Leino 20 Postitatud Jaanuar 23, 2014 bensiiniga üle ja tuld. aitab hästi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Minile ei saagi Webasto eelsoojendit peale panna http://forte.delfi.ee/news/auto/miniaut ... d=67662779 Minid on pahad Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Jaanuar 23, 2014 CHocominti tõmmates, on põleti puhastamine, et sellest lahti saada, omaette nuss. Kui coil kannatab ja tahad samaga midagi muud tõmmata, siis peab silikoonist mütsi väga ilusti puhtaks tegema,s est jätab mingi pooliku maitse sisse ja saastab vedeliku. 4ular: Joo vett ja proovi mõnda teist maitset. Peale esimest üleminekut, polnud niipalju vedelikku, erinevate maitsetega, siis kannatasin välja. Peale teist lainet, mis oli huvitaval kombel tingitud Peleoni PG Caramell vedelikust, sain päeva lõpuni vapitud, liqua blueberry ja cherry seguga Järgmine päev oli kõik ok jälle. Esimene laine aga kestis 3 päeva, kus oli aeg, kus tahtsin asja pooleli jätta, Mul on see vastiku maitse laine juba pea 2 nädalat kestnud. Ma olen suht vapper olnud ja siiski analoogi mitte tõmmanud.Õhtul proovin nüüd asjad läbi keeta, kas selleks tuleb o-ringid ja kummimütsid ära võtta või võib koos nendega keeta ? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Ikka, molekulideks, ilma lõhkumata ja siis lisad natukene pipart, loorberit ja kostilja teeb eriti nämmaks Lihtsam coil ära vahetada juhul kui clearol ise saad haisust lahti. Aga keetmine aitab mingilmääral kindlasti. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Uhhh see driping ati kasutamine on jube TÜÜTU aga iclear30 ka ei taha enam kuna see on nii maitsetu ja imema peab ka nagu ma ei tea mida.... kayfun (russian 91%) võiks juba saabuda. FT's muudeti nimi ära... enam pole kayfun nüüd on Russian 91% https://www.fasttech.com/p/1552300 Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Kindlasti lihtsam coil ära vahetada, aga selle chocominti spetsiifiline lõhn jääb kõige külge ja see lihtsalt ei kao ära Nüüd viimasel ajal ei ole vahet enam mis tanki või vedelikku kasutada, kõik maitseb pahasti. (vahet pole kas coil on uus või vana) Naine ka virisema hakanud, et suu haiseb nagu kollil Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Vingun ka natuke. Jälle mingi tatitõbi kallal ja e-vedeliku maitse null. Seekord sai ravimiseks võetud poolene rumm ja pudel koolat, näis kas aitab Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Vingun ka natuke. Jälle mingi tatitõbi kallal ja e-vedeliku maitse null. Seekord sai ravimiseks võetud poolene rumm ja pudel koolat, näis kas aitab Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Rumi peaksid jägriga asendma.... ja ilma colata siis vast on rohkem tolku. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Vingun ka natuke. Jälle mingi tatitõbi kallal ja e-vedeliku maitse null. Seekord sai ravimiseks võetud poolene rumm ja pudel koolat, näis kas aitab Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Ma sellisel puhul tõmban rahulikult puhast baasi või siis eriti vähe maitsestatut. Pole mõtet raisata ega niigi haiget kurku/nina koormata Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Vingun ka natuke. Jälle mingi tatitõbi kallal ja e-vedeliku maitse null. Seekord sai ravimiseks võetud poolene rumm ja pudel koolat, näis kas aitab Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Rumi peaksid jägriga asendma.... ja ilma colata siis vast on rohkem tolku. Koolat läheb vähe, 2/3 on rumm. Jäägriga on ka ravitud, aga miskipärast see ei toimi minu puhul. Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Koolat läheb vähe, 2/3 on rumm. Jäägriga on ka ravitud, aga miskipärast see ei toimi minu puhul. Minu retsept tati- ja kurgutõve puhul on pudel brändit ja kannutäis teed. Hommikuks lõõrid lahti ja enesetunne parem. Aga see aitab ainult haiguse esimesel päeval, hiljem ei mõika enam. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Koolat läheb vähe, 2/3 on rumm. Jäägriga on ka ravitud, aga miskipärast see ei toimi minu puhul. Minu retsept tati- ja kurgutõve puhul on pudel brändit ja kannutäis teed. Hommikuks lõõrid lahti ja enesetunne parem. Aga see aitab ainult haiguse esimesel päeval, hiljem ei mõika enam. krt, unustasin osta täna, oleks võtnud tööle kaasa, õhtul kossule minek, hommikul raibed ei myy Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Kingiti tervise turgutamiseks selline hea vedelik. http://www.oldehansa.ee/pepperschnapps/ ... /tooteinfo Korralik 100-150 grammi hinge alla, võimalikult kuum tee otsa ja voodisse ja paks tekk peale. Hommikuks tunne parem kui kunagi enne. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 24, 2014 Alkoholiga end ravida on kindlasti suurepärane idee. Kui kõvasti uskuda, aitab vast kõik. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 24, 2014 ei ole vaja uskuda ,vaid ravida õigete vahenditega .Kõige parem on muidugi korralik ennetustöö .ikka terves keres terve liiter ja ei ole haigusele enam mingit ruumi! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 24, 2014 2013 aasta Romeo ja Julia on kõnts - http://www.imdb.com/title/tt1645131/ 18 aastat tagasi vändatud versioon on üle prahi vastukaaluks - http://www.imdb.com/title/tt0117509/ Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 24, 2014 oh jummal mida sa vaatad??? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 24, 2014 Teine(1996 aasta oma) jookseb praegu, krdi hea kraam Trailer: Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 25, 2014 ma tegin seda mida ei tahtnud teha...............................................................................................................piixu!!!!!!!!! ärge muretsege, kõik elus Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Jaanuar 25, 2014 ma tegin seda mida ei tahtnud teha...............................................................................................................piixu!!!!!!!!! ärge muretsege, kõik elus Ära tee ennast huvitavaks , räägi siis asjast Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 26, 2014 post27727.html#p27727 ja siis imestatakse, et tahaks nädal garantiid Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 26, 2014 http://foorum.e-suits.eu/post27727.html#p27727 ja siis imestatakse, et tahaks nädal garantiid See ongi konkreetselt põhjus, miks hiina asjadele ei saa anda rohkem garantiid kui ukseni. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 26, 2014 ma ei julgeks sellist saasta myyagi, kui garantii on yleandmiseni Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 26, 2014 ma ei julgeks sellist saasta myyagi, kui garantii on yleandmiseni Hiina nänni müümiseks ongi vaja rauast m**e. Tegelikult kõik loomulikult pole rämps. Aga järgi tehtud elektroonikaga on üldiselt problemeeme ja seal tänu hinnale võtab sageli riski ostja.Ise tellisin lastele jõuludeks FT'st android padid ja need ptui ptui kestavad... kuigi saavad päris kõva valu. Share this post Link to post Share on other sites