reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 Ma ei tea, ühesõnaga keeran otse ilusti sisse ja ei lähe keermesse vaid loksub sees js tuleb lihtsalt ilma keeramiseta ära, ma nii pissed... Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 22, 2014 Vama kvaliteet sitt või läinud sitax? Endal pole ühegi keermega jama olnud...phui phui phui Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 Ma ei teagi, esimene vamo mis ammu mul oli see töötas, samuti v2, nüüd oli krt kohe keere viltu ja nüüd üldse pekkis Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Vama kvaliteet sitt või läinud sitax? Endal pole ühegi keermega jama olnud...phui phui phui Sul pole Vamot ju olnud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 22, 2014 Vama kvaliteet sitt või läinud sitax? Endal pole ühegi keermega jama olnud...phui phui phui Sul pole Vamot ju olnud sp kysingi Kõik muud masimad töötavad, vamo.on see bits Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Ma ei teagi, esimene vamo mis ammu mul oli see töötas, samuti v2, nüüd oli krt kohe keere viltu ja nüüd üldse pekkis Sent from my MI 2A using Tapatalk Vat kui hea oleks nüüd lavatube võtta . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 22, 2014 Vingun, et eestis läheb kylmaks Täna siin põhjapoolusel 32 varjus ja tundub kui 39c Läbi päikesevarju võtab lõdvalt Tyr jääks siia elama, kui keegi nisama palka maksaks, aga ei maksa Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 Nohjah... kas selle keermega on võimalik midagi ette võtta? Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Kõik muud masimad töötavad, vamo.on see bitstahad oma svd`est pikemalt rääkida Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 Kõik muud masimad töötavad, vamo.on see bitstahad oma svd`est pikemalt rääkida Ma isegi ei naera... Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 22, 2014 Nohjah... kas selle keermega on võimalik midagi ette võtta? Sent from my MI 2A using Tapatalk ära ole nii negatiivne, ika on.Toon näite...... võtad kätte ja viskad täiest jõust prygikasti, samal.ajal.sõimad kõiki -- 22 Apr 2014 19:16 -- Kõik muud masimad töötavad, vamo.on see bitstahad oma svd`est pikemalt rääkida Svd oli sitt, muud ei midagi. Sama.sitt kui vamo...tundub Evic töötab, s70 yldse mingi hoorapink Ärge nyyd bänni pange -- 22 Apr 2014 19:33 -- Jälle lendas kivipõrandale Peaks hakkama testima Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 no ma tegin ticketi fasttechi, vaatab mis saab, kuna see oli juba alguses kõver siis loodan midagi sealt saada, kuigi see asja ajamine võib minna pikaks. Aga mis teha, krt raha pole ka et uut osta hetkel, vähe närvis -.- Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Kunagi foorumi rahvaga need http://www.puff.fi/adapteri-510510-ilma ... -1189.html tellisime keerme kaitseks ja kui keere juba kulunud - vedelat metalli vahele ja see otsa. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 Ega kellelgi üle pole? Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Mul on kuid sulle saatmisega tuleb hind kuskil 11 jevrot -- 22 Apr 2014 20:58 -- Kui Adriloom neid tellis siis tuli hinnaks 4,60+ smartpost, seega ise käisin selle jublaka eest 7,60 välja. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 Mul on kuid sulle saatmisega tuleb hind kuskil 11 jevrottsiisus:D okei, vaatab mis fasttechi onud räägivad Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Tra, reedeni metsas ja mahlad laagerduvad smartposti kapis. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Aprill 22, 2014 Tra, reedeni metsas ja mahlad laagerduvad smartposti kapis.ajab närvi küll eks Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Kui siis õite vähe, mul paras laar metsas kaasas. Sitem variant on siis kui mahla on kuid pole millega tõmmata Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Aprill 22, 2014 Tra, reedeni metsas ja mahlad laagerduvad smartposti kapis.Tuleb sõdurid taktikalisele misioonile saata smartposti automaadi juurde siis Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 22, 2014 Ma kuskil Rakvere taga ja päevasel ajal pole aega Tapale minna. Tapal pannakse see smardi putka juba 19:00 kinni Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 22, 2014 Ma ei tea, ühesõnaga keeran otse ilusti sisse ja ei lähe keermesse vaid loksub sees js tuleb lihtsalt ilma keeramiseta ära, ma nii pissed... Sent from my MI 2A using Tapatalk Tõmba valget toru keermeteipi vahele, ajab nii kaua asja ära kuniks uue saad. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 22, 2014 Kas keermeteip mitte isoleeriva omadusega pole? Pigem küpsetuspaber abiks(alumiiniumist). Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 22, 2014 Mesh töötab ka väga hästi, isegi hulga paremini kui foolium Mul evicul adapter meshi ja liimiga kinni Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Aprill 23, 2014 krt, mae i saa aru, miks inimesed söövad mingeid puhastavaid tablette.. võtku paar tilka "good old 18mg" ja teeb sama töö Share this post Link to post Share on other sites