erkkip 9 Postitatud September 3, 2015 Võtsin id kaardi ühes ning läksin pakki tooma. Kätte ikka ei saanud. Kapp jooksis kokku peale vanuse kinnitamist. Peale korduvaid kõnesi klienditeenindusse ning kapi restarte ei jäänud ikka muud üle kui Spezzile helistada, et ta vanuse kinnituse maha võtaks. Get your shit together smartpost. Mõni nõrgema närviga vend oleks analoogide peale tagasi kolinud sellise nussimise peale. 3 Hans, Scuall and spinna reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 3, 2015 Mul smartpost täna helistas ja toob homse paki täna koju kätte Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 3, 2015 Mul smartpost täna helistas ja toob homse paki täna koju kätte Miks sa selle peale vingud kui ilma lisatasuta koju kätte tuuakse? 1 spinna reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 3, 2015 Ma tõin lihtsalt näite, et see shit töötab neil täitsa okeilt, unustasi OT tagid panna, shit Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud September 3, 2015 Võtsin id kaardi ühes ning läksin pakki tooma. Kätte ikka ei saanud. Kapp jooksis kokku peale vanuse kinnitamist. Peale korduvaid kõnesi klienditeenindusse ning kapi restarte ei jäänud ikka muud üle kui Spezzile helistada, et ta vanuse kinnituse maha võtaks. Get your shit together smartpost. Mõni nõrgema närviga vend oleks analoogide peale tagasi kolinud sellise nussimise peale. Tra, mul pole id-kaartigi. Pole kunagi olnudki. Viimase spezzi käest smartposti tellitud paki võttis välja mu sõber kelle ID oli aegunud ja kes laenas paki kättesaamiseks tuttava käest ID-d. Seetõttu lasen om-nii-vä postiljonil paki koju tuua. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 3, 2015 Idioodikaart on ju kohustuslik ja lisaks odavam ja mugavam kaasas kanda kui pass. Ilma selleta ei saa mobiili ID-d ka. Mis argument sul selle mitteomamiseks siis on? Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud September 3, 2015 Mul näiteks kadus ära, pole uut teinud, kuna kuskil oli uudis, et sügisest läheb kehtivusaeg kümmne aasta peale. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 3, 2015 mobiil-id pikenes 5 aasta peale pass läheb 10 aasta peale idkaart peaks samaks jääma Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud September 4, 2015 Idkaart ongi ju 10a. Mul vähemalt... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 4, 2015 Enne 2007. aastat välja antud ID-kaartide kehtivusaeg isikut tõendava dokumendina on kümme aastat ning sertifikaadid kehtivad kolm aastat. Alates 2007. aastast kehtivad ID-kaardid dokumentidena viis aastat ning nende sertifikaadid samuti viis aastat Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud September 4, 2015 Ma ka kursis, et ID ja passport universalnaja kehtivusajad on mõlemal juhul 5a. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud September 4, 2015 Ei leia artikklit enam ülesse, aga sügisest pidi muudatused tulema, kuna riigile on tihe dokumentide väljastamine aeganõudev ja rahaliselt kahjulikum töö. Hoian pead kinni ja tunnen kaasa neile, kes ostavad ühe meie suure tegelase käest hiljuti saabunud sub-ohm sigareti ja julgeb veel maksta e-vedeliku eest neile. Samas hullult nalja tegi mulle akude suurus. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 4, 2015 Peaks su kasutajanime vinguviiuliks muutma Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud September 4, 2015 Ok. Mul välja antud 2006. Sellepärast ka 10a siis. Ei teadnudki Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 4, 2015 Ei leia artikklit enam ülesse, aga sügisest pidi muudatused tulema, kuna riigile on tihe dokumentide väljastamine aeganõudev ja rahaliselt kahjulikum töö. Kahjumlik? Kui keegi mulle plastkaartide printimise eest 25€ tükist maksaks, siis võiks ainult paar päeva kuus tööd teha ja raha oleks rohkemgi kui mõnusaks äraelamiseks vaja Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 4, 2015 TFV4(3 coiliga) 60W peal - naine käskis nurga taha minna tossama. Liiga jõhker aurumasin... Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud September 4, 2015 TFV4(3 coiliga) 60W peal - naine käskis nurga taha minna tossama. Liiga jõhker aurumasin... Minu hetke combo sigelei 150w tc ja tfv4. 60w ei pane seda coili töölegi õieti,lase 100-110w muutub asi tõsisemaks 😀 Mul 100ml pudel vedelikuga kõrval koguaeg. Super tank . Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 4, 2015 Jeah, kujutan ette - isegi 60w peal on juba päris valus. Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud September 4, 2015 Jeah, kujutan ette - isegi 60w peal on juba päris valus. Dripdipi õhu regull aitab kõvasti leevendada kuumust. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud September 4, 2015 TFV4(3 coiliga) 60W peal - naine käskis nurga taha minna tossama. Liiga jõhker aurumasin... nii et Spezz hülgas oma Rdna40... *? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 4, 2015 Hetkel kodurahu huvides tagasi rDNA ja subtanki juures EDIT: Vingun juurde, et TFV4 jaoks on ka 3mg vedelik liiga kange, peab veel lahjema peale kolima.. 1 e-smoker reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud September 4, 2015 150w? ole veel veidi eemal e-suitsu maailmast 3 rahulik, Scuall and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 4, 2015 Sain 2mg vedelikuga üledoosi. Mõneks ajaks jälle nulli peal. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 7, 2015 http://www.postimees.ee/3319585/seadus-lubab-vintis-sobrale-napsi-ostmise-eest-aresti-maarata Njah Eesti seaduselooome hakkab ikka väga veidraks juba muutuma. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 8, 2015 baaris siis pm peale 1 jooki enam juua ei tohi müüa Share this post Link to post Share on other sites