nelc 0 Postitatud November 25, 2016 Küsimus TPA strawberry ripe kohta ? Tegin selle retsepti http://e-liquid-recipes.com/recipe/226322/strawberry%20fog Muidu on väga hea, aga pikema steepimise järel kaob maasika maitse ära ja bavarian cream/cheesecake maitse on liialt üle. Kas maasika puhul ongi tegemist maitsega, kus pikema perioodi puhul, tuhmub teiste maitseta alla või peaks vastavalt enda eelistusele, lihtsalt maasikat rohkem panema ja bavarian cream/cheesecake vähemaks võtma ? Jah, kahjuks nii on selle maasikaga. Tavaliselt soovitatakse see kasutada koos miski muuga, näiteks CAPi või INW maasikaga just sellel põhjusel. Kreemide protsendid on head aga võid ju proovida ja kruttida. Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud November 26, 2016 Küsimus TPA strawberry ripe kohta ? Tegin selle retsepti http://e-liquid-recipes.com/recipe/226322/strawberry%20fog Muidu on väga hea, aga pikema steepimise järel kaob maasika maitse ära ja bavarian cream/cheesecake maitse on liialt üle. Kas maasika puhul ongi tegemist maitsega, kus pikema perioodi puhul, tuhmub teiste maitseta alla või peaks vastavalt enda eelistusele, lihtsalt maasikat rohkem panema ja bavarian cream/cheesecake vähemaks võtma ? Vedelikku nuusutades on tunda maasikat aga kui tõmban, siis tundub, et jääb ikka varju teistele. Ma ütleks, et asi ei ole maasika tuhmumises vaid selles, et kreemid hakkavad steepimisega domineerima. Ehk jah maasika maitse ei kao vaid kreemid muutuvad tugevamaks. Pane tunde järgi mõned tilgad maasikat juurde lihtsalt ja jälle hea. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 26, 2016 isegi 3% cheesecake tapab varem või hiljem 10% maasikat. Been there, done that Soovituslik cheesecake osakaal võiks jääda alla 2%. Isegi siis ta domineerib päris tugevalt!!!! 5% on mõistlik aianult siis, kui teed 10ml ja selle samal päeval ka ära tõmbad. Suuremas koguses overkill. Edu katsetamises. Maasikas ise hea ja kindlasti "ei kao ajas ära" Share this post Link to post Share on other sites
armido15 4 Postitatud November 26, 2016 isegi 3% cheesecake tapab varem või hiljem 10% maasikat. Been there, done that Soovituslik cheesecake osakaal võiks jääda alla 2%. Isegi siis ta domineerib päris tugevalt!!!! 5% on mõistlik aianult siis, kui teed 10ml ja selle samal päeval ka ära tõmbad. Suuremas koguses overkill. Edu katsetamises. Maasikas ise hea ja kindlasti "ei kao ajas ära" Kas cheesecake arvelt oleks, siis normaalne maasikat juurde panna ? Või võtan lihtsalt cheesecake maitset vähemaks ja kontsentraadi muudan näiteks 20% maitse pealt 17% peale, ehk cheesecake jääb 2%. Muidu see variant on ka, et panen kreemid varem steepima ja siis ütleme, et näiteks nädal enne kasutamist panen maasika steepima ja siis segan kokku, kui tarbima hakkan. Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud November 26, 2016 ... Muidu see variant on ka, et panen kreemid varem steepima ja siis ütleme, et näiteks nädal enne kasutamist panen maasika steepima ja siis segan kokku, kui tarbima hakkan. Mina olen alati kõigile eraldi laagerdamist soovitanud Tarbima hakkamisel segad silma järgi koostisosad retsepti vahekorda kokku ja kui miskit on vähe või palju, siis korrigeerid kasvõi mõne tilga valmis laagerdunud maitsega lisamisega otse aurutis. Eraldi laagerdamise eeliseks ka see, et ei ole seotud mingi konktreetse retseptiga ja kui isu, siis segad maasikat mingi koogiga, järgmisel korral segad juba banaani või mustsõstraga ja "ümardad" mingi koogi või kreemiga, lisades täienduseks vaniljet või kookost või minti. Vahest, naudid puhast maasikat. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 27, 2016 Mina paneks lihtsalt vähem maitset. Enamus neti retseptidest on tehtud 1-2. aastat tagasi, kui keskmisel mehel oli ego-pulk veel näpus ehk maitseid pidigi rohkem panema. Täna aga wattide suurenemisega maitsete osakaal väheneb. Aga eraldi steepimine päris hea mõte. Share this post Link to post Share on other sites