napoleon 345 Postitatud Detsember 11, 2015 Ma ei tahtnud sellega öelda, et ma oleks uute terminite vastu. Aga kõigepealt peaks need olema rohkem kõnekeeles ja mitteametlikus suhtlemises levinud ja alles siis alafoorumite nimetuses kajastuma. Aga kui järele mõelda, siis siin on kasutusel peamiselt kas MOD või ego pulk, mingit ühtset nimetust, mis olenemata seadme võimekusest kehtiks nagu ei olegi. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Detsember 13, 2015 Ostsin ühe ilge maitsestaja(aeg näitab, äkki pärast on parem). Jama selles, et suutsin segamini ajada segamispudeli ja 36mg niko pudeli. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Detsember 18, 2015 Tegelt jumala jura ju , toas veipida ei saa, ikka peab väljas käima (vs subohm), muidu tuba auru täis ja "kisa" lahti :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Detsember 18, 2015 Tegelt jumala jura ju , toas veipida ei saa, ikka peab väljas käima (vs subohm), muidu tuba auru täis ja "kisa" lahti :P Mind aeti ka kööki imuri alla aurutama Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Detsember 18, 2015 Bs. teema jah... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 19, 2015 Aeg teil naisi vahetada 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 19, 2015 Et valida selline naine kes samuti veibib ja kutsuda sõbrad külla, et multikas siil udus teatrietendusena ette kanda? 2 kalajala and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Detsember 19, 2015 ..........no aga laste juuresolekul ikka ei veibi....... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 19, 2015 No siis peab olema eraldi lastetuba, mida eraldab klaasist sein veibitoaga Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 19, 2015 veibin suures toas, laps tuleb tuppa....pean aknast välja hüppama? 2 e-smoker and Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Detsember 19, 2015 ikka välja jah....... ise kao välja... ära näita halba eeskuju lastele....... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 20, 2015 ikka välja jah....... ise kao välja... ära näita halba eeskuju lastele....... hyppa aknast alla siis. Ei mina plaanoi rõdule minna Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Detsember 20, 2015 Õnnestus vist Estonia kõlari kesksageduselemendile krabin sisse lasta peale raskemat GGG kuulamise seanssi. Noh, vähemalt ta sandistus ajastukohase muusikaga PS. Kui kellegil võiks selline toimiv elemend üle olla, võite julgelt pakkuda. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Detsember 20, 2015 Õnnestus vist Estonia kõlari kesksageduselemendile krabin sisse lasta peale raskemat GGG kuulamise seanssi. Noh, vähemalt ta sandistus ajastukohase muusikaga PS. Kui kellegil võiks selline toimiv elemend üle olla, võite julgelt pakkuda. Oleneb Estonia kõlaritest ka Mul endal küll pole, aga kui tõesti otsid, siis täpne mudelinimetus oleks abiks. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Detsember 20, 2015 35 AC 021. Too kärgbassiga vanem mudel. Kesksageduselemendil on kirjas 3.843.003 (8 oomi), kuskilt võrgust jäi silma ka markeering 20 GDS-1 või 2.8. Elemendi sünnikodu ehk Audese tehas on suhteliselt lähedal, eriti kui ma tööl olen aga neil sellist vanatehnikat ei leidu enam...https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3RmFKImCnlK78sJi5FZhxD8dzwNiWZhArfSoURxlW6cIMFRHiGxDouiEg Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Detsember 21, 2015 mahla kulu on väljunud kontrolli alt, peaks tuletama meelde ja soetama komplekti neid:http://spezz.ee/et/clearod/446-dc-ce4-16ml-innokin-clearomizer.html Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 21, 2015 mahla kulu on väljunud kontrolli alt, peaks tuletama meelde ja soetama komplekti neid:http://spezz.ee/et/clearod/446-dc-ce4-16ml-innokin-clearomizer.html Lihtsam vast lõplikult loobuda Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Detsember 21, 2015 Lihtsam vast lõplikult loobuda ära nüüd nii pahatahtlik ka ole, lihtsalt uitmõte Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 21, 2015 ära nüüd nii pahatahtlik ka ole, lihtsalt uitmõte Ei olnud pahasti mõeldud, lihtsalt mõte läks endal ka uitama Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 21, 2015 Kuluta see 2€ ja osta see CE4 ära, siis saad aru miks Spezzi mõte just sellises suunas uitama läks Edit: ühe uue iClear 16, mis on samast kateoogriast, võib minu käest tasuta ka saada Share this post Link to post Share on other sites
Levia.ee 60 Postitatud Detsember 23, 2015 Panin alles eile tähele, et lisaks taevasuitsu toodetele on veel Liqua e-vedelikud statoilis müügil, oskab keegi öelda, kes need sinna sokutanud on? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 23, 2015 Panin alles eile tähele, et lisaks taevasuitsu toodetele on veel Liqua e-vedelikud statoilis müügil, oskab keegi öelda, kes need sinna sokutanud on? Seal on ka e-sig starter/ego komplektid .... mis selles halba on? Kõik ju jonksus .... vedelike headus vastab täiesti muu kauba väärtusele mis statis müügi Mina arvan, et see on ainult hea, et e-sig lihtsam kraam ka mujale lettidele vaikselt jõuab. Nikotiiniga vedelikke muidugi vist ei pakuta veel. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Detsember 23, 2015 Seal on ka e-sig starter/ego komplektid .... mis selles halba on? Kõik ju jonksus .... vedelike headus vastab täiesti muu kauba väärtusele mis statis müügi Mina arvan, et see on ainult hea, et e-sig lihtsam kraam ka mujale lettidele vaikselt jõuab. Nikotiiniga vedelikke muidugi vist ei pakuta veel. Ma just lugesin Statoilis mingit silti et müügil nikotiiniga e-vedelikud. Kirjas ei olnud ja ma ei uurinud ka mis firma omad. Share this post Link to post Share on other sites
Levia.ee 60 Postitatud Detsember 23, 2015 Ma just lugesin Statoilis mingit silti et müügil nikotiiniga e-vedelikud. Kirjas ei olnud ja ma ei uurinud ka mis firma omad. Ma nägin täpselt seda samat silti, täpsemalt siis kassa aparaadi küljes, mida klient näeb. Huvi pärast tahaks just teada, kes neid seal turustab. Kirjas oli "Müügil nikotiiniga e-vedelikud". Share this post Link to post Share on other sites