old 919 Postitatud Märts 12, 2014 Uue russian 91% pildid: See on see FT uus kloon? Imeliku fondiga? Paistab suurem kas mahutab rohkem mahla? Kuida kvaliteet on? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 12, 2014 Las olla font, see kloon ju Kvaliteedist saan pajatada kui kätte saan, hiinlased treivad veel. Ja peaks mahutama 5,5ml Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 12, 2014 Las olla font, see kloon ju Kvaliteedist saan pajatada kui kätte saan, hiinlased treivad veel. Ja peaks mahutama 5,5ml Aaa ma mõtlesin sul juba käden asi. Share this post Link to post Share on other sites
taar 0 Postitatud Märts 12, 2014 Nyyd saab kaifari lühemaks teha! http://www.fasttech.com/products/1/1000 ... o-body-kit Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 13, 2014 Kui inimene teab, et kloonid on olemas, teab hinna vahet ja tahab originaali siis ainult 2x . Tänu sellistele ostjatele toimib tootmine ka riikides kus palka makstakse ja on lootust ka uusi ja paremaid lelusid saada.Ja homme ongi mu kayfun kohal Eks siis saab leiutama hakkatud ja katsetama. Sai siis tellitud e-smoke.fi lehelt Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 13, 2014 Kui inimene teab, et kloonid on olemas, teab hinna vahet ja tahab originaali siis ainult 2x . Tänu sellistele ostjatele toimib tootmine ka riikides kus palka makstakse ja on lootust ka uusi ja paremaid lelusid saada.Ja homme ongi mu kayfun kohal Eks siis saab leiutama hakkatud ja katsetama. Sai siis tellitud e-smoke.fi lehelt Kas sealt saab originaale või kloone? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 13, 2014 Kui inimene teab, et kloonid on olemas, teab hinna vahet ja tahab originaali siis ainult 2x . Tänu sellistele ostjatele toimib tootmine ka riikides kus palka makstakse ja on lootust ka uusi ja paremaid lelusid saada.Ja homme ongi mu kayfun kohal Eks siis saab leiutama hakkatud ja katsetama. Sai siis tellitud e-smoke.fi lehelt Ilma traadi ja puuvillata ei katseta sa midagi Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Märts 13, 2014 Vedelikku ka ilmselt vaja Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 13, 2014 Saab ka ilma puuvillata. Mul hetkel nöörid sees ja meeldib rohkem kui puuvillaga Samas, eks muutuvad tujud ja eelistused. Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Märts 13, 2014 Kas sealt saab originaale või kloone? esmoke.fi müüb originaal Svoemesto Kayfuni Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 13, 2014 Kas sealt saab originaale või kloone? esmoke.fi müüb originaal Svoemesto Kayfuni +1 Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Märts 13, 2014 http://www.esmoke.fi/product/554/kayfun-lite-plus hind krõbe aga noh jah minu arvamus Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 13, 2014 http://www.esmoke.fi/product/554/kayfun-lite-plus hind krõbe aga noh jah minu arvamus Saksast oleks 13€ kallim tulnud (postikulu) Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 14, 2014 DH gates kah nüüd kayfunid müügil. Kinnitud alus on nurga all sellel. http://www.dhgate.com/product/the-most-popular-rebuildable-svoemesto-kayfun/180374925.html?f=nonvip|all|lp185newecigarette20140314|edm|lp|20140314|180374925|3|img Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Märts 14, 2014 DH gates kah nüüd kayfunid müügil. Kinnitud alus on nurga all sellel. http://www.dhgate.com/product/the-most-popular-rebuildable-svoemesto-kayfun/180374925.html?f=nonvip|all|lp185newecigarette20140314|edm|lp|20140314|180374925|3|img Shippingu hinda nägid? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 14, 2014 Päris hea hinnaga transa Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 14, 2014 Mis see siis ära ei ole. Kehvikud olete või? Saab viltuse coili kinnitusplaadiga isendi! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2014 teeme yhistellimuse? saab transa odavamaks Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Märts 14, 2014 Peaks DHL-ga võtma, saab kiiremini veidi Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 15, 2014 Jahm kayfar on käes ja Kvaliteet on ikka super. Esimene coil ka keeratud ja noh 1.8 ohmi tuli kuigi oleks tahtnud 1.4-1.6 Ega suurt nendest keerdudest ja läbimõõtudest jne jne ei tea midagi aga eks see tuleb ajapikku Igaljuhul väga super Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Märts 15, 2014 Jahm kayfar on käes ja Kvaliteet on ikka super. Esimene coil ka keeratud ja noh 1.8 ohmi tuli kuigi oleks tahtnud 1.4-1.6 Ega suurt nendest keerdudest ja läbimõõtudest jne jne ei tea midagi aga eks see tuleb ajapikku Igaljuhul väga super Kui sul ohmumeeter või evic, siis pole ju probleemi. keerad ja vaatad ja vajadusel keerad juurde või maha. eks kogemus ka abiks ofc:) Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 19, 2014 Originaal coili kruvid on ikka FT omadest peajagu üle ja hull mahlaröövel ( Iclear 30 selle kõrval poisike ) Igal juhul FT korpuse ja originaali kruvide ning center piniga sai väga korraliku asja - maitsed ja aurud seni kasutatutest kõvasti üle. Hetkel siis 1,5 ohmi silica ja 0,2mm kanthaliga - eks tuleb proovida ka muid. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Märts 19, 2014 Originaal coili kruvid on ikka FT omadest peajagu üle ja hull mahlaröövel ( Iclear 30 selle kõrval poisike ) Igal juhul FT korpuse ja originaali kruvide ning center piniga sai väga korraliku asja - maitsed ja aurud seni kasutatutest kõvasti üle. Hetkel siis 1,5 ohmi silica ja 0,2mm kanthaliga - eks tuleb proovida ka muid. Teretulemast inimeste sekka! Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 23, 2014 Auru kogus on tegelikult ikka päris karm - kodus ma seda tõmmata ei saa ( naine tõstaks ukse taha ) ja kontoris peab aken lahti olema Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 24, 2014 MÕned tunnid sai harjutatud coilide tegemist, ei õnnestunud eriti. Vb asi selles rohkem, et PG vedelik, a kurgu tõmbas ära küll, paistab, et ei saa ikka PG'd joogi sees olla. Tankki ei täitnud ka üldse, pole hetkel sellist vedelikku, mida tahaks sellega aurutada. Videotest tundus see meisterdamine kuidagi liiga lihtne, aga kui asi käes oli, whaaaaaat, kuidagi nii pisike tundub see kfun. Või vamo otsas ongi see suht mõttetu ? Auru kogus on tegelikult ikka päris karm - kodus ma seda tõmmata ei saa ( naine tõstaks ukse taha ) ja kontoris peab aken lahti olemaMis mod ? Share this post Link to post Share on other sites