T_MM_T 2 Postitatud November 29, 2013 palju õnne ? Vales teemas oled. Kusjuures kodus istun. Panen lapsed tuttu ja siis üks , nii see 38 tuli. ....saatusekaaslane... lapsed juba magavad.... -- 30 Nov 2013 02:01 -- [quotemilitar kirjutas: palju õnne ? Vales teemas oled. Kusjuures kodus istun. Panen lapsed tuttu ja siis üks , nii see 38 tuli.] ...ja klubisse" -- 30 Nov 2013 02:32 -- ...veits siis vinguks.....lund pole ...uus labidas...teist aastat ootab... Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud November 30, 2013 Elion jälle kustutab lõustaraamatus kommentaare. Esitasin küsimuse netikiiruse kohta, et mis õnn siis ka nende õuele tuleb, kes vase otsas istuvad aga võta näpust, hommikuks, kustutatud. Ja see pole esimene kord! Nagu venemaa väikelinnad putja külastuse eel, üritab fasaadi hoida ilusana aga tegelikus .!.. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 30, 2013 Olen isegi seda kogenud. Yhele kysimusele vastasid viisakalt, aga kui ma esitasin teise kysimuse, millega liitus 10+ inimest, siis järgmisel päeval olid kadunud ja kysimust nagu poleks olnudki Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 30, 2013 Suutsin eile 11 sassi kerre ajada ja nüüd ilgelt sitt olla Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 30, 2013 Suutsin eile 11 sassi kerre ajada ja nüüd ilgelt sitt olla Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 30, 2013 Suutsin eile 11 sassi kerre ajada ja nüüd ilgelt sitt olla eks vaata kuidas mul homme tervis on Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 10, 2013 Varsti peab vist maha jätjate "Hall of Fame" tegema. Tahaks ka sinna jõuda Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 12, 2013 Tellisin naisele hiinast rabbit vibraatori. Nüüd tahab, et ma õpiks oma kabja pead liigutama ja õmbleks eesnaha alla kuullaagrid Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 12, 2013 Tellisin naisele hiinast rabbit vibraatori. Nüüd tahab, et ma õpiks oma kabja pead liigutama ja õmbleks eesnaha alla kuullaagrid terve laagri vä Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 12, 2013 Tellisin naisele hiinast rabbit vibraatori. Nüüd tahab, et ma õpiks oma kabja pead liigutama ja õmbleks eesnaha alla kuullaagrid terve laagri vä krt sexmachine Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 12, 2013 Ei julge ma miskit lisada ega pöörlema panna, pärast krt ei ronigi maha enam Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 13, 2013 Ic30 kõrvetab peale vahetust. Ei saa hangseni ry4 st mõnu tunda . Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
viirusboy 0 Postitatud Detsember 14, 2013 Tahtsin tööjuures e pläru tõmmata.. Selleks pudin aga raadiost mööduma. Ja sealt tuli "As lobg as you love me..". Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Detsember 14, 2013 Vingun, et skysmoke petab külma kõhuga inimesi ja lollitab oma plämaga foorumi rahvast nende foorumis: http://www.e-sigaret.ee/foorum/viewtopi ... =20&t=1057 Valus jutt, ma ise lammutasin ju nende ego ära ja sees oli 650mah aku: Parandasin oma perse läinud nupuga skysmoke 750mAh aku nüüd ära. Kiskusin laiali ja vaatasin, mis siis sees on. Oh sa poiss , vastu vaatab mulle sealt 130450R - 650mAh aku. Skysmoke petab kodanikke väites, et nende akud on 750mAh'sed. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 15, 2013 Ärikad nagu vanal heal ajal Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Detsember 15, 2013 Panin nädalotsa kõik vabaaja linuxi distro arvutisse installimise peale, kuni lõpuks leidsin lehe, mis pakkus mu probleemile lahendusele, miks varske install tööle ei läinud. Netis on sadu soovitusi asja lahendamisele ja üks neist ainus õige. Julm. Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Detsember 15, 2013 Ja mis distro valisid? Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Detsember 16, 2013 solydk, minumeelest kõige õnnestunum, aga kuskil installis on bug või minu masinas viga, siiski lõpuks sain käsurealt asja tööle. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 16, 2013 Panin viimase uuringu teksti oma lõustaraaamatu lehele ja üks sugulane alustas ristikäiku minu vastu, et oi kui vastik ja kahjulik see keemia pomm on ning no ei anna rääkida ega selgitada, endal mees kõrval (mitte toas) tossab analoogi väiksese lapse juuresolekul ja tibi ikka raiub, et keemiapomm ja platseebo. Vihaseks ajab, et ei lastaa isegi enda seisukohta selgitada. Aga noh sellised ,,puukallistajad,, suht silmakirjalik teine neid vist vaid haud parandab. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 16, 2013 apelsiini ja virsiku vedeliku poleenam meelepärane juba tükk aega, kuid päris mittu pudelit seisab külmkappis Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 16, 2013 Kus asud?TLN Share this post Link to post Share on other sites
Diezo 4 Postitatud Detsember 17, 2013 Maitsed või valmis vedelikud? Apelsini prooviks huvi pärast. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 17, 2013 ise segatud . 10mg nikoga sellel teemal võib huvi ülese näidata PSi kaudu. Share this post Link to post Share on other sites
duud 0 Postitatud Detsember 18, 2013 mingit manti sajab alla...võtke ära, ei taha talve...loodus on ka suve poolt - keegi ei taha talve... Share this post Link to post Share on other sites