xiios 96 Postitatud Veebruar 14, 2014 - sõber lubas mind keevitama õpetada (eile ostsin maski ja kindad)Proovi sellest hoiduda: http://en.wikipedia.org/wiki/PhotokeratitisMina oma esimese korraga hankisin selle seisundi -- polnud eriti lahe kogemus Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Veebruar 14, 2014 Mina oma esimese korraga hankisin selle seisundi -- polnud eriti lahe kogemus Olen seda kogenud. Rohkem ei taha. Ostsin korraliku isetumeneva keevitusmaski. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Veebruar 22, 2014 Kinkisin õele mai kuus e sigareti ja nüüd jättis maha, ja enne pani ta ka suitsi nagu parafoss Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 22, 2014 saada ta nyyd siia Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Veebruar 22, 2014 A vaata, kui palju on e suitsust kasu ta ütles, et tavasuitsu ta poleks eluski maha suutnud jätta Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Veebruar 23, 2014 Rõõm tõdeda, et ma pole vahepeal kultuursemaks saanud, sest "Sill Udus" polnud ikka mingit pointi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 23, 2014 kas eilne õhtu läks pikaks?vabandust, aga ma ei saanud pihta pointile Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 23, 2014 Mkm, hommikul läks vara uni ära Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 24, 2014 kui juba heale eesti musale läks hommik, siis minu käimatõmbaja: Share this post Link to post Share on other sites
agris_a 1 Postitatud Veebruar 26, 2014 Tulumaks tuli ära Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ja saigi aasta täis tossamist. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 26, 2014 Homme saan kaifari Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 26, 2014 Homme saan kaifari Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Palju õnne! Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Veebruar 26, 2014 Ja saigi aasta täis tossamist.Palju õnne! Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 27, 2014 leidsin 2 STV coili autost istme alt -- 27 Veebr 2014 10:56 -- ja peaaegu tonn säästetud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 27, 2014 leidsin 2 STV coili autost istme alt -- 27 Veebr 2014 10:56 -- ja peaaegu tonn säästetud Kust sa neid coile nii kallilt ostad? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 27, 2014 tegelikult korrektselt oleks nii, et peaaegu tonn ei ole suitsu peale kulutanud.. mingine 200 vb olen e-suitsu peale kulutanud Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 27, 2014 Sain kayfuni clooni kätte ja...... Hangseni Mocha vedelikule tekkis isegi mingi maitse....ulme Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Veebruar 27, 2014 millise klooni tellisid Scuall. ja mis modi otsas? Ise kaalun ka juba pikemat aega et peaks tellima mingi klooni aga ei ole suutnud otsustada Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 27, 2014 http://www.vaporbreak.com/en/home/297-r ... izer-.html Herr Masmre müüs oma üleliigse klooni mulle. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 27, 2014 Heh jah, juhtus nii, et ostsin kaks ühesugust klooni erinevatest kohtadest. Mina jälle rõõmustan oma esimese positiivse üle Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Veebruar 27, 2014 Kas see kloon ei vihise/vilise tõmmates? Mul on russiani fasttechi kloon ja see raibe viliseb tasakesi. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 27, 2014 Kas see kloon ei vihise/vilise tõmmates? Mul on russiani fasttechi kloon ja see raibe viliseb tasakesi.Õhukruvi regullides saab sest vilinast peaaegu lahti, mind igatahes ei häiri see enam. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 27, 2014 Ega mind kah ei häiri. Parem see kui kopsuvilin Heh jah, juhtus nii, et ostsin kaks ühesugust klooni erinevatest kohtadest. Mina jälle rõõmustan oma esimese positiivse üle Masmre. siin ei saa küll iga tehingu kohta tagasisidet jätta, kuid ehk pikendad ka minu e-peenist Share this post Link to post Share on other sites