KP 1 Postitatud November 24, 2013 Tere foorumirahvas, palun soovitage omast kogemusest enim tavasigaretti meenutavat maitset, st ära on tüüdanud kõiksugu karamelli, vanilje, mentooli jms nüansid - tahan tavalist, lihtsat lisadeta suitsumaitset (ei pea "Ekstra"-t või "Kazbek"-ki silmas ). Tootjad järjestaksin ise nii: Liqua, Hangsen, Dekang (aga võib ka muu, aga siiski tuntud tegija olla). Suuresti ette tänades Kaspar. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 24, 2013 Lähim, mille ise leidnud olen, on Liqua Turkish Tobacco. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 24, 2013 mingisugune piibu tubaka maitseline oli ka, meenutas 'paramounti' mulle... mitte et ta halb oleks olnud, aga teised ütlesid, et kaltsu kärsakas on üleval... Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud November 24, 2013 Liqua omadest pakuks Traditional Tobacco't - selline ilma üllatusteta pretensioonitu valik. Nagu õlut ostes Saku Originaal või A'le Coq'i Premium. Turkish Tobacco ja French Pipe on rohkem sellest kategooriast, mis kas meeldivad väga või ei meeldi üldse. Mulle meeldivad. Ja Prantsuse piip omab tõepoolest väga intensiivset lõhna - ainuke vedelik, mille kasutamine kodus naise protesti esile kutsub 1 Renee reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 25, 2013 Prantsue piipu kiidaks ise ka. Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud November 25, 2013 Mul kodus arvatakse, et Turkish haiseb kuse järgi. Aga mulle meeldib. Share this post Link to post Share on other sites
Arthem 9 Postitatud November 25, 2013 Liqua Turkish tobaccol on jah mingi imelik kõrvalmekk ja kõrvalmaitse, mis mind tugevalt häirib. Kunagi ammu, kui minu vavavanaema oma rohtusid sööma ja jooma hakkas, siis oli toas alati samasugune lõhn... Mina igatahes olen loobunud "õige pläruga" sarnaneva vedeliku otsimisest, mida edasi, seda hullemaks on läinud. Tõmban parem Liqua mustikat, see on tõesti hea minu jaoks. Kui mõistust peas poleks, ostaks seda kolme liitrise purgitäie... Share this post Link to post Share on other sites
KP 1 Postitatud November 26, 2013 Tänud vastajatele, eks nüüd läheb suuremaks katsetamiseks:-) Soovitused omast kogemusest on ka edaspidi teretulnud! Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud November 26, 2013 Tõmban ainult tubakamaitselisi ja siiani on jäänud minu jaoks parimaks Inawera DNB baas ja Sunset Virginia segu. Viimast tuleb Poolast tellida, kuna olen siinsed poed tühjaks teinud. Hetkel ainuke segu, mis pole lääge ja magus, pigem kuiv. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud November 26, 2013 Seltsimehed, kiidate French Pipe aroomi, aga mis tootjalt? Ma segasin valmis endale 10ml Inawera Tino d'Milanolt, aga resultaat ei olnud kiita... Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 26, 2013 Ilmselt käib jutt Liqua valmisvedelikust. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 26, 2013 liqua valmis vedelik jah Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Detsember 27, 2013 Liqua Turkish 1.2 oomise coiliga 14w peal on tõsine rõvedus. Just sellisena ma analoogi mäletan. Siin teemas soovitan! Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Detsember 27, 2013 Prantsuse Piip ei tohi ka mina seda tõmmata Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Detsember 27, 2013 liqua turkish tobacco + protank 2, kohe üldse ei meenuta Minule vähemalt Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Detsember 27, 2013 liqua turkish tobacco + protank 2, kohe üldse ei meenuta Minule vähemalt Mul protank 1 microcoiliga. Aga viimati maitsesin analoogi juulis ja maitse unustatud. Tundub vähemalt sama rõve. Share this post Link to post Share on other sites
dingo41 2 Postitatud Detsember 27, 2013 Julgeks pakkuda mõned Inawera tubakamaitsed: Tobacco"C" - tubakas, kerge vihje pähklile Parlament - tubakas, pähkline järelmaitse (pehmem ja veidi magusam kui eelmine) Nutty Princess - pähkel, tubaka järelmaitsega ...ja veel üks põnev maitse Inaweralt: Tahiti Vanilla - ei meenuta klassikalist vaniljet, palju teravam, meenutab Al Capone vanilje sigarillosid. Tehtud DIY, maitset baasile lisatud 10-12%, lasta laagerdada vähemalt nädalakese, parem kaks. Minu jaoks esimesed kolm sobivad väga hästi all day veipimiseks. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Detsember 27, 2013 raske juba hinnata mis see täpselt sama oli aga tottaly wicked american red tobacco on küll ebameeldiv -(minuarust) kui tallinlane siis võin tilgutada sulle natuke konsentraati pudelisse Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Detsember 28, 2013 minu lemmikuteks on IW s'camel - türgi tubaka moodi, magus ja tõmmu IW maxx blend - suht käre ja tuhane, imiteerib tavasigaretti päris hästi aga maitsepilt on kirevam Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud Detsember 28, 2013 Endal sai samuti siiber nendest kommimaitsetest. Peale selle kippusid need magusad ja värvilised pidevalt coili ummistama. Kuna ise rohkem Liqua pooldaja, siis nendest jäänud 2 maitset. Bright Tobacco - selline neutraalne ja kergema maitsega. American Blend - see tugevama maitsega ja minu lemmik. Kumbki ei jäta suhu või õhku midagi ebameeldivat ja keedupulgale hulga tervislikum. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 28, 2013 Endal sai samuti siiber nendest kommimaitsetest. Peale selle kippusid need magusad ja värvilised pidevalt coili ummistama. kuidas see käib, õhk ei tule läbi kiire guugel ytles, et liqua ei tee kommi maitselisi, vanasti nimetati neid puuviljadeks jne Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud Detsember 28, 2013 Pidasin silmas "kommimaitselisi". Kirsi, energy, jne. Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Jaanuar 26, 2014 Ma võtsin prooviks liqua traditional tobacco ja bright tobacco. Selline njeeh tunne ja maitse. Enam pole väga tubaka fänn vist. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Jaanuar 26, 2014 ma pole ka rahul nende liqua tobidega. tellisin endale atmose caramel, vanilla, cream ja cinammon cookie maitsed. tilgutan juurde ja jagan siis muljeid. tahaks midagi ry4 sarnast kokku saada. Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud Veebruar 14, 2014 Olen nüüd umbes aasta aurutanud. Algul ostsin teadmatusest Ni... ja Sk... vedelikke, siis hakkasin ise segama. Naljakas on see, et kõige autentsema suitsutunde annab puhas baasvedelik, BTU, DNB (Inavera). Kõik segatud/lisatud maitsed tunduvad imalad. See ka lisaks, et järjest vähem aurutan. 100€ eest saan aastavaru baase. Analoogide peale kulus see 1,5 kuuga. Share this post Link to post Share on other sites