kivi3 225 Postitatud Märts 13, 2014 Leidsin enda jaoks vist uue äri. Facebookis müüakse finesti grupis skysmoke 20ml vedelikke 5x20ml "pakis" 75€ (nikotiini sisaldusega)10 ml 7.50 -ga, sellel on kindlasti meeletu minek Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 13, 2014 liitusin ka tolle grupiga.. kerge turg seal, 12liitrit stolychnajat 150€ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 13, 2014 Off-Topic : millest jutt? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 13, 2014 https://www.facebook.com/pages/FinEst-E ... 2344356441 Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 13, 2014 liitusin ka tolle grupiga.. kerge turg seal, 12liitrit stolychnajat 150€ Müüakse seal Karula lihatooteid. Võin kihla vedada et enamus ei tea kus see Karula asub ilma et googeldama ei peaks Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Märts 14, 2014 kui Karula täpseid koordinaate ei tea pole ju hullu aga suitsuliha-ja vorstitooteid võiks Eestlane ju ikka teada. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 14, 2014 Ma ei tea mis firma buss seal kükita grilli juures seisab koguaeg, aga sealt tasub küüslaugurulli osta, megahea lihtsalt. Ma Paide-Tallinn otsa sõidan, siis alati võtan sealt miski 2kg sinki 10 latti vorsti ja kilo seda rulli. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 14, 2014 4ular sa vist pankasid ei usalda, et tollane määr sulli taskus või ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2014 Ma kasutan ka sula Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Märts 14, 2014 Ma ka üldiselt kasutan sula, raha on ilusti silmaall, saab paremini kulutustel silma peal hoida. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 14, 2014 Ma ei kasuta üldse sularaha väga väga harv juhus kui ma sula välja võtan ja see on ka põhimõtteliselt selleks, et parkimisraha tuhatoosi koguda. Hinnad on seal bussis suhteliselt okeid, vorsti latid olid 3-5€ latt, singi kilo oli oli 7-14€, rull oli 7€ kg. Igast muud manti ka seal, igaljuhul soovitan peatuda kes mööda sõidab. Juudi kombel üritasin kohe kaubelda ka kuna alati ostan suure koguse, aga ei õnnestu PS! Seal kaardimakse võimalus olemas Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 14, 2014 OT härrased (ulme, et mina sellele tähelepanu viitan Aga teemasse. Selle kuu lõpp peaks vahva tulema. Päris korralik kopikas pilusilmade taskusse aetud. Edit: Üks tinydeali pakk jõudis kohale. Makstud 02.02.2014. Postitatud 24.02.2014 Täna kätte saadud. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 14, 2014 Ei saa öelda, et ot Ma jagan oma rõõmu heade suitsuvorstide näol Üldiselt sellel teemal ei saa erilist OT piirangut olla, kuna see peaaegu, et vabateema. Täna on REEDE Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Märts 14, 2014 http://www.urbandictionary.com/define.p ... wjob%20Day Nonii. Täna on ilus päev Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 14, 2014 OT härrased (ulme, et mina sellele tähelepanu viitan Aga teemasse. Selle kuu lõpp peaks vahva tulema. Päris korralik kopikas pilusilmade taskusse aetud. Edit: Üks tinydeali pakk jõudis kohale. Makstud 02.02.2014. Postitatud 24.02.2014 Täna kätte saadud. Mis head tellisid siis hiinast? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 14, 2014 https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQCS9Y7aj3y5nc7b&w=377&h=197&url=http%3A%2F%2Fdontpaniconline.com%2Fmedia%2Fmagazine%2F660x420%2F0c8f3c2dc7b961082850c126ff241cef.jpg&cfs=1&sx=0&sy=0&sw=660&sh=345 EI tegelt 2 akupanka tulid. Homme saan üle vaadata, nase sõnul olevat mingi nurk katki olevat. Kui niis, siis lasen osalise raha tagastuse teha. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Märts 14, 2014 logitechil ikka super support, vahetanud saasta kvaliteediga toote juba 4 korda välja Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 14, 2014 Sai tutvust tehtud Spezz'iga ning soetatud Innokin iTaste VTR komplekt + Aaspire Nautilus väikese vedeliku varuga. 2,5.a möödudes võib nüüd Ego reservi saata Tänud Spezz'ile Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 16, 2014 Eks tas ole, nali elust enesest,, valimised Krimmis,, üliinimesed suutsid 15 minutiga hääled ära lugeda. Sent from my GT-P3100 using Forum Fiend v1.1.7. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 16, 2014 Väike üleskutse tegelt. Jätaks poliitilise poole siit foorumist välja. Eelkõige seda, mis puudutab Idanaabrit ja ukraina kriisi. Või siis teha eraldi teema, samas militaar netis on olemas ja soovijad paluks sinna üle kolida. See siin eelkõige e-sigaretide kommuun ja pole sisekonflikte vaja. Vabandan ka, et ennem selleteemalise postituse tegin. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 16, 2014 Täna oli vaja väike tripp Tartu teha ja poolel teel viskas aku märgi armatuuris põlema, vaatasin et rihm peal seega ei midagi hullu, puhur kinni, raadio vakka, tuled parkide peale ja pedalit. Tagasi tulles hakkas järjest igasugu märke armatuuri lisanduma- abs, turvapadjad, isegi tahhokas ja spidoseier hangusid seal kus olid. Kaareperes oligi siis kaputt, masin seisis ja pöördeid enam üles ei võtnud. Kõne Jõgevale ja toodi teine täis aku millega sai koduni välja venitatud. Läks nibin-nabin, sest Tapale jõudes särasid armatuuris jälle kõik kellad-viled. Kinu peab saama rsk Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 16, 2014 Täna oli vaja väike tripp Tartu teha ja poolel teel viskas aku märgi armatuuris põlema, vaatasin et rihm peal seega ei midagi hullu, puhur kinni, raadio vakka, tuled parkide peale ja pedalit. Tagasi tulles hakkas järjest igasugu märke armatuuri lisanduma- abs, turvapadjad, isegi tahhokas ja spidoseier hangusid seal kus olid. Kaareperes oligi siis kaputt, masin seisis ja pöördeid enam üles ei võtnud. Kõne Jõgevale ja toodi teine täis aku millega sai koduni välja venitatud. Läks nibin-nabin, sest Tapale jõudes särasid armatuuris jälle kõik kellad-viled. Kinu peab saama rsk No see on küll päikseliseim vingumine, mida eales näinud olen Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 16, 2014 Päikeseliseks teeb asja see, et peale kõnet tuudi 15 min jooksul uus aku Share this post Link to post Share on other sites