jeesus188 438 Postitatud November 29, 2013 https://www.elion.ee/infoportaal/uudised# Seoses klientidele teenuste kasutamiseks paremate võimaluste loomisega muutuvad alates 1. jaanuarist 2014 internetikiirused erakliendi eKodu nendel internetiteenustel, mida Elion pakub fiiberoptilisel (valguskaabli) võrgul. Tõstame üleslaadimiskiiruse allalaadimiskiirusega samale tasemele: Internetiühendus kiirusega kuni 50/10 Mbit/s muutub kiiruseks kuni 50/50 Mbit/s; Internetiühendus kiirusega kuni 100/20 Mbit/s muutub kiiruseks kuni 100/100 Mbit/s. Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud November 29, 2013 https://www.elion.ee/infoportaal/uudised# ..aga mida siis kuni 5 Mbit/s inimesed tundma peavad Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 29, 2013 https://www.elion.ee/infoportaal/uudised# ..aga mida siis kuni 5 Mbit/s inimesed tundma peavad vinguviiulisse minema Noh, mul maal 2 Mbit/sek, nii et rõõmusta Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud November 29, 2013 https://www.elion.ee/infoportaal/uudised# ..aga mida siis kuni 5 Mbit/s inimesed tundma peavad vinguviiulisse minema Noh, mul maal 2 Mbit/sek, nii et rõõmusta .....päev paranes kohe....... Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud November 29, 2013 Halleluuja! Elagu elion, oi krt, mul endal ju 6/1... Aga õhtu teeb rõõmsaks rummikoks ja jõulupreemia...mis sest, et ka sealt maksud maha! Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud November 30, 2013 krdi elion on igasse majja minu maja ümber fiiberoptika pannud ja siia ei raatsi ühte cat5 kaablit vedada 10m Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud November 30, 2013 Sai omale Logitech Force Feedback GT rool muretsetud. Uuena poes mingi 150-160€, soome Tori.fi-st sain 50 euriga ja komplekt nagu uus, ainult kast puudus Tuleb tunnistada, et ikka kohe teine tera rallimängudel. Positiivne viis kuidas siin merel külmi talve õhtupoolikuid mööda saata. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 30, 2013 krdi elion on igasse majja minu maja ümber fiiberoptika pannud ja siia ei raatsi ühte cat5 kaablit vedada 10mtee avaldus ja vii ise, kui jutt on tõesti 10-st meetrist Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud November 30, 2013 laupäevaõhtu , saun ja 6ne pakk sassi teeb ikka tuju päris heaks . Share this post Link to post Share on other sites
villu 0 Postitatud November 30, 2013 Tulin puhkuseks saaremaale, poolteist tundi kodus lebosklemist ning juba aetakse baari. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 30, 2013 syya, juua, sauna, juua, syya, sauna.......varem koju kui tahtsin, juua, syya, juua, seepi .... mulle meeldib, et homme vaba päev Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 10, 2013 Töölt koju jõudes avastasin, et olin kõik oma torud tööle jätnud , nagu sõltlasele kohane hakkasin siis kodus kohe närviliselt alternatiivi otsima ja leidsingi sahtlist http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... -cigarette selle ning täis paagiga t3 clearo Nüüd olen küll ketis arvuti küljes kuid . Vahel kulub ikka marjaks ära sahtlisse seisma jäänud kraam Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 16, 2013 IC30 taas töökorras, tänu Jeesusele. Saab jälle rahus 7,5w aurata Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Detsember 16, 2013 Täna, esmakordselt tabas kuller, et peaks koputama! Imekombel sain paki kätte esimesel väljastamiskatsel oma kodus ja ei pidanudki kuhugi ronima! boonusena sai irvitada naabri koera üle, kes muidu igati rahulik ja sõbralik loom aga kuller suutis ta ikka närvi ajada. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 17, 2013 õhtul tuleb viimane 12 tundi vastu pidada ja siis järgmine tööpäev alles 07.01. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 17, 2013 termomeeter näitas õues +7 -- 17 Dets 2013 07:42 -- õhtul tuleb viimane 12 tundi vastu pidada ja siis järgmine tööpäev alles 07.01. Vara rõõmustad- palju pühasid=vähe tööpäevi=väiksem sissetulek Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 17, 2013 Kuldsed sõnad militarist. Endalgi oli nats moss moss, kui vaid 1 riiklikpüha pakuti. Sa,as saab perega seeaasta olla. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 17, 2013 Ma olen 23 vastu 24-ja tööl, öösel vist tiksub päris korralik summa arvele(öised tunnid+ riigipüha). Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Detsember 17, 2013 wat, te ei saa pühade eest pappi võI? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 17, 2013 Ikka saavad riigiorjad pappi.Paljudki võimalusel soovivad siis tööd teha Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 21, 2013 eile õhtul kurtsin, et kõrvaklapid läksid pekki, nii muuseas mainisin x teemas, et kasutaja xiios võiks AT-st klapid osta ja mulle need tuua. 14.50 oli ta kohal, klapid kilekotis tegi järgmised 6 päeva kohe rõõmsamaks, tänud talle Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 21, 2013 E-suitsetajad tunduvad jah ühtehoidev rahvas olevat. Kui ikka saab teisele teene teha siis seda ka tehakse Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 21, 2013 E-suitsetajad tunduvad jah ühtehoidev rahvas olevat. Kui ikka saab teisele teene teha siis seda ka tehakse +7 Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Detsember 21, 2013 sõbra sünnal käidud ,terves kehas terve viin ja elu on ilus!jummala hea,et lund ei ole ,ei pea rookima. Share this post Link to post Share on other sites