tripp 140 Postitatud Veebruar 27, 2014 millise klooni tellisid Scuall. ja mis modi otsas? Ise kaalun ka juba pikemat aega et peaks tellima mingi klooni aga ei ole suutnud otsustada Fasttechist tellides siis see: https://www.fasttech.com/products/1612101 Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 27, 2014 millise klooni tellisid Scuall. ja mis modi otsas? Ise kaalun ka juba pikemat aega et peaks tellima mingi klooni aga ei ole suutnud otsustada Fasttechist tellides siis see: https://www.fasttech.com/products/1612101 millise klooni tellisid Scuall. ja mis modi otsas? Ise kaalun ka juba pikemat aega et peaks tellima mingi klooni aga ei ole suutnud otsustada Fasttechist tellides siis see: https://www.fasttech.com/products/1612101 https://www.fasttech.com/products/1411/10006473/1552300 sellel on varu kama ka natuke kaasas. Koostöökvaliteedi kohta ei saa ka kurta... viliseb natuke aga mind see ei häiri. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Veebruar 27, 2014 Opaa, tänud! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 27, 2014 Minu viidatul on sama varukama kaasas Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 27, 2014 Minu viidatul on sama varukama kaasasKindel? Varu tihendid ja kruvid? Seal foorumis oli ka kirjas, et see ongi vahe. Küsimus kas need muidugi 5USD väärt on . Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 27, 2014 Minu viidatul on sama varukama kaasasKindel? Varu tihendid ja kruvid? Seal foorumis oli ka kirjas, et see ongi vahe. Küsimus kas need muidugi 5USD väärt on . Kindel. Paar päeva tagasi jõudis kohale ja sama komplekt varuosi oli kaasas. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 4, 2014 Nägin esimest korda, kui keegi ütleb, et plaastrid ja näts on parem Share this post Link to post Share on other sites
Diezo 4 Postitatud Märts 4, 2014 Lõpuks sain korraliku traati oma KFL/Russian 91% klooni jaoks. 1,4 ohmi, 9w eVicu otsas juba teeb tuju heaks. Sinna sisse veel RY4 ning kogu kupatuse kõrvale üks korralik kohv ning vaba päev. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 6, 2014 olen 17 ja palun ära bänni mu kasutajat ära. Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Märts 6, 2014 olen 17 ja palun ära bänni mu kasutajat ära. hehe hea kui päeva röömsaks teeb... Täna aga nii hea ilm, et võtan naise ja koera kaasa, sõidan jõeäärde luurele, et kas on lootust varsti särge tõmbama hakata Püügiluba juba tehtud, õlled ostetud, nüüd võiks särg jõkke jõuda Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 9, 2014 Kas 0.2ohm ja 100W on piisav... Gi2? DNA30'ga võib nüüd lutsu visata? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 11, 2014 Huh... Rock tegi liiga põneva mängu . Võit on hea aga ei pea vana inimese närvidega nii mängima. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Märts 11, 2014 Minu jaoks on positiivne, et ka müüjad julgevad sõna võtta ja mitte ainult müügifoorumis elada. Veel parem kui nad aruteludest õppivad ja tänu sellele eesti turgu paremaks muudavad. Maitsev Aur Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 11, 2014 Minu jaoks on positiivne, et ka müüjad julgevad sõna võtta ja mitte ainult müügifoorumis elada. Veel parem kui nad aruteludest õppivad ja tänu sellele eesti turgu paremaks muudavad. Maitsev Aur Huh Spezzi ei kiidagi?? Ta ka müüb ja võtab sõna? : ... aga loomulikult on see ainult positiivne Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 11, 2014 Täname, Keeru Pulk. No hetkel laksiti muidugi hästi. Aga jah, roppustega asju ei viitsi ajada. Sädemete ja muu lennuka haisva kraami vahelt ei pruugi mõte kohale jõuda. Kasutaja old aga suutis küll kenasti seletada. Point on selge ja toote- ja hinnaarendust saab pidevalt tehtud. Nagu öeldud, jõudumööda. Me pole suurfirma ja püüame kõigest väest Kõike hääd! Share this post Link to post Share on other sites
agris_a 1 Postitatud Märts 12, 2014 Old tegi vv/vw ja akkude teema palju selgemakd Sent from my Xperia U using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 12, 2014 Suur tänu kiitmast. Minul väga hea meel, et kellegil infost kasu on... ehk siis vaev pole tühja läinud Kuna kõike seda ka suu sõnaliselt nii korduvalt räägitud tekib mõte, et peaks mingi blogi moodi lehe üles panema kuhu VAPIMIse oluline teoreetiline info kokku koguda. Pean aint ise veenduma, et viitsin seda teha ja mitte 1x vaid regulaarselt. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 12, 2014 peaks mingi blogi moodi lehe üles panema kuhu VAPIMIse oluline teoreetiline info kokku koguda. Milleks foorum siis on Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 12, 2014 peaks mingi blogi moodi lehe üles panema kuhu VAPIMIse oluline teoreetiline info kokku koguda. Milleks foorum siis on Foorum on väga, väga, väga hea .. suhtlus palju arvamusi infi jne. Blogi on midagi muud... ühe inimese vaade asjadele. Ühe teema põhjalik lahkamine (analüüsimine) ilma lisa mürata... lihtsam/staatilisem ülesehitus jne.. Lisaks seal saaks öelda asju mida siin pole ilus öelda või mis tekitavad foorumi haldajale probleeme.Blogiga (info lehega) aint see asi, et palju tööd vähe villa (heal juhul mõni tootja saadab seadme testimiseks). 3-5 artikli pärast pole ka mõtet blogi teha (hetkel nii palju vast suudaks kokku kirjutada). Kogu info on tegelikult siin foorumis ja eng lehtedel olemas aga nendest pole väga lihtne uuel kasutajal endale vajalikku infi välja filtreerida. Kuna mulle see asi midagi ei maksa ... siis mingi hetk kui töö jalaga selga ei tao ja ikka isu kirjutada siis kaalun seda. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 12, 2014 Kui hästi läheb saan homme uue Ratta Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 12, 2014 [attachment=0]extasy.jpg[/attachment]Miski sellise ratta? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 12, 2014 http://www.specialized.com/ee/en/bikes/ ... /carvecomp Sellise Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 13, 2014 Kui hästi läheb saan homme uue Ratta Wow, kohe suure tähega, algul mõtlesin, et saad poliitiku kaissu võtta Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 13, 2014 Leidsin enda jaoks vist uue äri. Facebookis müüakse finesti grupis skysmoke 20ml vedelikke 5x20ml "pakis" 75€ (nikotiini sisaldusega) Share this post Link to post Share on other sites