jeesus188 438 Postitatud Veebruar 11, 2016 Mul üx neljane karp, see on väga asine. Tundub, et ka paremast plastist kui võrrelda 2kohalisega Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 11, 2016 Mul on ka üks asine 4-ne karp. Pole aimugi kust see pärit on, kuna sain ühe kasutaja käest kaasa, kui akusid ostsin... akud on nüüdseks kasutusel vaid taskulambis, kuid karp on siiani pädev Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud Veebruar 13, 2016 Probleem. Täiesti lambist umbes nädal aega hakkab süda suvaliselt peksma. Pole vahetanud jooke. Mis teha? Olen M2L tõmbaja. Paar aastat tagasi, kui olin ka mõned kuud E peal, siis seda ei täheldanud. Vähendasin 12% pealt 6% peale, ei midagi. Erinevad PG/VG vahekorrad on ka testitud.Aasta varu seisab riiulis. Mõni nõuanne äkki? Võtta julgus kokku ja näidata iseloomu ning proovida mitte midagi tõmmata? Hirm on tava peale tagasi kukkuda....Ei ole väga tugeva iseloomuga selles mõttes..... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 13, 2016 Off-Topic : Kui süda ei peksaks, siis oleks surnud Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Veebruar 13, 2016 Perearstiga konsulteerimine ei saa vist paha teha. Kui asi pole üledoseerimises, allergias (vedeliku komponendid, traadid) või salakärsakas (nii ma nimetan tajumatut, kuid aja jooksul siiski mõju avaldavat kerget kärssamist, mida saab õnneks coili ja tahi vaatlemisega tuvastada), siis tuleks ka mujalt otsida põhjusi. Kohviga ei pinguta üle? Vett jood piisavalt? Mul näiteks oli mitte ammu lühike episood, kus aeg-ajalt kippusid käed värisema ja süda kloppima. Tagantjärele mõtlen, et ehk oli liigse magusa (mõnikord ka õige toidu arvelt), kohvi ja veipimise koosmõju. Liiga täis kõht tõstab ka pulssi kenasti. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 13, 2016 Krt kui pea on loll siis peavad käed virgad olema.Eile läks mul vtc mini SS coiliga minu arvates lolliks .... tahtis järsku ca 100-150 ühikut suuremat tempi saada, et toimiks.Viskasin siis täna coilid välja ja uued sisse .... ikka saama seis ..... ja siis tuli avastus .... temperatuuri taga oli F mitte C 1 militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Roby 2 Postitatud Veebruar 13, 2016 Üleeile viskasin uwellile ni coili sisse ja fire nuppu. Kohe piirajasse. Mõtlesin, et mis teema. Clearo maha, fire, uuesti tagasi. Ikka sama jama. Ja siis käis pilk ekraanile. Ss mode peal ☺ Sent from my SM-G920F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Veebruar 15, 2016 Probleem. Täiesti lambist umbes nädal aega hakkab süda suvaliselt peksma. Pole vahetanud jooke. Mis teha? Olen M2L tõmbaja. Paar aastat tagasi, kui olin ka mõned kuud E peal, siis seda ei täheldanud. Vähendasin 12% pealt 6% peale, ei midagi. Erinevad PG/VG vahekorrad on ka testitud.Aasta varu seisab riiulis. Mõni nõuanne äkki? Võtta julgus kokku ja näidata iseloomu ning proovida mitte midagi tõmmata? Hirm on tava peale tagasi kukkuda....Ei ole väga tugeva iseloomuga selles mõttes..... Konsulteeri ikka arstiga. Aga ära igaks juhuks kohe veipi maini. Pagan neid arste teab, hea lihtne kohe probleemid ecigi süüks ajada. Mul oli seda "suvalist pekslemist" tõrvasõltuvuse ajal tihti ja esimesel paaril kuul pärast loobumist ka natuke. Praeguseks unustatud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 15, 2016 Tervis täitsa piixus. Mehu lahjedasin 3mg peale, saab kuidagigi tõmmata, maitsel pole tähtsust. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 15, 2016 Tervis täitsa piixus. Mehu lahjedasin 3mg peale, saab kuidagigi tõmmata, maitsel pole tähtsust. Mitte veipimisest ma loodan? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 15, 2016 No siis peaks küll sitt tähtede seis olema, kui see veipimisest Peab vist cuboidi tempi maha keerama, lasen siin 160c ja keha temp tõusnud mul juba 38c peale Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Veebruar 16, 2016 No siis peaks küll sitt tähtede seis olema, kui see veipimisest Peab vist cuboidi tempi maha keerama, lasen siin 160c ja keha temp tõusnud mul juba 38c peale Nende algeliste TC kehadega on see häda, et üle teatud takistuse lõpetab TC oma funktsioonid ning läheb üle manuaalse juhtimise peale. Kui siis õigel ajal ei sekku, tekitab kuumus ülepinge ja aku lihtsalt ei pea enam vastu sellele. Ära keha tempi üle 42 lase, see on viimane piir mida võib TC režiimis kasutada, kui sa siis manuaalselt ei sekku annab aku otsad ja vedelik hakkab vaikselt toatemperatuuri saavutama. Hetkel kui see juhtub, võib seadme päästa korduva ja võimsa elektrilaengu juhtimine protsessori peale ning samal ajal tugev veip läbi clearo. Juhul kui ka see ei aita ning clearo on lõpliku auru läbi huuliku välja lasknud ning oma viimased mahlad tihendite vahelt laiali lekkinud, tuleb seade tuhastada või matta viiruste vältimiseks. 4 jeesus188, vikat, vandura and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 17, 2016 Krt, mu vastsaabunud IPV D3 ei tööta, iga clearoga tuleb "Check atomizer"..... Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 17, 2016 Krt, mu vastsaabunud IPV D3 ei tööta, iga clearoga tuleb "Check atomizer"..... Anna Reinule ära, ta ju tahtis 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Veebruar 18, 2016 Krt. smartpost ei andnud hommikul baase välja .... "alkoholi enne 10 ei väljastata " lõi ekraanile ette ja kogu pidu 3 Scuall, brutal and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
erkkip 9 Postitatud Veebruar 20, 2016 Resideerun hetkel Tšiilis, käisin täna mahlu ostmas. 80ml mingeid USA premium vedelikke 50 euri eest. Lõi ikka hinge kinni küll, eriti kuna kodus segan ise. Sent from my A0001 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 20, 2016 Resideerun hetkel Tšiilis, käisin täna mahlu ostmas. 80ml mingeid USA premium vedelikke 50 euri eest. Lõi ikka hinge kinni küll, eriti kuna kodus segan ise. Sent from my A0001 using Tapatalk Hind on umbes sama mis meil kaubanduskeskuses mõnest putkast ostes. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 20, 2016 erkkip, ja kodund ei raatsinud kaas võtta?! L-ameerika on kirves koht lihtsurelikule, doh Share this post Link to post Share on other sites
erkkip 9 Postitatud Veebruar 20, 2016 Veits valmis segatud kraami võtsin, aga suuremas koguses ei viitsinud baase tarida jah. Lootsin, et siin olukord parem. Aga ühtegi diy poodi pole veel leidnud. Siin turg 90% ulatuses nicorexi/skysmoke jms jura tasemel. Sent from my A0001 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Veebruar 20, 2016 No siis peaks küll sitt tähtede seis olema, kui see veipimisest Peab vist cuboidi tempi maha keerama, lasen siin 160c ja keha temp tõusnud mul juba 38c peale Mul oli kunagi midagi taolist. Panin 12mg vedelikke, mingi 2-3 kuu pärast hakkas jube sitt ja pea hakkas ringi käima ja süda peksles jne. Switchisin 0mg vedelike peale, läks üle. Proovisin siis juba täiesti veipimata olla, aga ei tulnud välja. Nüüd üle poole aasta 0mg peal olnud. Ainus asi mis halb, premium vedelikke pole 0mg piibus 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Neo 0 Postitatud Veebruar 21, 2016 kui esimest korda tegin sama mahla, mida praegu, nii umbes 2 nädalat tagasi, siis oli maitsekogemus hoopis parem, kui praegu Coil ei tohiks läbi omadega olla, ehk maitsemeeled harjunud maitsega niivõrd ära juba? iJust 2 siis masinaks. Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Veebruar 21, 2016 No kahe nädalaga peaks juba coil suht läbi olema, sõltub muidugi kui värvilist mahla aurutad Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Veebruar 21, 2016 Keerasin oomimeetri p*tsi Keerasin ego adapteri sinna peale et saaks suurema vidina peale keerata (muidu jääb teine post ette) Keerasin vist liiga tugevasti kinni ja enam ära ei tule, käib ringiratast koos postiga ringi On soovitusi? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Veebruar 21, 2016 Mis muud kui karp lahti kruvida ja teiselt poolt näpitsatega kinni hoida adapteri maha keeramise ajal. Vajadusel juhe tagasi joota jne. Kas posti saab endiseks e. korpuse suhtes liikumatuks, eks see selgub remondi käigus. Kui Tallinna inimene, võin abiks olla. Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Veebruar 21, 2016 Mis muud kui karp lahti kruvida ja teiselt poolt näpitsatega kinni hoida adapteri maha keeramise ajal. Vajadusel juhe tagasi joota jne. Kas posti saab endiseks e. korpuse suhtes liikumatuks, eks see selgub remondi käigus. Kui Tallinna inimene, võin abiks olla. Jep, sain ise ka tehtud just. Kahtlane teema, oomi mõõtmise posti teisel poolel oli mingit kuuma liimi mäkerdatud et püsiks, aga teisel postil polnud. Üleüldse kõik oli kuuma liimiga kokku mäkerdatud. Juhtmed lõhkusin ära (whoops) aga ega ma seda poolt ei kasuta ka. Share this post Link to post Share on other sites