Spezz 467 Postitatud Detsember 2, 2013 Ühe võtsin aga sellele juba soovija olemas Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Detsember 2, 2013 Kui härra spezz kauba kätte saab ja lubab, siis tahaks seda vunki korra omal nahal katsetada. Võtaks kaifari kaasa ja testiks!!! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 2, 2013 Ei näe probleemi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Oeh, see saaga ei saagi vist läbi. Tellitud oli 2 tk. ja 18650 versioonid. Pakis siis avanes selline pilt: https://www.dropbox.com/s/vryxe0eiaszmi ... .45.36.jpg Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 17, 2013 Mu kahjurõõm on piiritu Tegelt ma ei saa aru, kuidas nii kallis riist...ja siis saadetakse ka vale. Pole tegu mingi ali kaubaga ju Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Detsember 17, 2013 Oeh, see saaga ei saagi vist läbi. Tellitud oli 2 tk. ja 18650 versioonid. Pakis siis avanes selline pilt: https://www.dropbox.com/s/vryxe0eiaszmi ... .45.36.jpg Mis nad ise arvavad asjast? On neil võimalik seda ümber vahetada? Sellise akumõõduga pole eriti midagi teha ju Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Detsember 17, 2013 Oeh, see saaga ei saagi vist läbi. Tellitud oli 2 tk. ja 18650 versioonid. Pakis siis avanes selline pilt: https://www.dropbox.com/s/vryxe0eiaszmi ... .45.36.jpg Mis nad ise arvavad asjast? On neil võimalik seda ümber vahetada? Sellise akumõõduga pole eriti midagi teha ju Mismõttes sellise akumõõduga midagi teha pole? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Detsember 17, 2013 Selles mõttes, endise eVicu kasutajana on Spezzil kogutud kindlasti palju 18650 ja/või 18350 akusid. Nüüd tuleks hakata uusi akusid soetama. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Mnjah, ainult 18650 akud paraku on. Eks näis, mis nad välja pakuvad lahenduseks. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 17, 2013 Mnjah, ainult 18650 akud paraku on. Eks näis, mis nad välja pakuvad lahenduseks.oma rahadega võtavad tagasi ja saadavad uued. ega need krd 10€ aparaadid pole Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Detsember 17, 2013 Nende pood kukkus koomasse, nii et nad müüsid ennast L-suurusega lõhki... https://www.facebook.com/pages/Mark-Bug ... 1337136054 Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Aga mulle saadetud mailis oli kirjas: We just wanted to apologize for the inconvenience and let you know that you are indeed among the lucky customers whose orders were processed without any issues. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Detsember 17, 2013 Aga mulle saadetud mailis oli kirjas: We just wanted to apologize for the inconvenience and let you know that you are indeed among the lucky customers whose orders were processed without any issues. No järelikult see ei ole nende arvates mingi probleem, et sa valed asjad said . Ole rahul, sest osad maksid, aga ei saanud midagi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Alati saab teha tööreisi rumeeniasse ja ühtlasi selle käigus neile külla minna ning selgitustööd teha teemal "gorjatshie Estonskie parni" Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Detsember 17, 2013 Olen selle teise WAE omanik, kuna ma jäin jabura olukorra tõttu tellimisega hiljaks ja hea Spezz tellis kaks tükki oli ta nõus selle teise WAE mulle müüma. Igatahes seade on väga hea kvaliteediga ja ikka väga väike. Provari mini on selle kõrval nagu hiiglane, kuigi kasutab 18350 akusid võrreldes WAE 18490 akudega. Kuna tegu on mu esimese DNA20 seadmega siis ma veel kõiki funktsioone ei oska kasutada aga häirib natukene ekraani tuhmumise kiirus, mis on 4 minutit. Üleüldiselt võrreldes DNA20t ja provarit, tundub, et DNA20 on parem, kuna näitab ekraanil korraga vatte, volte ja ohmi. Samuti suudab see seade minna kuni 20 vatini välja... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 18, 2013 Mnjah, pakuvad tagasisaatmist/refundi, sest pikemaid torusid pole -- 18 Dets 2013 11:53 -- Et siis - kui keegi on huvitatud siis 250€ hinnaga saab kätte selle. Kui huvilisi pole siis saadan tagasi talle(või panen kuhugi oksjonile). Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Detsember 18, 2013 Mnjah, pakuvad tagasisaatmist/refundi, sest pikemaid torusid pole -- 18 Dets 2013 11:53 -- Et siis - kui keegi on huvitatud siis 250€ hinnaga saab kätte selle. Kui huvilisi pole siis saadan tagasi talle(või panen kuhugi oksjonile). On veel alles? Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Detsember 18, 2013 Kui Spezz on nõus enda oma müüma siis see inimene, kes selle ära ostab ei pea kahetsema! Ma enda oma ainult silitan ja vahin, ikka väga ilus asi on Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 18, 2013 Oeh, täiesti kahevahel olen ja panen praegu müügisoovi hoiule. Kui otsustan müüa siis teen müügiteema -- 18 Dets 2013 21:07 -- Tundub, et see mõtlemine tasus ära. Teevad ikkagi uued akukestad ja saadavad järele Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Detsember 18, 2013 Off-Topic : eks nad küsisid peleonist järele, et kui kõva klient sa oled ja siit ka kiire otsus...sellist klienti ei taha keegi kaotada ju Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 18, 2013 Off-Topic : eks nad küsisid peleonist järele, et kui kõva klient sa oled ja siit ka kiire otsus...sellist klienti ei taha keegi kaotada ju Lol, riight Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 26, 2013 Niih, nüüd siis vatt ka poest ära toodud ja taskulambipoest akud soetatud( http://www.taskulambid.eu/aw18490imr.html ). Täiesti uskumatult hea vidin on. Coil hetkel veel 1,9-oomine aga 14w peal on tossu megakoguses ja maitse kayfuniga super Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Detsember 26, 2013 Niih, nüüd siis vatt ka poest ära toodud ja taskulambipoest akud soetatud( http://www.taskulambid.eu/aw18490imr.html ). Täiesti uskumatult hea vidin on. Coil hetkel veel 1,9-oomine aga 14w peal on tossu megakoguses ja maitse kayfuniga super PILTE või põle old Share this post Link to post Share on other sites