagi seljavigastuse (kompressioonmurd). Siiamaani annab vahel tunda . Share this post Link to post Share on other sites
Napsitrall Totu 12 Postitatud August 5, 2015 Njah, ma sain sama varustusega kunagi seljavigastuse (kompressioonmurd). Siiamaani annab vahel tunda . Kahju. Ma õnneks saan jala korda ja lähen uuesti ülese. Teise varustusega aga ikka lähen. Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud August 6, 2015 Dziisaseisa,miks sa mind karistad?Allas sain egripi korda,nüüd delta2 klaas katki.Mine või analoogi peale tagasi. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 6, 2015 Dziisaseisa,miks sa mind karistad?Allas sain egripi korda,nüüd delta2 klaas katki.Mine või analoogi peale tagasi. See on nüüd küll vale/paha mõte.... Asjad ikka vahest katki lähevad. Share this post Link to post Share on other sites
erkkip 9 Postitatud August 6, 2015 Mahlad otsas. Hetkel imen 0.7 oomi peal 70/30 pg/vg 18mg vedelikku. Võtab munad päris märjaks. Õnneks homme Walci käest midagi head tulemas. Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud August 7, 2015 Rõngad ei tule hästi välja :(:(:( Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 12, 2015 Krt ... NämmaAur näitas kuidas auru tornaadosid teha .. tundus easy peasi .. aga ei ole easy peasy vaja harjutada ikka enne kui saab kuhugi laiama minna. 2 Maitsev Aur and vapesquad reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud August 12, 2015 kurat, vaevu nädal edukalt teeninud mt3 evod twist otsustas koostöö lõpetada kuna keset ööd ei leia saa uut vidinat ka, otsustasin haarata analoogi (alates e-vidina kättesaamisest polnud senimaani analoogi näppinud) .. öäk, kuidas ma sain aastaid sellise juraga oma kopse täita, no kuidagi ei saa seda rõvedat maitset suust ära kopsud tahavad ka välja hüpata .. peab kiiremas korras mingi uue e-värgi leidma. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 12, 2015 Võta siis järgmiseks miski normaalne vidin eestist, millele samal päeval garantiilahenduse saad Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 12, 2015 sweezy, kui päris PUPU on, siis pisikese kiiksuga[1] kasutatud cloupor mini võin hea hinnaga ära anda, kätte saaksid homme mustamäel eeldusel, et selleks tunni aja jooksul soovi avaldad. Ego pulgast vingem on see kindlasti. [1] - kiiks seisneb selles, et kõik muu toimib ilusti, aga aku täituvust ei oska näidata. Näitab seda täituvust, mis akut sisse pannes on ja õige näidu saamiseks tuleb aku korraks välja võtta. Ehk siis veipimist ei sega vähimalgi määral. Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud August 12, 2015 mnjaa, spezz .. peab sinu varustusest miskit sobivat leidma .. suuri susummasid ei kannata praegu kulutada, tuleb miskit odavamat vaadata napoleon, mis summast me räägime ja kas on kohe kasutusvalmis (mingeid laadijaid, auruteid või kuidas iganes neid nimetatakse ei pea juurde ostma? lõpetan hommikul kell 9 kadaka tee peetri pizzas töö, kui sel ajal sobib sulle sobib siis räägi hinnast (ressursid on piiratud) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 12, 2015 vingun, et ikka ei funka korralikult pm ikka krd 2-3 tyhikut vaja vahele toppida 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud August 12, 2015 *1 ffoorumi kellavärk on vale ? *2 interneedus on jube aeglane, emt vanakurat hakkab ära väsima vist *3 napoleon ei tahagi vist bisnesit teha isegi HV's ei respondi Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 13, 2015 Vingun veits kuna 18 eelmise kevade alguses saades nägin välja ikka nagu 10 krt Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud August 13, 2015 tunnen kaasa 16 aastane olin siis pakuti vanuseks ca 22 ringis, nüüdseks kaheksateist ja suurim pakkumine on 25 olnud Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud August 13, 2015 Teema jätkuks.. Kuni 25 eluaastani küsiti dok, kui tahtsin suitsu/alkot osta ja veel eelmine aasta suve lõpus küsiti juuksuris(küll kahtleva näoga) kas ka soovin õpilase soodustust?Olin siis 27 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 13, 2015 Üldiselt oli nii, et alaealisens ei küsitud ja kui 18 sain, siis hakati küsima kuni 25 aastaseni Õnneks nüüd enam ei küsita. Vb kord 4-5 aasta jooksul. Ma ju väliselt noor ilus sexmees Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 13, 2015 See oli ka suht jama kui reisil kõik dokumendid ära kaotasin. Pidin elama ca. 2 kuud alaealisena põhimõtteliselt. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud August 13, 2015 29 aastaselt küsiti viimane kord dokumenti ja ühe korra 33 peaaegu oleks küsitud(äsja oli habe aetud), aga siis müüja sai ise aru. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 13, 2015 Back in estonia, kuradi külm, siin 19, bulgaarias oli 38... Aga hea kodumail ka natukene olla Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 13, 2015 Back in estonia, kuradi külm, siin 19, bulgaarias oli 38... Aga hea kodumail ka natukene olla Just kuumalaine lõppes, nüüd jälle norm temp. Paar päeva tagasi siin üks sai vist päiksepiste, siukest sousti pritsiti foorumis 1 rahulik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 13, 2015 Just kuumalaine lõppes, nüüd jälle norm temp. Paar päeva tagasi siin üks sai vist päiksepiste, siukest sousti pritsiti foorumis Pole veel arvuti taha sattunud, eks palju lugeda ja naerda vast Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 13, 2015 29 aastaselt küsiti viimane kord dokumenti ja ühe korra 33 peaaegu oleks küsitud(äsja oli habe aetud), aga siis müüja sai ise aru.Habemega ongi see teema, ajad ära ja -10 aastat kohe Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 14, 2015 Habemega ongi see teema, ajad ära ja -10 aastat kohe Mul ka siiani, et kui vunts puhtaks nina alt, siis üpris tõenäoline, et dokumendi esitamine üpris tõenäolline Samas privaat-baarides pole kunagi küsitud dokumenti - vuntsiga või vuntsita Üldiselt oli nii, et alaealisens ei küsitud ja kui 18 sain, siis hakati küsima kuni 25 aastaseni Õnneks nüüd enam ei küsita. Vb kord 4-5 aasta jooksul. Ma ju väliselt noor ilus sexmees Ma päris nii ei ütleks. Lihtsalt sa olid harjunud sellega. Harva küsiti küll, aga siiski oli võltsitud õpilaspilet taskust võtta varuks alati =) Õpilaspiletiga õlle kätte saamine oli nagu olümpial kulla võitmine. Iga kord tuli koguseid suurendada ja siis rahulolu suurem Aga märkasin seda küll, et peale 18a saamist asi karmistus üpris karmilt ja enamus putkasid ja poode võeti riigi poolt ründe alla. Hakati trahvima isikuid, kes alaealistele ostsid jms. Meilt kooli kõrvalt koristati ka putka ära, kust hea suitsu ja siidrit oli osta muidu. Siis ma lahkusin ka sealt koolist Tore juhuste kokku sattumine Aga nüüd ka teemasse - vingun, sest veel loetud tunnid vaja tööd teha Share this post Link to post Share on other sites