tripp 140 Postitatud Jaanuar 21, 2016 Cigabuyst ostetud Cuboid liigub rõõmsalt Costa Rica poole. Loodame, et see Eestisse ka ikka lõpuks jõuab Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Jaanuar 22, 2016 Kust sa nii täpselt seda teekonda näed? Kui ma cigabuy tellimuste lehel pakutavat tracking linki vajutan, suunab 17track.net lehele, kust mina oskasin välja lugeda ainult, et minu Cuboid on "In Transit" Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 22, 2016 Kust sa nii täpselt seda teekonda näed? Kui ma cigabuy tellimuste lehel pakutavat tracking linki vajutan, suunab 17track.net lehele, kust mina oskasin välja lugeda ainult, et minu Cuboid on "In Transit" Nu vaata ise: http://www.17track.net/en/track?nums=RS377043120NL Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Jaanuar 22, 2016 Ahsoo, sul siis niimoodi Mul näitab Eestit ja Omnivat ikka seal. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 22, 2016 Ahsoo, sul siis niimoodi Mul näitab Eestit ja Omnivat ikka seal. Sellepärast ongi vinguviiuli teema . Kirjutasin ka neile, aga vastus tuli, et kõik on completely normal ja see on ainult vahepunkt ja küll varsti saad oma asja kätte . No ma siis ootan ja loodan Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 22, 2016 Kahtlane case ma ütlen. Hollandist 3-4 päeva max, siis peab raudselt olema omniva süsteemis. isegi hollandi post näitab costat RC238250887NL http://www.postnl.post/ Sealt neid pakke kümmekod tulnud ja alati sama kiirelt nad Hollandist Eestisse jõudnud Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 22, 2016 Jääb veel võimalus, et ikka on vale tracking kood Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 22, 2016 Jääb veel võimalus, et ikka on vale tracking kood See kah võimalus Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud Jaanuar 23, 2016 Kuda sul see õnnestus?Kukutasin betoonpõrandale ja läks õnnetult. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Jääb veel võimalus, et ikka on vale tracking kood Kuidas rindel olukord ka on, Costa rica poisid juba veibivad? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Kuidas rindel olukord ka on, Costa rica poisid juba veibivad? Vaikus nii Eestis, kui ka Costa Rical Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Vaikus nii Eestis, kui ka Costa Rical Sa pole ainuke http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8930907#8930907 Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Krt, minu pakk on hoopis Indiasse läinud https://dhlecommerce.asia/Portal/pages/customer/shipmentitemtrackingPublic.xhtml?ref=53794977&searchStr=RX910925844DE Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Hongkongist läbi saksamaa indiasse Mõistlik Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Krt, minu pakk on hoopis Indiasse läinud https://dhlecommerce.asia/Portal/pages/customer/shipmentitemtrackingPublic.xhtml?ref=53794977&searchStr=RX910925844DE Ega lähiajal mingit ülemaailmset postitöötajate läbu pole olnud? Tundub, et tahmas peaga kõik need saadetised teele pandud Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Hongkongist läbi saksamaa indiasse MõistlikOleks siis sihtpunkt India, aga peaks ju Eesti olema Ega lähiajal mingit ülemaailmset postitöötajate läbu pole olnud? Tundub, et tahmas peaga kõik need saadetised teele pandud Ma siiralt loodan, et see on mingi trackingu error, kui ei ole, siis kahtlustan samuti alkoholiga liialdamist. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 26, 2016 Pakid ei taha siia külmetama tulla. Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud Jaanuar 26, 2016 Pakid ei taha siia külmetama tulla. Õues on päris suvi ju, +1 kannatab olla ju Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 26, 2016 Hongkongist läbi saksamaa indiasse Mõistlik Saksas pandi pabulased postkontorisse tööle Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 26, 2016 No siis pole see enam vinguviiuli teema, vähemalt on neist midagigi kasu...... Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 26, 2016 Just, nüüd hakkab veel rohkem pakke soojamaareisidele suunduma. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 27, 2016 Sain täna Criuse kätte ja sain praagi, nimelt üks kruvi ei kinnitu oma pessa deckil, auk on suurem, kui olema peaks, proovisin varukruviga ka, sama teema. Häda ja viletsus. Asi toimib ka ilma kruvita, aga siiski jama värk, Saatsin Fasttechile kaebuse ka, eks näis mis vastavad. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 27, 2016 Fasttechis oli kunagi sama jama mul(kruviauk katkine), uut polnud nõus saatma eraldi, öeldi kui tellid järgmine kord midagi siis anna supportis teada ja nad panevad katkise jupi asenduse ka kaasa. Asi jäigi nii mul. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 27, 2016 Kui nii öeldakse, äkki annab sebida nii, et sina ütled mingi teise sama kandi inimese kasutajanime/tellimuse numbri ning poetavad sinna pakki? Kuigi jah, lihtsam on vist ikkagi siis ise mingi suvaline driptip või vatt ära tellida. Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Jaanuar 27, 2016 Ma ei tea kas nii ongi,aga mu TFV4 kruvib end kokku alati veidi kõveralt, ehk keskmine "korsten" on vist kõver ja see rikub klaasi. Olen ma ainus? Share this post Link to post Share on other sites