YRO 55 Postitatud Aprill 15, 2016 Ei hakka mina siin teiste peale kaebama - ikka oma lolluse peale. Kliendisuhete hoidmine on ikka poe asi - klient hääletab jalgadega. Share this post Link to post Share on other sites
Roby 2 Postitatud Aprill 18, 2016 Teist korda 6 kuu jooksul olen endale suhu villid saanud. Seekord ei hammusta läbi, mis teema on?Kas sülitav Crius, nikotiini vähendamine või siis mingi uus maitse, mis organismile ei meeldi. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Aprill 18, 2016 Teist korda 6 kuu jooksul olen endale suhu villid saanud. Seekord ei hammusta läbi, mis teema on?Kas sülitav Crius, nikotiini vähendamine või siis mingi uus maitse, mis organismile ei meeldi. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Endal sama asi olnud ja siia maani kindlat põhjust ei tea. Umbes 80% tõenäosusega oli pritsiva vedeliku ja D vitamiini puuduse koosmõju. Eelmise aasta lõpus sain vist iga paari kuu tagant ning pärast kalamaksaõli võtma hakkamist pole probleemi olnud. Sample väike, aga tundub loogiline. Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Marc55 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Aprill 18, 2016 Ei hakka mina siin teiste peale kaebama - ikka oma lolluse peale. Kliendisuhete hoidmine on ikka poe asi - klient hääletab jalgadega. Mõnest füüsilisest oleks 3tk saanud sama raha eest Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 28, 2016 Käisin teatris ... päris OK etendus oli ... kahjuks jäin 3-5x magama Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Aprill 28, 2016 Käisin teatris ... päris OK etendus oli ... kahjuks jäin 3-5x magama Sul ju öö ja päev segamini Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 28, 2016 Sul ju öö ja päev segamini 7 hommikul ärkasin ... täitsa valge inimese ärkamise aeg ju. Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Aprill 28, 2016 7 hommikul ärkasin ... täitsa valge inimese ärkamise aeg ju. Kui alles kell 7 hommikul lõppes, siis päris pikk teatritükk oli. Ei ole ime, et saab 3-5 korda magama jääda. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 28, 2016 ma kunagi kooliga käisin teatris, siis sai loomulikult bussis tina panna. pm nägin etenduse algust ja kuulsin lõpus aplausi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 2, 2016 puhkus läbi ja tööl Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Mai 2, 2016 puhkus läbi ja tööl Sul on puhkus ilmselt selle sõna otseses mõttes aga minu töö ongi mu kodus (ja vastupidi) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 2, 2016 Mine kodunt välja puhkusele 1 Hans reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 7, 2016 f***** t**** auto sõideti kooki . Mingi tüüp suutis kõrval teelt hooga esirattase lajatada... 30 alas ---- kiirus ei olnud tal raudselt 30. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 7, 2016 Korralikult siis jah? :S Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 7, 2016 Plekkidest ainult tiib. Aga juhipoolne esiratas on mingi 70-80 kraadise nurga all mitte 90 nagu olema peaks. Käima ka enam ei läinud.Kurat mitte keegi ei suuda märke jälgida.Karlova on 30 ala + kesk tänav on peatee. See kes külge lajatas ... nii vana ja räbu VW tarnsporterit mina oma elus näinud pole. Tal oli f**** ainult suunatulest väike kild väljas. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 7, 2016 Käima ka ei lähe, siis miskit mõnusamat juba jah Saite paberid ikka tehtud eks? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 7, 2016 Paberid korras jah. 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 7, 2016 sitt auto kui 30-ga kooki läheb ja ei käivitu aeg normaalne auto osta Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 7, 2016 sitt auto kui 30-ga kooki läheb ja ei käivitu aeg normaalne auto osta Sellel härral kes mulle sisse kupatas ei olnud kindlasti kohe 30km/h Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 7, 2016 sitt auto kui 30-ga kooki läheb ja ei käivitu aeg normaalne auto osta Kust neid normaalseid autosid saab? 80ndate ameeriklane võibolla on, aga tänapäeva autod on disainitud lööke neelama ja selleks nii ongi, et mida uuem auto, seda rohkem ta isegi pisikese kõksu peale "koogistub". 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 7, 2016 Kust neid normaalseid autosid saab? 80ndate ameeriklane võibolla on, aga tänapäeva autod on disainitud lööke neelama ja selleks nii ongi, et mida uuem auto, seda rohkem ta isegi pisikese kõksu peale "koogistub". raske seletada nähtut kui ma ei saa teistega jagada SIIN Aga höid autosi tehakse igal pool Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 7, 2016 Arvan, et kui mingi 3 tonnine monstrum kiirusega 8m/s (30km/h) suvalisele sõiduautole otsa kihutab, siis kortsu lähevad absoluutselt kõik ning vigastuste raskus sõltub juba kokkupõrkekohast, -nurgast jne. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 7, 2016 No eks esmaspäeval olen targem ... nüüd targad naised saunas rääkisid, et mingid andurid mis kõksu korral bena pumba välja lülitavad ja see vaja nupust sisse tagasi panna. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 7, 2016 Arvan, et kui mingi 3 tonnine monstrum kiirusega 8m/s (30km/h) suvalisele sõiduautole otsa kihutab, siis kortsu lähevad absoluutselt kõik ning vigastuste raskus sõltub juba kokkupõrkekohast, -nurgast jne. Kui raamiga autole(mis nüüd keelatud on (sic) ) eest või tagant sisse sõita, siis ei juhtu eriti midagi. Ok, pamper võib katki minna kui see plastmassist on. Share this post Link to post Share on other sites